43 теми сме изписали от ЮЛСКИ бебета орисани!

• 15 530
  • 316
  •   1
Отговори
# 300
Вики, айде утре  Simple Smile
А за мами нещо Фил отсъства, пък и й е време  Heart Eyes

# 301
няма ли да се местим вече?

# 302
  • Sofia
абе моя като е буден - реве или само се кокорчи и мълчи. не ще да ми се усмихва и не си бъбри нищо. а аз съм като лудите - говоря му ама то диването само ме гледа умно.
за местенето - ами не знам - кажете вие. ама някой трябва да направи темата.

# 303
дали има някой който е към община студентска?
интересува ме от къде точно се взема акта и дали може да се качи с количка до горе? и дали изобщо трябва и аз да ходя? това за еднократната помощ може ли таткото да го подаде?

# 304
  • sf
рени, още не знам със сигурност.
уф, Виктор сега яде, памперса му е сменен, а се дере в мене и нищо не помага.   smile3511

# 305
  • На края на вселената!
Днес в 10:58ч Фил е родила момиче Николета, 2855гр, 46см. Родила е нормално с епидурална упойка общо 4 часа от първата контракция.

# 306
  • На края на вселената!
Ce Dim, община студентска се намира в 5 блок - намира се близо до МЕИ и Минно геоложкия. сградата е стара и няма асансьор. Адресните регистрации бяха на 3 ет, предполагам че там някъде е и Есграон(или мястото от където се взима акта за раждане). Стълбите са гадни, но пък охраната е любезна и ще ти помогне да качите количката. А ако спи и не те е страх (или да си го вземеш с теб, а количката долу) можеш да я оставиш при момичетата от обслужващия център на 1ет.
За акта за раждане трябва да отиде единия от родителите със своята лична карта. А за еднократната помощ (тя е от социални грижи) искат да е лично майката там, но за каката  работата ми я свърши свеки, но с някакви роднински връзки.

# 307
Здравейте и от нас! Честит Рожден Ден на Гоца! Много щастие и любов! Честито на Фил, Весето и Яна! Да са им живи и здрави бебоците!
Ние преминахме на Либеро, защото Памперс нямаха случай, в който да не пропуснат! Да видим сега, ако не ще вземем Хъджис. Мойто бебче днес също е по- неспокойно. Уж е заспал, аз хуквам из апартамента да си свърша някаква работа и той надава рев. Ако съм до него, спи по-дълго.
Днес мъжът ми ми взе болничният за преносване. Поне няма да се налага да се мъкнем и тримата към ТК. Сега чакам педито да дойде да погледне Дели, защото се бях притеснила да не съм го заразила с моятанастинка.
Донси, като ни се регулират хормоните ще се оправим, аз също се усещам, че от време на време потъвам, ама засега не се давам Peace

# 308
Привет и от нас и честит рожден ден на Гоца!!!   bouquet

Честита щерка и на Фил да са живи и здрави двечките!!!  bouquet

Ce Dim, аз успях да си подам еднократната помощ без да ходя лично, тъй като постоянният адрес ми е в София, но не живея там от повече от 3 години и затова дадох на майка ми личната си карта, документите и без никакви връзки и проблеми тя ми свърши работа! (много тъпо го измислили с тиоя постоянни адреси, да им се не види   Rolling Eyes Confused)

Моят хубостник успя да ми скъса нервите днес  #Crazy - от 6 сутринта се беше ококорил и църкаше, нещо не беше на кеф, може колики да са били. Чак към 12,30 заспа и аз с него и сега след малко ще го будя за папане. Рязката смяна на времето ли му се отрази, не знам, но никога досега не е  бил толкова крив и нервен, по принцип е много спокойно бебе newsm78

# 309
Здравейте момичета! Не видях тема в раздела за бебетата, затова да питам тук. Моето бебче от 3 дни суче само по 5 минути активно и после заспива и не мога да го събудя. Преди сучеше 20 мин. до половин час през 3 часа. Сега гледам да я храня всеки път като се пробуди, че все ми се вижда малко. Кърма имам достатъчно и вече тече доста бързо - за малко повече от 5 мин. напълвам шишенце 125 гр. с помпата. Възможно ли е бебето да се нахранва толкова бързо. Понякога суче и по 15 мин., но вече не така лакомо както преди. Не плаче, спи си спикойно, само се напъва много, ака си нормално, ама все пак се притеснявам. На преглед сме на 6-ти и се чудя дали да не звънна по-рано на педиатърката. Засякох с изцедена кърма, че не всеки път си изяжда 90-те грама, понякога 40, 50 само. Няма жълтеница, роди се 3800 и не изглежда вънщно да й има нещо, някой наблюдавал ли е такава промяна при своето бебе?

# 310
ЧЕСТИТО НА ФИЛ   bouquet ДА Й Е ЗДРАВА И ПОСЛУШНА КРАСАВИЦАТА! Как само си знаех, че ще е днес  newsm44
За срещата в ЮП аз предпочитам неделя като ден, щото мисля да отскоча в петък до Долна Баня и ако реша да остана да нощувам да не я пропусна срещата:)
Вики, в такъв случай ако няма да е утре ще се пробвам за понеделник за ортопед. Скоро ще ни заключат темата, та май е крайно време да се местим Simple Smile

# 311
  • sf
Рени, а в коклко часа мислите да идете там?

# 312
  • София
Имаме си още едно бебе.

В 12.55 dodo_tea е родила момиченце - блондинка  4470 3.700, 51 см. Мама е добре и е много щастлива.

Да й е жива и здрава малката красавица! 
newsm51

Честита принцеска на Фил!  babydust7 baloni  Много да я радва!

newsm51
Честит рожден ден, Иве!   happy bd baloni

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 16:19 от Sofi Bo

# 313
  • София
vanila_varna, напълно възможно е да се наяжда за 5 мин. Това, което описваш ми се вижда нормално. Дори и бебетата на АМ не си изяждат винаги определеното количество мляко. Но ако много се притесняваш звънни на педиатъра и сподели притесненията си. Няма нищо нередно в това.   bouquet

# 314
Вики, след манджата в 9, че ще ме захапе по пътя Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт