43 теми сме изписали от ЮЛСКИ бебета орисани!

• 15 530
  • 316
  •   1
Отговори
# 270
Честити бебоци на Там - там и Титини, да са живи и здрави!!    bouquet  bouquet

И ние имаме проблем с пъпчици - чудя се от памперса или от жегата???  newsm78 Днес го оставих малко без памперс и му се отрази добре, но пъпките пак си стоят  Confused Обаче с тва сутрешно събуждане в 6 ми се разката фамилията - аз съм най-зле сутрин със ставането.  Laughing
Мисля, че хладничкото време се е отразило добре на всички бебоци  Grinning

# 271

Мисля, че хладничкото време се е отразило добре на всички бебоци  Grinning

Peace
Andromeda аз ставам пък в 5.00-тогава иска да яде и направо заспивам  Tired докато я кърмя.
Забравих Ева как плачка-днес е самото послушание и съм на седмото небе от щастие
И Ева се плези и усмухва когато е на кеф,ама на ккаво се усмихва милото само то си знае  Laughing

# 272

това е като го закачам  Heart Eyes

# 273
  • София
Рени много е сладък Илия така  Mr. Green

# 274
Ели, мерси  Simple Smile Аз грозно орисано юлче не видях никъде по снимките  Hug

# 275
  • sf
а мен пак са ме полазили добре познатите калинки. даже питах мъжо дали може да си тръгна и да се върна след 5-6 месеца  Crazy направо ми писна. и в една депресия изпадам, абе ужас

# 276
  • USA
Здравейте момичета,
Не съм писала отдавна, защото ми се случиха доста неприятни неща. Оказа се, че имам задържана плацента и ми правиха кюртаж, след което започна едно яко кървене и бях няколко дена в болница с кръвопреливане и всички екстри. Сега съм си вкъщи, все още имам кървене, макар и не силно и направо ме е страх да не се повтори това. Стискайте ми палци скоро да спре и да се оправя бързо, че е направо ужасно!
Добре, че свекърва ми да гледа малкия, защото аз трябва да лежа, а той горкия е в много кофти период с тези колики.

Честито на всички новородили майки и на новите бебчета! Да сте много здрави!   bouquet

ПС: Не мога да повярвам, че дългочакания юли вече се изниза и ще се прехвърляме на друго място.

# 277
  • София
Winx да се оправяш бързо  Hug
Искре,ако е памперс 3-6кг гледаш 3кг.Вики и аз съм в депресия,Кехайов приема и в Г.Баня,но ние бяхме на часно в клиниката на Мазнейкова.

# 278
И  аз бях в депресия. Купих си тигрови обувки и се оправих малко. Но трябват още покупки за да се излезе от депресията. Петък е моя ден.

Днес ходихме до Прасешката къща за кенгуру, но уви...попаднахме на най ужасната продавачка и не купихме в крайна сметка....
утре ще идем до хиполенд и до метро, ама вие направо ме хвърлихте в джаза с тея памперси, кой размер да купуваме не знам newsm78 ще го тегля малкия мошеник утре да го видим колко е станал..
winx, бързо оправяне ти желая и никакви проблеми повече!

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 22:20 от r0ksi

# 279
  • Sofia
Разходихме се до Южния парк, след това още малко се помотахме и Макс първо най културно зяпа от количката, след което заспа и се пробуди колкото да захапе биберона. Какво ме чака през нощта или най късно утре само като си представя и ми става зле - ще си платя за тези спокойни часове. Обаче май наистина се наговарят дребосъчетата, като ви чета днес не сме единствените послушковци.
Winx   и от мен пожелания за бързо възстановяване.    bouquet
Рокси като те чета да взема да се направя и аз на депресирана/не че ми трябва много за да се сдухам наистина/ и да се поизлекувам по същия метод    Mr. Green   А за кенгуру и аз се замислих че вече може да се ползва.
donsyy  и аз имах по едно време подобни идеи, но при мен срока беше по продължителен - около година      Crossing Arms
Renie78  мноооооого чаровна усмивка.   Grinning
Благодаря за комплиментите за моя малък мъж, много се кефя като му се радват и познати и непознати, а свеки/беше ни на гости но за кратко, че не се търпи/само дудна за уроки и подобни глупости.    Rolling Eyes

# 280
  • София
Winx  и аз ти пожелавам бързо възстановяване.  bouquet
Ние след разходката добре похапнахме и добре бяхме напълнили пампата обаче сега хич няма намерение да спинка а тате утре ще ходи на работа за 1 път откакто сме се родили и трябвад а поспи та дано му се уреди въпорса Praynig

# 281
  • София
Здравейте   bouquet
Честито на мама Титини  [[/color]smilie=smile3525.gif]
Уинкс, бързо възстановяване.   bouquet
Фил, ти печелиш залаганията. Заложи насебе си и позна.  Party
За ваксините със сигурност ще сложа Пентаксим. Няма спор, че е е много по-добра. Със Софи съм я изпрабвала ( още тогава ми я даде приятелка работеща във фирмата производител) и съм много доволна.
Какво да ви пиша за нас. Уж съм минала по този път, ама си се шашкам. И докато си създам някаква организация ще е така. Сега, познато ви е, се притеснявам за кърменето има ли няма ли?  newsm78 Цедя- стимулирам, давам на поискване и така, дано да се справя. Вчера си поревах едно хубаво та днес поне гледам по-оптимистично на нещата.
Рени, много ти е чаровен момъка.  Heart Eyes
Деси, и твоя и много сте пораснали, направо си има вид на момченце  bowuu

# 282
Добро утро от мен!

Честит рожден ден, Гоца! Много здраве,щастие и много радост да ти носят момчетата!  bouquet

Аз изпратих каката на ясла и сега ми е едно скапано, а малката госпожица голям сън му удари-от 12 ч. та досега още не се е будила,но ще си изпия кафето, та тогава ще ч будя.

Winx, бързо възстановяване!  bouquet

# 283
  • sf
Честит Рожден ден, Гоца! всички да сте живи и здрави и много радости в семейството ти пожелавам!

аз още съм в депресия и не ми се пише

# 284
ИВЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet Много любов и спокойствие в дома ти желая Simple Smile
Winx, надявам се вече всичко да е добре при теб. Какво е усещането при забравена плацента? Мен от 3 дни ме боли корема в областа на матката, ама не знам дали е некаква лекарска гадория или е мускулна треска от многото чистене тези дни. Не бих се учудила и първото да е, щото коментара като ме кюртираха беше - Абе ший, ако прокърви пак ще търсим от къде е...
На нас педито ни препоръча тетраксим, а каза пентаксим да го оставим след годинката като имунизация. Също така като ни даде направлението за ортопед ни препоръча Драганов от ВМА и ще му звъннем да минем преди да е излезъл в отпуск.
ИСКАМ СЛЪНЦЕЕЕ... Моя син е много нервен като не си вземем разходката и клянка. Сега танцувахме и пяхме детски песнички и ми заспа в ръцете, ама според мен няма да е за дълго Sad

Общи условия

Активация на акаунт