Боси крачета по пясъка тичат, БУРГАСки чеда морето обичат

• 16 969
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Люси, не ни обръщай много внимание, те докторите си знаят работата. Така като те слушам, май нещата наистина са сериозни. Бързо възстановяване ви желая!

# 211
За срещата, какво ще кажете за двете заведения на "Чадъра "в морската, близичко е и до дискотеките  Wink ? В Адонис също може, и преди сме били там, за друго не се сещам засега.
На Чадъра ми се струва по-добре. Има доста маси и се надявам да си намерим места без резервации.
Извинявам се, че не мога да пиша на всички, с които искам да се видим на лични или кю, но е голяма лудница на работа тези дни и едва успявам да хвърля по едно око тук.
За неразбралите: СРЕЩА НА ЧАДЪРА, ПЕТЪК - 3 август, около 19:30-20:00
Всички са добре дошли. Ако има възражения за мястото и часа, казвайте Simple Smile

Марианамама, честито!
Да ви е жив и здрав Симеон!

Честит рожден ден на Soleada  bouquet

# 212
  • Бургас
Добър ден,
Честито на Мариана мама и щастливия татко!
Хубав ден

# 213
[color=blue]ЧЕСТИТО НА МАРИАНАМАМА И НА ХЕРЕЛИНКА ЗА МАЛКИТЕ МЪЖЛЕТА!!!
МНОГО ДА ГИ РАДВАТ И ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ[/color

Аз толкова рядко пиша във форума, че направо да взема да се запиша като нова кандидат мама   Simple Smileпък ще гледам да пописвам по-честичко.
Термина ми е на 07.10 и сега ще подготвяме с татито полека лека всичко за малкия юнак baby_neutral.
Много усмивки на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

# 214
Леко бременеене mariavilka и всичко най-най както и добре дошла при Бургаските майчета бъдещи и настоящи Hug  bouquet Hug

# 215
Това е един от многото хубави моменти,подготовката за малкия човек.Почвайте от сега,че времето лети неусетно!Ние още не сме накупили всичко,но от вчера имаме сглобена кошарка и много и се кефя!!!

# 216
  • Бургас
Мами Мадлен или Райна, не помня коя беше с количка Кангаро Ексес, помагайте с чадърче, от къде да си купя за Кангаро с плоските тръби и кой модел стана за тази количка  newsm78

# 217
Момичета, много ви благодаря! Страхотно ме изненадахте! Наистина много ме зарадвахте, толкова ми стана приятно, че сте се сетили за мен. Много мили пожелания, трогнахте ме! Снежи, специални благодарности още веднъж.
Искам да ви почерпя за мое здраве и да ви пожелая моето щастие в момента.
Марианамама, чудесна новина! Честита радост на теб, гордият татко, малката кака и всичките ви близки. От сърце ви желая да ви е жив и здрав малкия Мони и много да ви радва. Марианка, на теб пожелавам бързо да се възстановиш и да се приберете скоро в къщи.
newsm67 newsm67 newsm67

# 218
Мами Мадлен или Райна, не помня коя беше с количка Кангаро Ексес, помагайте с чадърче, от къде да си купя за Кангаро с плоските тръби и кой модел стана за тази количка  newsm78
Аз не знаех, че има механизъм за чадърче за плоските тръби. 2 месеца търсих чадър и в Интерент рових и накрая си купих Чиполино - закрепя се, макар и не плътно. Но е стабилно - досега не е падало. И цветове няма...Аз съм с Кенгуру Виктория.

# 219
  • На морето!
Ч.Р.Д!Желя ти много,много щастие и сбъдноти мечти! bouquet  bouquet  bouquet
Честито бебче/адашче Mr. Green/!Да е жив и здрав,спокоен и усмихнат!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз не знаех, че има механизъм за чадърче за плоските тръби. 2 месеца търсих чадър и в Интерент рових и накрая си купих Чиполино - закрепя се, макар и не плътно. Но е стабилно - досега не е падало. И цветове няма...Аз съм с Кенгуру Виктория.
И ние сме с обикновено чадърче,но съм го сложила на коша за новородено,може да се сложи и на рамката,но трябва да се стегне повече-както ти е писала Satriani

# 220
Здравейте момичета знаете ли че в Бургас се отваря детски оказион.Ето го и линка:  http://a127185.obiavi.portal.bg/BURGAS_DETSKI_OKAZION__v_K-sIzgr … LIM_Vsichki_.html

# 221
В Бургас си трябваше един такъв оказион, само дето на мен ще ми е късно да ползвам техните услуги.  Simple Smile

# 222
Честит рожден ден, Солеада!!!

Това с ДЕТСКИЯ Оказион е много добра идея.
Тук това е масово явление.
Ние така си продадохме коли4ката, стол4ето за хранене... Планирахме и креват4ето и другата коли4ка там да дадем, но ги подарихме на познати с бебе.

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 06:06 от МАЙКА

# 223
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАРИАНАМАМА И НА ХЕРЕЛИНКА!!!
Да са живи и здрави малките сладурчета и все така да радват мама и тати!!!

Soleada, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! Много здраве, щастие и късмет!!!

mariavilka, добре дошла    bouquet

# 224
Доброооо утроооо! Grinning Малеее,днес сме най ранобудни! JoyВ тази хладна сутрин да ви почерпя по едно кафенце за разсънване Wink

Общи условия

Активация на акаунт