43 теми сме изписали от ЮЛСКИ бебета орисани!

• 15 530
  • 316
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро.

Гоца ЧРД! Много здраве и усмивки, да те слушат мъжете ти (малките и големия)   bouquet
Мамчета вашите бебоци имат ли пъпчци по лицето? Доколкото разбрах е бебешко акне. Мажете ли ги с нещо?

# 286
  • Sofia
ИВЕ, честит роцден ден! Само хубави неща да ти се случват и твоите две момчета, татко им и кучо да ти носят само положителни емоции!!!
Рени, Драганов излиза в отпуска след 8.8. така, че побързай. Ние в петък преди обед сме при него.
Днес си мислех да правим разходка с Александър, ама в тоя дъжд ... А и да го похваля - през нощта се събуди само в 2:30 (заспа в 21:30) и после в 6 за папу Grinning. Знам, че не е кой знае какво постижение, ама като се има пред вид какво е мрънкало. Днес също е един спокоен. Даже си се занимава сам. Само като му поомръзне писва и ме вика.
За ваксините - Ники днес ще говори с нашата педиатърка - какво ще ни препоръча.

Татьяна, ами на моя му излязоха в големите жеги, ама аз с нищо не го мажа. Само с едно кремче - Палодерм - ама то за да не му изсъхва кожата.

# 287
Добро утро, нашият патишон си "поискваше" да яде през час и половина тази нощ. Сега го чакам да заспи, за да заспя и аз с него, но той се е гушнал с баща си пред телевизора и гледа политически обзор по Евроком  Grinning
Гоца ,честит рожден ден!   bouquet

# 288
  • USA
Гоце, честит рожден ден! Много здраве, късмет и любов ти желая!  newsm67 Новият ти аватар е страшен.  Heart Eyes

Много ви благодаря за милите думи!  Hug Дано да се оправя скоро. Рени, аз нищо не усещах - нямах болка. Просто както си бяха позатихнали лохиите един ден получих силен кръвоизлив, който спря след това. Изплаших се и отидох в спешното - там ми правиха кръвна картина и ултразвук. На ултразвука се видя, че има остатъци плацента в матката и че тя не изглежда нормално. Дано твоето да е мускулна треска. Никому не пожелавам това, което ми се случи на мен.

Донси, защо така те е налегнала депресията? Я да се стягаш, ти си такава свежарка - не мога да си представя юлската тема без теб.  Hug

За ваксините има много интересна тема в Здравния подфорум. Има информация за самите ваксини и дискусии.

# 289
Искре, моля те помагай! Лекарката ми е написала номера на Драганов с левия крак. Набрах поне 3 номера и все бяха с грешка.

# 290
  • Sofia
Рени, нямам номер - на мен ми запазиха час от един медицински център където се осигуряваме с мъжо. Ама ще потърся сега.
намерих това - http://www.n-draganov.com/a2/firm.asp?id=3107

# 291
  • sf
 Winx , мерси за милите думи. бързо възстановяване на теб!  Hug
не знам що така с тая депресия- малкия ме тормози, все нещо е кисел, ей го и сега- уж заспа, а след 5 мин пак се ококори.  ooooh! писна ми вече,. и баща му и той ме нерви много яко. абе ужас! в събота заминавам за Ботевград , та няма да ме има няколко дни. дано поне там не ме последват калинките  Crazy

# 292
Искре, мерси. Номера няма нищо общо с дадения Simple Smile Или поне с написания де...

# 293
Да ви похваля моя мъж, сутринта ми е опекъл сиренки, сега аз трябва да се отчета за вечеря  ooooh!
А малката ми спи на корема само, сега, по съвет на Рени, съм я сложила до мен, с коремче опряно във мен, та ще видим, може и аз да подремна с нея...
 Какво стана със срещата в ЮП? За събота или неделя и нас ни бройте.

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 11:42 от Татьяна

# 294
Не ни излезе късмета с Драганов. Не иска да записва преди отпуската, пък за след това най-рано можело на 27-ми... Явно ще виснем пред Горна баня и ще чакаме да се смилят над нас.

# 295
  • sf
Цитат
.. Явно ще виснем пред Горна баня и ще чакаме да се смилят над нас.

защо да се смилят? аз мислех, че така се процедира- отиваш и чакаш ред, без предварително записване. кога мислите да ходите? ние или утре или в петък- ако не умра дотогава  Sad

# 296
здравейте!
едновременно искам да ви благодаря и да похваля моя хубостник: докато го кърмих четох форума и да си призная така се вглъбих, че чак след 20 минути се усетих, че той още суче! Досега винаги пуска най-късно на 15 -тата минута! Явно мисълта ми му действа по някакъв начин. Така си го обяснявам, защото той още в корема винаги се размърдваше като четях форума или обсъждах нещо бебешко с някого.
Харесва му да мисля за бебета Heart Eyes

Донси, вземи се стегни малко! Толкова си позитивна по принцип!. Депресията някак си не ти отива!
Или си намери някоя луда баба да си го изкараш на нея и да ти мине Wink
И ще видиш колко добре ще му се отрази на малкия смяната на обстановката

# 297
  • sf
Цитат
Донси, вземи се стегни малко! Толкова си позитивна по принцип!. Депресията някак си не ти отива!
Cry  ша пробвам, ама не обещавам нищо!  то рядко се скапвам така, ама пък качествено
а утре пък си идва каката- нямам търпение вече.

# 298
  • BG
Стефи, и твоето човече ли не ще да суче? Докато се рових насам натам намерих това:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=5418
Гоца май също имаше проблем със сученето, може пък това да помогне Praynig
Много ти благодаря за инфото!  Hug Сега ще прочета. Опитах го няколко пъти да суче, но явно му е много трудно....  Thinking

# 299
  • София
Добро утро Grinning ЧРД на Гоца  party006 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
Как сте днес? Тази нощ не можах да спя добре, заради гръмотевиците Sad А Тони си спа безгрижно на прохлада.
Бройте ни и нас за ЮП  Peace
Вчера на разходката срещнахме познат от квартала, който мн откровено попита: Аре бе, кога ви се роди детето, кога второ направихте Mr. Green Mr. Green Mr. Green #Cussing out А пък аз бях и с колана Confused Успях оня ден да се премеря - 75 кг - само 10 съм свалила след раждането. Не, че бързам да вляза във форма (кърменето е на преден план), но този корем ме дразни жестоко.
Winx, бързо възстановяване ти желая Hug
Stephy, много обич пращам на твоето сладунче Hug да си папка, расте и оздравее по-скоро Hug Hug Heart Eyes

Ще има ли нови мами днес?

Общи условия

Активация на акаунт