Имаме си вече беборани на ЮЛСКИ мамчета засмяни

• 12 276
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
добър вечер и от нас  Hug
Лекси леко раждане, бързо възстановяване и прибиране вкъщи  Hug
Честито на новите мамчета   bouquet
За родата - аз мисля да дойдат да ни видят 2-3 дни след като ни изпишат Peace За мой късмет и мъжа е съгласен  Heart Eyes А за помагане -  мъжа си взема отпуска и ще се справяме някак. Никой не искам вкъщи. Само ще се изнервяме взаимно и ще се караме  ooooh! Най-много сестра ми да я издържа за 2-3 дена и то, защото ще си замине и сигурно ще дойде до Б-я чак догодина лятото Thinking
Баби, дядовци за мое щастие са в провинцията и заявих, че нямаме условия за преспиване при нас и затова всеки да си стои вкъщи Mr. Green   
Днес цял ден ме кара на сън  Embarassed и май пак ще се връщам в леглото пред телевизора  Mr. Green

# 256
  • София
Лекси,
Леко раждане, бързо възстановяване и сладък, здравичък бонбон!

# 257
  • София
Лекси, успех и стискам палци и аз Hug

Велева аз съм с много ниско кръвно и границите ми често са много близки, нe знам това какъв критерий е  newsm78 А за тоновете само са ми казвали че са добре, не сме коментирали цифри  Thinking

# 258
Димяни, на мен зъб не са ми вадили, но оня ден ми вадиха нерв  без упойка -  Sick Гадничко си е, разбирам те, но трябва да се погрижиш за зъба си, не го отлагай, няма ли начин да се избегне ваденето и да се лекува този зъб?? Посъветвай се с доктора и зъболекаря си - нека те ти кажат какво е най-добре да се направи. Във всеки случай един нелекуван и инфектиран зъб е много по-опасен за теб и бебчо, отколкото посещението при зъбар.
Моят съвет е - бягай веднага на зъболекар  Naughty

Лекси, успех и леко раждане!  Hug

# 259
Лекси, успех!  Hug Леко раждане на прекрасно бебче ти желая   bouquet
Велева, гледам си сега записа от четвъртък  (04.07) и седната линия е около 140 като има 4-5 отклонения...Моят доктор обаче каза, че е наред всичко...

# 260
  • София
Честито на новите мамчета и успех на Лекси!

Съчувствам ви с тия роднини, но пък аз съм на другия край на ситуацията - нашите заминават на море, а мъжът ми няма начин да вземе отпуск, така че ако в следващите десетина дни се разраждам, първите и най-трудни дни ще съм абсолютно сама  ooooh! Все ми се струваше, че е чудесна тая ситуация, ама като ви чета вече родилите и започвам да си мисля, че много хубаво няма да е на хубаво....  Mr. Green Здраве да е, ще се справям  Naughty

Искам да питам родилите естествено мами ползвахте ли смрадлика и/или бивацин спрей, кое ви препоръчаха от болницата и също така смрадликата в какво съотношение я варихте?

# 261
Мамчета,помагайте!
Сега изцедих 40 грама кърма.За първи път цедя,досега само я кърмех(от 2 дни) на 2, 3 часа.Днес не се е събуждала от5 часа и съм я оставила да спи.Въпроса ми е какво да правя с тази кърма докато се събуди зверчето,къде да я съхраня.Ще я къпем днес за 1 път в 9 часа.Преди или след това да я дам.Боже ужасно съм объркана.Помагайтееее!А и щях да забравя кажете ми колко трябва да и дам.Педиатърката ще дойде уте за първи път в нас,но дотогава незнам.

# 262
А вас защо ви пращат от толкова рано за тонове  newsm78 Ние слушаме за по половин минута веднъж на седмица и казаха ако след термина не съм родила тогава да ходя в ТК за тонове.

# 263
Angela можеш да я сложиш в хладилника, докато се събуди или да я съхраниш във фризера, ако ти затрябва за следващите 6 месеца. Ако я замразиш си запиши на едно етикетче върху нея датата и часа на изцеждане и колко мл е.   bouquet

В стерилно пликче или чашка...дано имаш такива  Peace

# 264
Лекси, успех и леко раждане!

# 265
  • sf
                       НОВИНИ

мими79 е родила на 06.07 син Ивайло

Да са живи и здрави!

и имате много поздрави от Томасе!

# 266
  • София
Честито на мими79, да и жив и здрав малкия Ивайло!  bouquet

# 267
  • София
Лекси, леко раждане. И да гушней най-сладката Теодорка Hug  bouquet Ще чакаме новини.
Анжелка, сложи кърмата в хладилника да не вкисне. Предполагам, че като се събуди бебка ще е гладна. Имаш два варианта: 1. Кърмиш я и оставяш кърмата за следващото ядене 2. Притопляш кърмата на водна баня (шишето в купичка топла вода) капваш една капка на опъкото на китката, за да провериш да не е гореща. Трябва да е телесна Т и даваш. Кърмата може да престои в хладилник до 12 ч.
Честито на мими 79, малкият Ивайло много да я радва.  bouquet

# 268
  • София
Анжелка, само че недей да я къпеш вендага след хранене. Да не повърне.
За тоновете. Сегашното ми бебе е много активно, но през първата бременност си спомням, че докторът все казваше, че бебето е заспало и ме побутваше по корема, за да го "събуди" и размърда. Най-добре си питай доктора, ако той ти каже, че наистина трябва да се вади, значи трябва, затова се правят тези записи. Беболинчо, и на мен ми записват тоновете още от 8 м. Явно зависи от доктора.
Фил, за смрадликата на пакетчето има указание как се приготвя. На мен ми бяха казали и смрадлика (всеки път след тоалетна) и Бивацин 2 пъти на ден.

# 269
Честито на мими79  Hug Много да я радва малкия Ивайло  Heart Eyes
Лекси стискам палци утре да мине леко и безпроблемно  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт