Недоносени деца - 2

• 23 568
  • 339
  •   1
Отговори
# 75
  • у дома...
Мацки, вчера бяхме на консултация - станали сме вече 6900 гр. и сме дълги 67,5 см. Ей това детенце не ще да стане 7 кг и това си е! Вече се опитва да се изправя, но още неможе да се сети как да  стане Simple Smile А вчера за първи път сама си взе шишето с вода и започна да си го надига сама да пие Simple Smile Simple Smile щото тя си е на мама готованчето и като иска вода или мляко само зяпа като рибоче Simple Smile

Пуснах тема "Да се запознаем...". Прави сте, че щом вече имаме наш подфорум е по-добре да няма заглавна страница.

# 76
Пуснах тема "Да се запознаем...". Прави сте, че щом вече имаме наш подфорум е по-добре да няма заглавна страница.

Да така е!  Peace Затова мисля остана да обсъдим заглавието..........

# 77
  • у дома...
Извинявам се че избързах. Просто тези дни карам малко на автопилот и първосигнално. Отново се извинявам.

# 78
  • Варна
Много ме радва активността на всички  Hug
Утре и аз ще се разпиша в новите темички, че след малко ще ходим на рожден ден на племенницата ми - става на годинка   ura
Наде, питаш как сме станали 8.500  Simple Smile - ами Вики когато не го мъчат зъби или жеги (или като не е болнав) има страхотен апетит - предишните 2-3 дни ядеше по 240гр на хранене. Днес пак го мъчат зъбите (дано най-накрая долните 2 да пробият венеца, не само да прозират) и наобед изяде само 150гр.
Тези дни смятам да набера текста от една брошурка, която офрамоложката ми даде - смятам, че ще е от полза за майките на скороизписаните бебчета.

# 79
Тези дни смятам да набера текста от една брошурка, която офрамоложката ми даде - смятам, че ще е от полза за майките на скороизписаните бебчета.
Да, да...ще ти бъдем много благодарни, въпреки че не сме от новоизписаните  Peace Хубаво изкарване на рожденния ден!

# 80
ВИКИ 76 ЖОРКО Е ДОБРЕ  НАДДАВА МАКАР И БАВНО.В БУРГАС  ИМА  СВИЖДАНЕ  ВСЕКИ   ДЕЛНИЧЕН  ДЕН  И АЗ  ЕСТЕСТВЕНО ХОДА.ДНЕС  МУ ПРАВИХА   ИЗСЛЕДВАНИЯ   И  СЕ  РАЗБРА  4Е  Е  АНЕМИ4ЕН  ИМЕННО   ЗАРАДИ   ТОВА  ЩЕ  МУ  ПРЕЛИВАТ  КРЪВ.ОСВЕН  ТОВА  СЕГА  МУ  ИЗЛЕЗНА  И   ЕДНА  БРАДАВИ4КА  НА  БУЗКАТА  И  НЕЗНАЕМ  КАКВА Е?  ДАНО  НЕ  Е  ОПАНА  И  НЕ  РАСТЕ  НАПРАВО  НЕ ЗНАМ  КАКВО   ДА  МИСЛЯ  И  ДА  ПРАВА.СТРАХ МЕ Е

# 81
GERI844 , писах ти на лични миличка!Много Кураж!
На моята Теа също и правиха кръвопреливане заради анемия докато беше в кувиоза- лекарите ми обясниха, че не е опасно самото кръвопреливане и на повечето бебенца се налага да се прави, не се тормози и за това!
Много положителна енергия за теб и бебчо!И няма да плачеш!   spoko

# 82
ИВИ   БЛАГОДАРЯ    ТИ   ЧЕ  МИСЛИШ   ЗА  МЕН   И   МАЛКИЯ   ЖОРКО!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 83
Гери 844, кураж и от мен! Бъди сигурна, че всички тук разбираме много добре твоите притеснения и сме готови да ти вдъхнем сили да преодолееш по-лесно това мъчително чакане. Докато Александър беше в болницата, а аз ходех всеки ден за да получа информация за състоянието му (дори не можех да го виждам всеки ден, тук свижданията са само в четвъртък), нито за миг не ми е минала някаква негативна мисъл през главата. Представях си малката душичка в кувиоза и му изпращах цялата си обич и положителна енергия. Опитай се да мислиш изключително позитивно и да вярваш, че скоро ще бъдете заедно и ще се гушкате Hug

# 84
Добър ден!  Hug Ние вчера бяхме селянчета. Ходихме на село при свекито  Mr. Green, но най-вече  на Тери при пра-баба и пра-дядо му. Да го видят и те най-сетне. На него му се отрази добре - такова разнасяне и игри скоро не бе виждал. Но на мен ми е противопоказно да ходя - целия ми ограничен хранителен режим отиде на кино  ooooh! Embarassed

# 85
[ Докато Александър беше в болницата, а аз ходех всеки ден за да получа информация за състоянието му (дори не можех да го виждам всеки ден, тук свижданията са само в четвъртък), нито за миг не ми е минала някаква негативна мисъл през главата. Представях си малката душичка в кувиоза и му изпращах цялата си обич и положителна енергия. Опитай се да мислиш изключително позитивно и да вярваш, че скоро ще бъдете заедно и ще се гушкате Hug

наистина ли в БГ тормозят майките със свиждания на собствените им деца Confused...дано не съм досадна на някои тук ...но само да споделя как беще при нас в Лондон за кратко сравнение-без ограни4еия се пускат родителите и другите деца/ако имат /ти миеш мъника ,ти му сменяш памперс,дрехи...говориш му ,милваш го и т.н.ако може да излиза от инкубатора ,можеш за малко да го подържиш.има отделна стая за родителите където могат да се хранят и по4инат малко,има отделно помещение с помпи,където да изцеждаш кърма за бебето....моя син си отвори о4и4ките/едното Wink/за първи път ,когато чу гласа ми...какво пове4е да кажа,освен 4е тези малки бебета освен от техника и жички имат нужда и от майките си/и бащите/.там беше пълно с родители и всеки над своето си кувиоз4е/имаше правила за хигиена ,които се спазваха строго  но това не пре4еше на родителите да бъдат до децата си/

# 86
Гери  Hug много кураж мила.Сега е лесно да го кажа, но до скоро бебката беше в болница и помня...
За кръвопреливането не е притеснявай, на Билянка и преливаха 3 пъти кръв в болницата и сега сме с анемия, но си пием желязото и няма трашно.
П.П форума ни е страхотен и много полезен.Идеята за кога какви прегледи и координати на специалисти  Hug Hug
Ние те първа ще ходим и съм объркана и едва ли само аз.

# 87
  • Варна
NICOLE B., за съжаление във Варна наистина е така - само веднъж седмично можеш да влезеш да видиш бебчето си и то за няколко минути - не повече от 5-10минути (без да можеш дори да го пипнеш). От една страна разбирам защо е така - все пак мъниците са много крехки и идеята е да не се внасят вируси - все пак бебчетата, които не са на кислородотерапия дишат въздуха от помещението. От друга страна сърцето ми се късаше, когато трябваше да си тръгна след едно "дзяк".
Може би тук просто няма необходимите условия (дори като площ) за да стане като на запад.

# 88
О момичета, засегнахте ми болната тема!  Confused На само във Варна е така! Тук в Неонатологията в София, ме пускаха на 2 седмици веднъж!  #Crazy  И то само за 5 мин. максимум!  ooooh! За допир да не говорим...  Naughty после го преведоха в 1-ва градска! Там изобщо не ми позволиха да мина през вратата!!!  Sick Ама като занасохме "нещичко" на докторката, даже от кувиоза ми го изкараха за да ми го покажат!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire От него от всякъде висяха системи.......  #Cussing out Като попитах:"Ама то не е ли опасно?" ми отговориха с мазна усмивка:"Ама то за малко може!"  Shocked Щях да падна!!!!  Twisted Evil И така! За три месеца, видях Марти по-малко от 10 пъти! Tired Tired Tired Та това ако не е безумие.....  newsm78

# 89
  • Добрич
Здравейте момичета Hug

Завърнах се Peace .

Радвам се, че вече си имаме подфорумче Peace.

Добре дошли на всички нови мами  bouquet.

Хайде утре ще се включа може би със снимки, ако успея да ги кача newsm78.

Имам да Ви чета доста странички сте изписали , докато ме е нямало Wink

Общи условия

Активация на акаунт