Още мъничко остана АВГУСТинчето да види свойта мама

• 10 273
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
здравей лолии добре дошла при нас отбора от варненки с мъжки бебета се уголемява Party

# 271
  • Варна
Благодаря ви за топлия прием!   bouquet
Отивам да почивам че краката ми са като от калъп!

# 272
  • Бургас
мами, важен въпрос, някоя беше писала за инфакола - против колики че и го носят от Англия...Колко струва и как точно се изписва?
Моля за бърз отговор, че утре една позната заминава в чужбина, та да го потърси...
Сестра ми ми го носи от UK. една опаковка е около 10 лева. Ако не си намериш кажи ми мога да ти дам аз имам 5 опаковки.
Манчева аз искам ако ти се занимава с пращане по пощата примерно,убих се да го търся тоя инфакол.

# 273
  • София
Привет и от мен за мъничко!
Добре дошла на lolii  Hug ставаме доста в мъжкия ни отбор  Peace
Аз днес позипрах но поне нали е по хладничко още не се изсъхнали и не съм и гладила а утре имам поне още 3 перални  Party
Ставам че трябва да направя вечеря!

# 274
  • Бургас
А сега да се разпиша и днес че да не започнете със списаците пак.
Добре е че всички сме все още бременни стискаме яко.
Аз днес изпрах всички дрешки на бебо минах ги и през сушилнята и утре ще ги изгладя после в торби и съм готова.
Почнах аз да се стягам че хич не ми се мисли как ще я карам ако се роди малчо по рано нали няма кой да помага.Стегнах и чантата за болницата само пелени и памперси остана да купя и това е.
Та така няма каков да казвам че мен не ме е страх от раждането казвала съм го хиляди пъти само да е в подходящо време нито да подранява нито да се бави господина,абе ощо взето да се вмъкне в зодия лъв.
За секциото въпреки че съм против него мога да кажа че и аз имам много приятелки които родиха така и ходеха нормално след седмица не вярвам да е толкова страшно все пак.
 lolii,добре дошла надявам се да ти е приятно в нашата компания.

# 275
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=152810&photo=4 ей така изглежда Infacol. А да не пропусна да се похваля имаме си нов апарат. Тия снимки са правени с него..многооо яки.. Въпреки че аз бях против да купуваме нов, мажо се наложи.. и сия съм доволна  Hug бебо ще е фотомодел  Mr. Green
Добре дошла lolii  Hug  bouquet

# 276
Не мога да се сдържа да ви споделя. Много е лично и предварително се извинявам, че ви товаря с това.
Преди малко свекърва ми ми се похвали какви дрехи е приготвила за бебчо. От внучката си стари бодита с къдрички на гушката, чорапчета целите в топченца от прането, пелени и хавлийки пожълтели и в лекета от стоене, други РОЗОВИ блузчици и т.н. НИЕ ЧАКАМЕ МОМЧЕ. Няма нужда да ви обеснявам нищо повече. Такъв прилив на енергия ми дойде от яд, че за час лъснах къщата и сега съм изтущена вече и физически. Само с вас мога да споделя, защото от скоро съм в града и познатите ми са по-близки със свекърва ми отколкото с мен. И на мъжа си не искам да споделям, че само ще се натъжи. Просто ще ги сложа в най-долното чекмедже и ако мога и обидата ще сложа там.

# 277
абе я ги хвърляй  Crossing Arms Ако те пита за тях и кажи че за нищо не са ставали и приключи въпроса Whistling

# 278
inedica Не се натажавай скъпа Hug направи се че много ти харесват Wink жената ще умре от кеф. Със сигурност ги е изровила за да ти помогне... И моята ми е изровила някакви.. и аз не съм възхитена.. ама няма как такъв мерак и е, пък и първо внуче.. въпреки че не са много възхитени че ще е момченце. Тя има 2 момчета и и беше мерак за момиченце ... ама тва е господ си знае работата.

# 279
Мноооооого съм мека.
Пропуснах: понеже съм лоша артистка и явно отвръщението ми е проличало имаше и следната реплика "е, то в днешно време розово, синьо няма значение. Всякак ги обличат."

По-зле от циганите. Ей богу, не съм закъсала толкова, че да гледам бебето си в парцали.

# 280
  • ГОре на черешата...
Инедица, недей си го слага, сигурно с добро го е направила, ама те понякога /май по-често/ не вдяват.
Прибери ги някъде, да не се обиди, не товари с това и мъжа си - все пак тя му е майка, пък ги знаем мъжете на тая тема...

# 281
пък ги знаем мъжете на тая тема...

Именно!

# 282
  • София
inedica аз ако бях бих ги изхвърлила  Crossing Arms не се ядосвай!
Манчева честит фотоапарат Simple Smile с здраве да го ползвате и да направите един куп снимки на вашето сладко моделче Simple Smile през август!  Heart Eyes
Аз направих вечерята и поседнах че днес доста работа свърших и ме наболява сега кръста!
Мислех и за болницата да оправя нещата ама не стигнах до там Simple Smile а и нали ще сложа най-важното за приемането ми/нощница,тоалетни принадлежности,лигнина,превръзки,бельо,еднократните гащи,2 кърпи,зарядното за телефон,джапанки,чорапки и друго не знам какво беше ма като тръгна утре да събирам ще се сетя Mr. Green/ та не бързам а другите неща за бебо памперси,мокрите кърпички за мене и него + тези на Чико за гърди, и подплънки,ръкавички,помпата за кърма,кърпа отделна за кърмене,някакво горнище за мен и още не знам какво ще ги приготвя в плик  да ми ги донесат като се роди бебчо Simple Smile
Малеее..... много изписах  hahaha ама нещо ми дойде музата!
Струва ми се че ми се губят мами неотчели се днес............

# 283
  • UK
 Ах тези свекърви  Tired Добре, че е зълва ми да купи всичко от тях за бебето, че не знам и аз какво щях да получа  ooooh!.. днес са купили кошарата и съм доволна защото са взели тази която АЗ исках  Whistling... зълва ми само каза, че ще прати някои дрешки от нейната госпожица които стават и за момче но каза, че само ако са запазени... другото което се уговорихме да прати е кенгурото от малката... то е синьо така, че не се притеснявам  ooooh!

# 284
marianamama дръж се, не се предавай на контракциите, да не те плаша ама аз така първия път ги имах в неделя и във вторник родих, пий но шпа, 2-3бр и лягай, ако не минат май ще си първа, дръж ни в течение
много хубави покупки сте направили, хубави стаички, направо да ви завиди човек, аз още нищо не съм подготвила, чакам да се преместя и тогава, ама дано не е късно,
така съм се наяла че чак не мога да дишам, корема ми за 2-3дни стана огромен и ходя като слон, ако може да се нарече ходене, и аз не мога да спя ни денем ни нощем, спя добре само сутрин но пак дебна малката да я изпишквам и не мога да затворя очи за повече от 30-40мин, добре че поне вече не е жега
който има в повече инфакол да се обажда, аз искам да си купя,

Общи условия

Активация на акаунт