Декупаж (салфетна техника)- 4

• 47 346
  • 354
  •   1
Отговори
# 225
Ще може ли Мираж да ми изпрати оферта за нещата, които предлага?

# 226
аз, нали съм бърза, вече снимах салфетките, които ми се потретват и почетвъртват http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156746  Grinning И да знаете, че на живо са по-хубави Heart Eyes newsm48

# 227
аз, нали съм бърза, вече снимах салфетките, които ми се потретват и почетвъртват http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156746  Grinning И да знаете, че на живо са по-хубави Heart Eyes newsm48

Фотоапарата ми не е у мен и ще мога да пусна снимки около 1,2,3 август

# 228
didi mum, къщичката е великолепна!
С какво си нарисувала покрива?

п.п. За качването на снимката: цъкаш с десен бутон на снимката. Там има най-долу Properties, цъкаш на него и копираш Image Location или Image Properties - това, което завършва на .jpg. После го пускаш тук, както пускаш линка към албума. Ето:

http://images18.snimka.bg/003532865.jpg

# 229
bushkata   bouquet МНОГО БЛАГОДАРЯ!!! покрива го минах с кафява боя после с валяка но не плътно с бяла да прозира и най накрая със суха четка минах с оранж просто но ефектно!

# 230
Didi mum, направо уби тЮлена с тая къЩи4ка #Crazy
Ма много браво, страШна е.  bouquet

# 231
Кратунка Simple Smile

буркан
от горе

Крайно време е да си купя други цветове - оранжевото и кафявото мнооого ми писнаха  Joy

# 232
  • BG
Бушката, този буркан е направо страхотен  Peace

# 233
Orkud пратих ти оферта на продуктите и цени.Didi mum бях останала с впечатление че ще ги правиш на зима,май не се стърпя/краста нали е сърби/ Joy ама чудна е станала къщичката newsm51

# 234
  • Бургас
Didi mum, страхотна къщичка !!!
bushkata , буркана е чуден, а кратунката ми се струва малко тъмна - или е от снимката?

Албума със салфетки за обмяна е добра идея - и аз имам доста пакети - само трябва да ги наснимам

А това е кошчето за боклук, което направих за детската стая
отпред
отдясно
отляво
отгоре

# 235
Гледам тука се заформя менкане на салфетки.Идеята е чудесна!Сигурно ще се включа, но не знам кога.
Didi mum , къщичката е станала страхотна!Сега остава да намериш птичките ,за които си направила това жилище. Laughing
bushkata , буркана и на мен много ми хареса.
mirage72,  разгледах сайта, който ми прати, но...Затъпяла ли съм, от жегата ли, от що ли ,не мога да се ориентирам кое колко струва. Rolling EyesА може би ,защото го разглеждах на три ракии. Mr. GreenКак е балерината ти?
madlena ,аз съм съгласна да си поръчваме разни нещица от Мираж.Виждам, че и една друга  луднала по декупажа женица спомена, че ще се включи.
А бе къде е Радина, че не съм я мяркала?!Сигурно се е скатала и  твори.Кой знае с каква красота ще се включи!
И Дъждец ми се губи напоследък... Thinking

Докато си напиша поста и ей, я на, Радина.Ма познах ,че ще се включи с красоти. Ей направо съм като една врачка!Ко да прайш-зодия "Рак".Интуитивна до мозъка на костите си. Mr. Green

Радино
,мари моме!Туй трансфер ли е или е салфетка?!Ако е салфетка- веднагически казвай от къде я закупи!
Много ме е треснала  лигата .

# 236

bushkata , буркана е чуден, а кратунката ми се струва малко тъмна - или е от снимката?

От снимката е - кофти ми е апарата.
Буркана е за подарък - днес, дано го хареса рожденничката  Simple Smile

# 237
  • Бургас
Такааа първо да каже че всичко много ми харесва, ама направо не се трайте от къде ги вадите тези страхотни салфетки, позеленях от завист  Mr. Green /птичките направо са ../
КампаритУ и аз първите сто пъти не успях да открия цените ама после видях че са встрани и трябва да мръдна страницата ама както казах вече напоследък съм една офцъъъъъъъ, но наистина няма цени на всичка, аз си харесах една кутия за бижута на два реда единия се вдига на горе или нещо подобно, Мираж сега е момента да кажеш цената и освен това знам че имаш салфетки и хартия я качи малко снимки че като поръчваме да е от всичко  Twisted Evil
А аз моите салфетки ще ги снимам и в понеделник ще кача снимки, Дъждец ако иска и има възможност може да ги качи  после в общия сайт /знам, душата че ми обясни как става ама съм тъпааа и не успях/
Яйде че се уляххх

# 238
  bouquet smile3501 Чудесни неща сте измайсторили!
Аз пак нещо закъсах откъм време  Whistling а имам една табла подготвена за работа  ooooh!
Ама откъде ги взимате тези красиви салфетки  newsm78 и аз ще взема да снимам моите и ще ги кача.  Peace

# 239
  • Бургас
Мираж, пращай и на мен сайта, не ме забравяй!
Мадлена ако ще правиш поръчка - свиркай ,че и аз искам мозаечно кракле - окза се че като ходих съм го пропуснала #2gunfire
Кампари, салфетка е. Купих я от Велинград. Всъщност децата ме заведоха в магазин да парти артикули с надеждата да им купя нещо , а то какво стана - аз си накупих салфетки и те останаха на сухо Hug
Какво е туй ситното дето си го написала - нещо съм недоскив

Общи условия

Активация на акаунт