Едно младо семейство има нужда от помощ...

• 30 048
  • 389
  •   1
Отговори
# 135
Чудесно име сте избрали!!!
За Виктор има специални подаръци от Милано - бях обещала...
Ще ги изпратя днес по Интерлогистика  Grinning

# 136
  • Хасково
 изпращам по Farby дрешки(боди, чорапки, комплектчета за лято и зима и др), стойка за корито и термометър за вода, играчки. Пожелавам живо и здраво да се роди бебчето, много да му се радвате, ще помагаме с каквото можем.

# 137
Toni4ka и tony_nm,  Hug Благодаря ви, че в жегата и с дечицата дойдохте да ми донесете нещата за Ирина!
Довечера ще и занеса всичко - от вас, от krasi_vasi и от кака Снежка. В понеделник ще пиша отново   bouquet

P.S. Furby, а не Farby  Peace

# 138
Здравейте,Ирина и Дидко wavey!Днес с EASpirit ви пратихме колет.В него ще намерите помпа за кърма,две шишета за хранене от по 250мл,1л стерилизиращ разтвор на Чико/дано по пътя да не се спука шишето! newsm17/,няколко лигавчета,кутийка за биберон-залъгалка,сапунче за бебо,козметика за Ирина,термобокс и още други неща,за които не се сещам в момента.Маги,допълни ме,моля те!В понеделник трябва да пристигне в Елхово smile3521.Ще ви помоля само да пишете дали стер.р-р е пристигнал здрав и читав.Той трябва да ви стигне поне за 3 месеца.На него има подробни указания на български как се използва.Това е от нас засега,но не е за последно.При възможност ще ви помагаме и с друго.Поздрави и вече чакаме появата на малкия Виктор.  love001 smile3555

# 139
Ирина,
Имам две молби
1.Ако нямаш, моля те направи си банкова сметка с дебитна карта. Така по-лесно ще разполагаш с парите, които ще ти пращат мамите. Като родиш едва ли ще ти е удобно да ходиш за записи до пощата.
И моля те прати ми сметката после.
  bouquet
От Социалните ми казаха,че те ще ми открият сметка,но това ще е чак към средата на август(тогава трябва да получа еднократната помощ при бременност).Незнам с коя банка работят.А колко струва за да ти открият банкова сметка?И дали може например да открия такава,в банката с която работят и да дам номера в Социалните?Аз днес ще отида да питам ама ако може да ми кажете колко струва да си открия сметка.

# 140
Ирина, да можеш да си откриеш сметка в която банак ти си искаш и да им дадеш точния IBAN-защото при мен го объркаха и автоматично ми издадоха тяхна карта.На мен ми издадоха от ДЗи банк.

# 141
В някои банки долкото знам искат да внесеш първоначална сума,за да откриеш сметка newsm78
Но може ида има други в които не е така...Ирина най-добре е да отидеш и да попиташ какви са условията за откриване на сметка и издаване на дебитна карта.
Аз имах вече открита сметка и в Социалнит просто попълних данните и ми преведоха еднократната помощ на нея,сега и детските получавам там.
kabzimalka май това беше всичко което пратихме.Но само засега,хайде като се роди бебчето живо и здраво ще пишете и пак ще помагаме с каквото можем Hug

# 142
Сега събирам смелост дето се вика да изляза навън в тази жега и да отида до Социалните,че после и до банката Peace

# 143
До социалните не стигнах ама си открих сметка в Централна кооперативна банка преди малко Hug

# 144
здравейте отново! искам да ви благодаря толкова много а не зная как!?
и искренно съжалявам че не мога да благодаря на кака Снежка от Хасково!!!пратила ни е 5!!!!!торби с дрешки!!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
а и мамите от Хасково са ни пратили тилкова хубави неща,направо не мога да им се нарадвам!!! Hands Clap  Hands Clap newsm20

# 145
и специално на МАриана!!!

# 146
Вчера се видяхме с Мариана(Furby).Много ни развълнува тази среща!Предаде ни нещата от Тoni4ka,Toni_nm и Krasi_vasi,както и дрешките от кака Снежка от Xaсково!Благодаря на всички Hug Тя и приятеля и ни дадоха кураж и въобще беше много приятно да се запознаем и разговаряме с тях!Помогнаха ни и с пари.Чак неудобно ни стана,бяха толкова добри,натовариха ни с общо девет чанти(!)
Сега в къщи стана малко пренаселено Grinning,всичките тези неща...Пък и нали още не сме правили разместванията и преподреждането,трябва в най-скоро време да го направим newsm78

# 147
Ирина,Дидо,радвам се,че вече гледате по-ведро на живота! smile3501Този оптимизъм,който лъха от вас,ми подсказва,че наистина ще се справите с трудната и не лека,но така приятна задача да отгледате и възпитате своето детенце. newsm07. Hug

# 148
Здравейте!Не е точно по темата обаче...Напоследък краката ми се подуват доста,гинеколога ми каза,че "щом вечер и когато лежа оттоците спадат няма проблем".Ама имам усещането,че само гледа да се оттърве по-бързо от мен.Четох за прееклампсията(дано така се пише),но мисля,че в крайна сметка опитът е по-важен.А и от 3-4 дни постоянно ме боли кръста.Мисля,че е нормално в дните преди раждането ама на моменти болката е направо УЖАСНА!И ме е страх защото като сега ме боли толкова какво ли ще е при раждането???Та ви моля да кажете това нормално ли е и в каква степен.Аз утре ще отида на лекар ама все пак.
А пък за кошарката,разбрахме се с тази мама да потърся нещо друго защото тя с четири деца(мисля),работа и т.н. е ужасно ангажирана пък и изпращането с куриер колко ли ще и струва...

# 149
Без кошарка ли сте???

Общи условия

Активация на акаунт