Ето че Септември наближава и търпението ни се стопява

• 15 206
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Ванче, няма резервация, щото не правят за толкоз хора по телефона, а нямах възможност да отида до там в тия жеги. Ако искаш ще ти пратя на ЛС моя тел. Също и който друг иска. Аз ще съм там навреме и ще помоля сервитьора да упътва всяка лутаща се бременна към нашата маса Simple Smile

# 211
  • София
О.К. Ще ми го пратиш ли?
Сори, че така нахълтам в темата, ама шефката пак се разработи в последния момент.

# 212
здравейте  Wink и аз като adi_san само ви хвърлям по едно око в тия жеги и ме мързи яко да пиша, добре че днес позахлади малко
на срещата уви няма да мога да дойда отново  Confused ама си чакам да ми докарат пералнята, пък мъж ми не благоволи да се прибере по-раншко, та да ме отмени в чакането, добре че поне сутринта поизлязох малко с майчето да се поразсея, че полудях в тия жеги само вкъщи  Sad а тая глупава пералня от 15ч. чакам да я докарат

тъй че момичета приятна срещичка и от мен, да си изкарате много весело и приятно  Hug

моренски, аз на Екзарх Йосиф й викам улицата на пердетата  Mr. Green винаги има всякакви, ама последните си взех от Илиянци - даже се пазарих за цената, хаха  Mr. Green ама си намерих с героите от Мечо Пух за детската стая

# 213
Laughing Бреййй сега си погледнах лентичката и взеха да ми се виждат застрашително малко тия 49 дни  Shocked Crazy

А какво ли да кажем ние???  Rolling Eyes

# 214
  • Sofia

ooooh!Ни ща да ви мисля.... ама и аз на ваЩо ще дойда Laughing

# 215
Аз да се отчета след консултацията. Бебчо си е нормално, каза докторката. Питах за килограмите и ми каза, че било около 2 кг., но точна цифра не ми каза. А за изследванията се оказа моля ви се, че някъде се е изгубило това направление за СПИН и хепатит. При тях в системата излиза, че са ми го пуснали предния път, заедно с останалите, да ама го няма. Аз предполагам, че просто е забравила да го изпринтира акушерката (ако това е възможно с техния софуер)  smile3506 newsm12  Ама сега си ми го пуснаха пак и написаха на него "Препис", та ще ходя пак да давам кръв. Като един наркоман ще стана с тез боцкания на ръката...  Wink А, и от предната седмица не съм наддала на килограми. Стреснах се пак малко, че и бебчо не е наддал на размери от предната седмица, ама докторката каза, че е добре. Слушаха му и тоновете на сърцето и се оказа, че още доста на високо се чуват, т.е. нямало да раждам скоро!  newsm10 newsm44 Така де, ще ми се да удържим до септември все пак. Ама важното е да сме живи и здрави, пък и ако по-рано стане - здраве, живот и добър късмет да е!  Praynig Grinning

Хексина верно че всички по никое време сме се заремонтирали.Ние само слагахме тапети на стаята където ще е бебчо и където сме ние,ама все пак.Добре че мъжа ми даваше зор да го направим по-рано.Той сега дава зор и легло да купуваме,че да не съм го "изръсела август месец" и да нямало къде да спи.Голяма треска го тресе обаче с туй бебе,тоз моя мъж. Grinning

Че то няма лошо, нека си го тресе човека - какво по-хубаво доказателство, че мисли по въпроса и се притеснява и го е грижа и изобщо всичко както си му е редът. Радвай се на това положение, мила Доци Wink

Hexina, ама как така не са ти правили изследвания на хемоглобина, то го има като показател май дори в едни стнадартни изследвания на кръвта.... Ако случайно си пазиш или си си правила кояпия на резултатите от изследванията по време на бременността, погледни дали няма хемоглобин някъде. Според мен трябва да има във всичките ти изследвания на кръвта. Praynig Peace  smile3521

# 216

ooooh!Ни ща да ви мисля.... ама и аз на ваЩо ще дойда Laughing

Ами няма начин - неизбежно е !  Laughing

# 217
Здравейте и от мен. Laughing
Успях да се докопам малко до компа. Crazy
Еййййййй.............. мацки внимавайте с царевичката,че да не се одрискате като мен.А между другото и аз в момента си варя, ама вече си знам урока............ Embarassed

# 218
Еййййййй.............. мацки внимавайте с царевичката,че да не се одрискате като мен.А между другото и аз в момента си варя, ама вече си знам урока............ Embarassed

Значи днеска всички дружно ще си ядем  Hug ноо, не дай си боже и дружно да се одрискаме - както казва Беринка  Joy Joy Joy hahaha

# 219
  • Sofia
Емииии заедно си варим, заедно си рупаме, заедно и дрискането Laughing ....  ooooh!добре, че не сме на срещата всички тия с царевицата... Joy

# 220
Здравейте маменца  Hug! По случай, че днес време е супер хладничко, цял ден скиторих по улиците, че два дни ми се стегна душата в къщи. Но днес е супер просто, хладничко, подухва, не можех да повярвам снощи като като гледах прогнозата за днес, че ще е 10 градуса надолу, но е истина  smile3501 .

Да попитам аз някоя от варненските мами, какво искат за Окръжна болница. Зная, че Людмилчето е раждала там, ако може дами драснете 2-3 реда. Предварително благодаря   bouquet

Сега отивам малко да си почина, че голямо скиторене му ударих днес  newsm44 newsm62.

Целувки на всички по тумбачетата, аз имам чувството, че ще ми се покаже някое юмруче или петичка от устата, честно голямо въртене и наместване става в тумбата  smile3534

# 221
  • морето и сините вълни :)
дрислиииии Joy hahaha hahaha

и аз като Беринка  ..преди седмица се нагърмях с 4 царевички..та си дрисках след туй на воля в банята hahaha hahaha

# 222
  • Sofia
дрислиииии Joy hahaha hahaha

и аз като Беринка  ..преди седмица се нагърмях с 4 царевички..та си дрисках след туй на воля в банята hahaha hahaha

Е браво бе.... дрисла на дрисли вика ли newsm78 Joy

# 223
  • морето и сините вълни :)
то от завист че няма да мога и аз да дрискам с вас утре Joy Joy
 Joy

# 224
Ама моля ви се не правете вече така като с царевицата,трябваше да пращам майка ми до пазара да ми купува жената cook
А дрискането ми се струва,че не е от царевицата ами от жегите...

относно колите и мъжете...хм моя хубостник взел че продал колата,лаптопа и фотоапарата Shocked Shocked ShockedИ сега аз пестя пари за бебето,а вместо това,ще трябва да добавяме пари за нови кола,лаптоп и фото. Close Close Close

Гледам ходите си на ЖК.Мойта последно беше на 2.07,и докторицата ми каза да съм отидела направо на 8.8 за болничния,а уж трябвало по-често да се ходи сега,ни знам как ми е плацента,ни пъпна връв,ни килограми на бебчо Close

Общи условия

Активация на акаунт