Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 235
  • 713
  •   1
Отговори
# 210
  • Виена
ЧЕСТИТ МАЛЪК ПРИНЦ НА РОУЗ! Да е жив и здрав, много щастлив и палав! Да расте и да радва мама и тати!
Мацки, понеже вчера бях с немската клъвиатура, нямаше как да пиша изобщо... Тоя кредор много ме тормози и едвам намирам буквите.   ooooh! С няколко думи - Филип ми се вижда спокоен засега. Нощем спинка и се буди само по веднъж да цока. Но бедата е, че после не иска да спи в креватчето си, а при нас с баща му. Не протестира, че му постилам негова пелена, върху която да го сложа, но не дава да го зовивам с неговата си завивка, а само с тази на баща му.  Mr. Green Но аз в стремежа си да заспива по-бързо, за да мога и аз да се отнеса, се съгласявам на всичките му прищевки. Е, сменям бельота на спалнята вече по-често, ма това да са ни проблемите... Като чета за останалите ни бебоци, в т.ч. и за Марти как ги нападат колики, направо ми става жал. Берни, Марти само суче или му додаваш и с шише? Дали има шанс да ни подмине тая гадост коликике? Чували ли сте за такива случаи? И да ви се ожаля... Много, ама наистина много хълца това бебе! И да се е оригнал преди да го сложа да легне, пак хълца. Не се сещам изобщо какво мога да направя, за да го успокоявам или най-добре - да предотвратявам...
Светле, има ли нужда да ти казвам и аз, че не си самотна луда тук?  Crazy Ама и нашто не се трае на моменти, да знаете!  ooooh!
А аз сънувах форумски сън и една от вас забременя с близнаци. Ха, да видим сега дали предсказват сънищата. ША стана врачка после Laughing

РИТА  newsm18 РИТА  newsm18 РИТА  newsm18

# 211
Само влизам за секунди! после пак ще пиша

Честито бебе Иван!!! страхотно!!!
Нека расте красив и умен, да радва много мама и тати!

Рени, всички бебета са ужасно хълцащи! нищо няма - не се притеснявай! или му дай да цокне, или го остави - ще му мине отсамосебе си!

Ани, стискаме палци!!! не се притеснявай от секциото - всичко ще бъде ОК!!!

# 212
  • Пловдив
Честито бебе на Роуз!!!!Де е жив и здрав малкия Иван Hug
Аз съм малко притеснена,беба е доста едричка главичката и е 10 см,ако продължава да расте ще се наложи да ме резнат...

# 213
  • София
Аз защото не искам близнаци , и за това си мисля всеки път че нещо такова ще ме изненада. Ама нямам нищо със съня най-вероятно. Да не е Ронка, близнашката мама, сега ми стана любопитно.  Mr. Green
Меги, ако се наложи секцио, няма да се притесняваш, каквото трябва да направят лекарите. При едро бебе  е по- добре да се вземат мерки, и да не мъчат майката и детето.
Рени, хлъцни му и ти на Филип, и ще се стресне детето.  Crazy
Рони, списъка трябва да се попълва старателно, че класната после ще има да размахва червения химикал на воля, а аз нИ щЪ.

# 214
Пу за Рита близнаците.  Hug
Щото мен ме е ужасно шубе да не зачена с близначета.  Confused С двурогата ми матк-шматка и след секцио ... Та ти като добро приятелче, моля те да бъдеш тъй така добра.  Heart Eyes

Светлюхата нямаше ли да идва към София? Сигур`зарази това Весето се е скатала, че като няма да й дадат да спи с Вики.  Mr. Green

# 215
  • София
Честито на новата ни мама,да и е жив и здрав сина и само радост да и носи!

Мале момичета,аз точно тая нощ сънувах,че отивам да ме гледат за сърчице и ми показаха на екрана 2 плодни сакчета и ми викат-честито ще имате близнаци!Малее,веднага се събудих след тези думи.
 Ники,мисля да устискам и тая седмица и да ида другата да ме видят.На мен всеки ден ми е лошо и ми е много неработно.
 Светле,голямо гуш за теб и Вики.Изобщо не си куку и мисля,че ще бъдата такава-то от сега ме гони параноята.

# 216
Честит бебок на Rose_mader. Нека расте здрав и палав за радост на мама и тате. Много обичам така да започва деня. Laughing

Аз като вали и гърми нямам нет - това вече трябва да го знаете и да не се чудите що ме няма  Close.
От утре съм на работа и ми е едно странно и леко притеснено. Месец и половина ме нямаше и сега все едно ще съм на ново място с нови клиенти. Но поне ще избягам от собствените си мисли, че взеха да ми идват в повече.

Ани, Меги, спокойно, момичета. Със или без секцио, важното е, че много скоро ще си гушнете бебчетата и хич няма да ви пука как точно са дошли на този свят. А са и прекрасен стимул за бързо възстановяване. Hug

Браво,Весе,само така:)) Ти в коя седмица си сега? Не си ли около 10тата? все си мислех,че все още е рано да се виждат такива подробности,ама явно децата растат бързо:)) 
Бях в 11-та и малко и да, беше рано, ама нали съм послушна - проф. Кременски така нареди и аз изпълнителната  ooooh!. На Марков му беше много смешно, но се постара човека и видя каквото трябваше. Simple Smile

Чакам и аз Светлана да каже ще идва ли, няма ли да идва, ама тя явно е решила да ме пробва как реагирам в екстремни ситуации и сигурно ще звънне да ме извести, когато влизат в София. Mr. Green

Леле колко изписах ooooh!. Цункам ви всичките  Heart Eyes.

# 217
  • София
angels_zg, представям си как си се събудила  Hug
А, Чу метна само хубавия си сън, и ни остави да точим лиги. Не съм съгласна така  Naughty

# 218
  • Виена
angels_zg, представям си как си се събудила  Hug
А, Чу метна само хубавия си сън, и ни остави да точим лиги. Не съм съгласна така  Naughty

Ама какви лиги, моля ви сЪ! То се знае у кого е Джокера  Mr. Green Хич не се скатавай! Ми давай да мислим отсега например каква по-подходяща количка да им купиш, че то голям проблем с тез возила за близнаците  Joy Joy Joy Ех, Ритке... Ама само как ще ти отиват, а  newsm53 На Рончо още малко време е редно да й отпуснем, щото е решила и ремонт в порцелановия, а и в розовия салон да прави... Ма и нейният ред иде...  smile3508

# 219
Честито бебче Иван на Роуз.Да расте здрав и много послушен.
Аз нали съм вече с хронично недоспиване и да ви кажа като видях двете черти в поста на Рита и направо щях да падна до компа от радост,ама то не било това което си мисля.И за пореден път се убедих,че е добре и да чета какво пише,а не само иконите да гледам,но нали е по-лесно. Mr. GreenОтносно близнаците и аз си ги представям в коремчето на Рита,защо ли?
Ани,Меги не се шашкайте.Аз съм доказателството,че няма нищо страшно в секциото.Щом аз го преживях,дето съм такова шубе значи и вие ще се справите.Важното е бебовците да са добре.Ще се възстановите по-бързо отколкото си мислите.
Рени,ние сме само на адаптирано,защото моите млекоцентрали пресъхнаха.Ходих на лекар и ме гледаха с ехограф и се оказа,че са празни,а болките са били от натъртване от зор да изцедя нещо.Ние също като вас основно спив на спалнята при нас.Като го сложа в кревата и започва да ръмжи и да се нервира и аз го взимам,иначе няма спане.Относно хълцането,същата работа сме и ние.Марти като захълца и няма спирка.Давам водичка обаче не помага,спира си от само себе си.Айде изчезвам,че ни дойде време за манджа.  chef
 Hug

# 220
Rose_mader Hug Честито бебче! Да ти е жив и здрав, много да ви радва и слушка!
Малеее представям си го точно колко е мъничък и слабичък, моята мома се роди 2480. Ама не бързай да му се притесняваш, ще навакса  Grinning И дано нямате нашите проблеми с кърменето  Wink

# 221
Rosse_mader честито и от мен   bouquet а на малкия Иван пожелавам да расте здрав и да радва мама и тате   bouquet

Ама верно липсват близнаци в нашите редици, поне две двойки трябва да има в списъка  Laughing и за Рита и за Рони  Hug

# 222
  • София
Рени, добре дошла в отбора на мародерстваните мами. И Лъчи спи при мен все още  Embarassed Ама това да им е проблема  Heart Eyes Между другото в съня си бях на гости на теб  Grinning

А сега какво да казвам ли коя е близнашката мама. Е добре... има и познали Laughing награди няма да раздавам, обаче Mr. Green
Надявам се поне с едното да съм познала

Hug Hug Hug

# 223
А така! Нали си спомняте, че в списъка Рита я бях оцветила наполовина с розово, наполовина със синьо.  Peace

Аги, и аз искам близнаци, моля! Поръчай ми един чифт, молим!

# 224

Аги, и аз искам близнаци, моля! Поръчай ми един чифт, молим!
Аз ти ги пожелавам от сърце. HugИ ако може да са мешани ще е най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт