Отговори
# 45
  • sf
ей, добре че легнах да поспя, че малкия се събуди в 1 чак. яде и ся ше видим дали ще се зактори пак. къв е тоя режим- неам думи  newsm78 а е ял чак в 19 преди това. що не си прави тая пауза от 12 до 6 през нощта? ей, все сме наопаки  Joy

# 46
  • sf
добрютро!   newsm78   сякаш бомба е паднала - да не би да спите?

аз все едно сама си говоря в тоя форум  Joy

# 47
Здравейте!Изкарах кошмарна нощт-жегата е отврат,няма никакво разхлаждане.Щом каката се претопли дето ходи гола и боса,незнам как ще е с бебо,та и ние днес ще ходим за климатик-дано не се отметне мъжо,че аз се измъчих,ама поне детето да е на хлад,като се роди.Събуждам се надута все едно съм втасало тесто. SickПрез нощта оцелях само,защото се къпех и мокрех с вода,като хипопотам.Бебо вчера беше свръх активен,а и на мен ми беше кофти ден-добре че не родих в лошо настроение.Сутринта се ядосвах с щерката заради тъпите детски колички за които все се карат по градинки и паркове-има три,ама все чуждите иска.Взимам я уж да я бута,а тя ме кара аз да я нося-ама да не съм оръженосец-ходя с раница пълна с кофички,топка,вода,сок,кърпи и какво ли още не.Накрая в парка дойде едно дете с баба си й количка от 100лв-всики деца се залепих за нея,а бабата само я дърпа и бърше с една домакинска кърпа и не дава,а моита я дърпа-та изядоха и двете по едно скандалче.Вечерта пък бяхме в кварталната кръчма и там две бабки седнали да поркат и пушат и едната ударила едно двегодишно детенце,то като ревна-майка та пита защо,а бабето,което беше около 100кл,вика-ами то ме удари и аз му го върнах-луда работа.Аз като се развиках,оная ми отговаря-който има деца да си ги държи-е,къде на каишка ли.Абе стана скандал и мъжо без малко да й скочи-абе тия бабки са ужас,нестига че изказват мнение постоянно,все ни правят забележки,че сме викали,ама чак да удрят децата. #2gunfire #2gunfire

# 48
  • София
Тук съм Grinning Ама дремя - нямам сили да пиша, че половината нощ бутах биба и носих на ръце - явно коликите ни почнаха.
Донси, я кажи каката как се отнася към малкия? Моята е все плътно залепена за него, само му говори, прави му физиономии, пипа го, целува го. Доста изнервящо. Вчера й се поскарах и респективно се разсърди. Отказа да му хвърли памперса и да му занесе мръсните дрехи в коша /нещо, което прави с голям кеф/, после отказа да поседи при него, докато аз се обличам... Явно със забележки не става, ама не мога все да съм на щрек, че от обич ще му направи нещо... Добре, че в петък заминава с баба си за Родопите за 6 дни, че малко да си отдъхнем и да влезем в релси.
Ianamama, е..си и бабите Shocked И двете са били за бой! С този корем, това малко детенце и тези жеги си представям какво ти е Confused.   

# 49
  • Sofia
Добро утро!
Donsyy, и моя като твоя - спа от 21 до 2. И като ревна за ядене ... после 30 мин съм бутала биба в устата, че иначе не ще да спи. Накрая го оставих на съвсем тъмно и взе че се унесе и така до 6 ...
поне можах да подремя малко ... Памперса му беше пропуснал, че и чаршаф сменях ... И това с 1 ръка, че баща му е при майка си  #Cussing out
отивам да правя мляко, че пак е гладен ...
а иначе засякох, че сме на 6 хранения

# 50
Добро утро  Hug
Lion4e, писах ти на лични, но ти е пълна входящата кутия. Днес ще ходя на запис и после, когато каже доки. Айде след утре да се организираме и да раждаме вече - тъкмо ще си правим компания.  Grinning И аз живеех в Дианабад (с родителите ми) -  Wink
Ренка, голяма картинка са твоите мъже Grinning Илия е много сладко бебе -  само за мачкане и целуване  Grinning
Когато ходих на среща с нашата педиатърка ми каза, че лятото не се мажат бебетата с олио...от друга страна пък олиото е много по-подходящо за масаж...

# 51
  • sf
Лекси , и мойта като твойта. все виси при него, а като ревне и ми вика" айде, бързо, не го оставяй да реве, направи нещо, да не е гладен, да не наакан ит.н. "  ама в началото ме побъркваше- все ходеше по мене и ме гледаше с един  поглед на пребито куче. та гледах да й обръщам много внимание, ама е трудно. сега е на море за 10 дни, та ми е по-спокойно.

Яна, тва са от мойте "любими" бабки- що не я поступахте малко?

абе и на моя нещо му пропуска памперса, ама имам още малко в пакета и може да пробвам с други.
arksi_ , аз вече се специализирах в дейностите с една ръка. вчера даже и филийки успях да си опържа. само не знам като стане 5-6 кила дали ще ми издържи ръката. тряяше на фитнес да походим малко през бременността

# 52
Дубрютру и от мен Mr. Green
Нощеска ядохме в 2 и после чак в 7, има светлина в дъното на тунела. Само дето след папането в 2 трябваше да го взема при мен в леглото- иначе като го върна в кошарката и почва да мрънка.
Яна, някои баби са само за бой. Що за тъпан трябва да си да удариш дете щото то те ударило? Имам чувството че някои хора се раждат на 100 години.

Днес много ме мързи, но така като гледам нищо няма да правя, ще дремя и ще гледам телевизия.Макар че ми се щеше да си купя разни неща, вчера си харесах едни обувки, ама .....ще ми се онея г*зове от НОИ да ми платят първо болничните #Cussing out
Свеки ми е сърдита, малко ми е кофти щото сега мъжа ми между чука и наковалнята, но се надявам да и мине по някое време...

Някой не е ли качил снимките от снощи?

# 53
Айде давайте снимки! Laughing Рокси,и на мен ми се пазарува,ама на тия от Ной съвсем вече им изгубих следите.А относно свекитата-и на тях ще им минава и на нас,покрай обичта към децата.Ето ние вчера ни се размина,но днес пак сме на визитация при нашта. ConfusedЛекси,и аз се чудя как ще е с бебо и кака,много се страхувам да не ме изнервя и да не я обидя нещо.Че тя нали е свикнала досега все да е на първо място,аз се опитвам да я накарам още отсега да се съобразява вече и тя с другите,а не както досега само ние с нея,ама да видим.Примерно сега ни чака търпеливо да я изведем и си играе,а инъче досега ставаме,ядеме,гледа детско и навън.Ако се забавях тя бучеше,а на мен ми беше виновно.Донси,и аз се чудя дали да не пратя Надина с майка ми на почивка,ама ми е притеснено,че ми се струва малка,а пътя е доста до морето,пък и с тия епидемий по морето. newsm78 Мариска,гледам стискаш още-ще чакаме новини!Спортната злоба е велико нещо да знаете,моя се опитва да излезе през корема,търси изход,ама майка му стиска ли,стиска. JoyРенка,я кажи на коя марка са ти селиконовите подплънки?Мъжете ти са сладури и слушат!  Peace

# 54
  • София
Здарвейте и от нас- все още  Laughing
 Ianamama като чета за тия бабета и както съм в "прекрасно настроение" и ми иде да ги прасна по носа #2gunfire.Иначе съм много миролюбив човек WinkТози народ съвсем се е смахнал.Искам да ви кажа, че веднъж не ми отстъпиха място на някоя опашка и то жени.
Тази нощ беше отврат.Събудих се в 1 и съм заспала към 5 .Направо откачих .То не бяха обиколки, телевизия и т.н.Ама то е нормално,като си съвсем сама в къщи и чакаш всеки момент да започнеш да раждаш CryМоят мъж спешно го изстреляха в провинцията по неотложна работа и той ме остави на едни съседи , ако се наложи да ме карат.Ама в къщи нощес  си бях сама и нали в главата ми в момента е само едно и като се събудя няма спане.При мен бебчо също много подскача, ама не се е забързал да излиза.Нали ще дочакваме Лъва LaughingСега пак гледах в един форум Слънцето влиза в Лъв в 8.00.11 на 23.07 Laughing
Marisasav   изчистих си кутията.Теб май всеки ден те викат на запис.А мен от четвъртък ми каза да отида в понеделник,ако не родя дотогава.Аз съм 100% за да раждаме вече в понеделник Laughing
Момичета , колко горе-долу чакат след термина, не повече от 10 дни нали?

# 55
  • София
Здравейте!Изкарах кошмарна нощт-жегата е отврат,няма никакво разхлаждане.Щом каката се претопли дето ходи гола и боса,незнам как ще е с бебо,та и ние днес ще ходим за климатик-дано не се отметне мъжо,че аз се измъчих,ама поне детето да е на хлад,като се роди.Събуждам се надута все едно съм втасало тесто. SickПрез нощта оцелях само,защото се къпех и мокрех с вода,като хипопотам.Бебо вчера беше свръх активен,а и на мен ми беше кофти ден-добре че не родих в лошо настроение.Сутринта се ядосвах с щерката заради тъпите детски колички за които все се карат по градинки и паркове-има три,ама все чуждите иска.Взимам я уж да я бута,а тя ме кара аз да я нося-ама да не съм оръженосец-ходя с раница пълна с кофички,топка,вода,сок,кърпи и какво ли още не.Накрая в парка дойде едно дете с баба си й количка от 100лв-всики деца се залепих за нея,а бабата само я дърпа и бърше с една домакинска кърпа и не дава,а моита я дърпа-та изядоха и двете по едно скандалче.Вечерта пък бяхме в кварталната кръчма и там две бабки седнали да поркат и пушат и едната ударила едно двегодишно детенце,то като ревна-майка та пита защо,а бабето,което беше около 100кл,вика-ами то ме удари и аз му го върнах-луда работа.Аз като се развиках,оная ми отговаря-който има деца да си ги държи-е,къде на каишка ли.Абе стана скандал и мъжо без малко да й скочи-абе тия бабки са ужас,нестига че изказват мнение постоянно,все ни правят забележки,че сме викали,ама чак да удрят децата. #2gunfire #2gunfire

Абе, аз съм демократ по природа, но на такава такъв шамар щях да й отвъртя - независимо дали съм майка на детето - че друг път като види дете, да се врътва и да бяга поне на km с най-високата скорост, която могат да й поддържат краката!

# 56
  • София
А по повод каките и батковците.Моят все пак е доста голям , но пък си е завършен егоист- 12 год. абсолютно цялото внимание  е за него , да не говорим че си седях в къщи и го гледах до 2 клас. Wink И сега ми е доста притеснено как ще го бъде.Въпреки че той е много щастлив , непрекъснато ме целува по корема, все там са му ръцете и целия му клас е посветен и съпричастен към събитието. LaughingВсе пак понеже опяваше за нов телефон.(стария му го купихме ноември , ама нямал екстри)и му взехме нов , точно който си беше поръчал.Може да не е много възпитателно, но решихме че в началото ще намалее вниманието към него и така поне ще има занимавка.На неговата възраст само това ги интересува -компютъра и телефоните не им слизат от ръцете.То се пращат картинки, клипове, музика. Grinning
Само дето бяхме решили да му го дадем като се роди бебето, но от него нищо не може да се скрие и ни разконспирира.Така че всяка възраст си върви с нещо. Laughing

# 57
  • София
Момичета , колко горе-долу чакат след термина, не повече от 10 дни нали?

Общо взето, след 5 дена преносване се прибира жената в болницата, за постоянно наблюдение. Кога решават да предизвикат раждане понятие си нямам, но по-добре е май да си излезе доброволно, като е през родовите пътища. Та... преговаряйте... Simple Smile

# 58
  • София
lion4e, ама моята вече съвсем ме нервира. нищо не иска да прави сама. от сутринта се въргаля по леглата /решихме с баща й днес да не й позволяваме да гледа тв, защото вчера откара половината ден пред него/. Оживява се само когато ще преобличаме, къпем или храним малкото. до сега й предлагах да реди пъзел, да ниже герданче, да рисува, да си чете, напълнихме й и надуваем басейн на балкона, изкарах и кърпа, играчки.... и пак лежи на дивана. ненормална работа. Аз като дете чудесно съм си се занмавала сама. Явно грешката ми е, че и с нея съм се занимавала много. И сега тя не знае какво да прави, когато е оставена сама на себе си. Ох, оплаках се, извинете.

# 59
  • София
Хайде да се разпиша и аз за днес все още 2 в 1.  Laughing Днес ми е терминът, но и аз мисля да устискам до утре и от утре вече да раждам.
И на мен ми е притеснено за реакцията на каката. Тъкмо се канех да ви питам за някакви тактики и вие сте повдигнали темата вече  Hug Ох, и Софи е свикнала само с мен. Направо се плаша. Отделно ме терзаят разни мисли от сорта: "Дали ще ги обичам еднакво?"  Crazy Сигурно звучи много гадно, ама не мога да си представя, че ще мога да обичам друго дете толкова силно, колкото Софи  Embarassed А и тя горката явно се притеснява, защото ме пита дали я обичам, въпреки че непрекъснато й го повтарям  Sad. Лекси, взаимствах твоята идея за скрити подаръци  Hug, при вас имаха ли ефект? Донсии, а това че Вероника проявява загриженост за бебето си е супер. Значи не мисли егоистично детето, грижи се за братчето си.
Ох, и мен ме е хванал такъв мързел, че не знам как ще раждам направо. И аз не можах да спя цяла нощ от жега и подскоци в корема, та сега ме е още по-мързеливо.
А за преносването и аз мисля, че е макс. 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт