Юлските мъници големи са гладници

• 10 306
  • 180
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
За срещата в ЮП какво ще се разберем? За мен когато и да кажете е ОК.

# 121
Ели,Рени мерси за съветите-аз също едва смогвам да хапвам.Докато свекърва ми беше тук,готвеше и гледаше малката докато хапна набързо,ама сега едва смогвам филийка да си мазна с нещо,па камо ли да сготвя TiredИ наистина много са ограниченията и то почти не остана нещо което да се яде от нас.Писнаха ми тези картофи и ориз  Crazy Моята докторка каза да не пия натурални сокове,ама аз не мога само с вода да се наливам и си пийвам и от тях  Embarassed Ядки -ям орехи и бадеми,за други ядки не се сещам  newsm78
И Ева има проблем с едното оче.Първо слагахме  капки Тобрекс-не помогнаха,след това едни други,обаче проблема се задълбочи и я отведох на очен.Каза ми нищо да не слагам ,само да измивам с преварена вода или с физиологичен разтвор., тревожно боли ако"струе гной",има зелен цвят гурелчето и почти не позволява отварянето на очетоСега определено е по добре.Още има гурелчета и сълзи отвреме навреме,ама мисля че ще премине.Кърма й капвах няколко пъти .после се отказах,сега ще взема пак да й капвам
Татяна-недей да избързваш с това кенгуру,много педиатри са на мнение че не е хубаво преди навършване на 3-ия месец.А вчера и ортопеда ни предупреди  Peace
Килцата са ми същите каквито бяха преди да забременея  Peace
Томасе- голями са сладурани двете с кака си   bouquet

# 122
  • sf
здр пак!
ходихме до Г. баня днес. всичко му е ок, но съм възмутена от клиниката като цяло. искат 2лв вход за автомобил. лелята на регистратурата си дописа кръстсловицата и тогава ни обърна внимание. и си платихме 13лв за ехографа.
после ходих до НОИ- от мойта фирма не са ми платили осигуровката за м. март и за това не ми  изплащат болничните оттигава. айде, че тоя пак се дере

# 123
Донси, лоша работа. А при кого бяхте в Г. баня или при когото се паднеш?

# 124
  • Sofia
55

за проблеми с очетата, ако наистина е запушено каналче помага и лек масаж на вътрешното ъгълче на окото в основата на нослето. Аз имах такъв проблем с Мати, въпреки че искаха да му бъркат из очичките тогава да отпушват каналчетата, успяхме обаче да се справим с правилното лекарство изписано след изследване на секрет от оченцето/а преди това капахме и мазахме месеци наред различни варианти преди да се сетят да направят изследването/. Надявам се че се разбра нещо от това обяснение.    Mr. Green
Момичета ние хубаво планираме неделна среща, но точно в неделя ще вали.  Crossing Arms   Така че нека все пак да е събота и към 16.00 или 17.00ч

ДОбре дошла на Яна с малко закъснение.     bouquet

БУБОН  всички минахме по тоя път и моето свеки ни беше на гости, но в нашия случай слава богу съкровището ми си я беше предупредил и, да не повярва човек, почти не се е месила. Обаче пък и почти не помагаше.    Rolling Eyes   Сега средата на месеца ще бягам малко в провинцията при майка ми малко на въздух, пък и тя наистина страшно много ми помагаше първите седмици.

Да кажа и за носенето на ръце - нашия тати успя да го научи дребосъчето, но все пак гледам да не го глезим много. То е ясно че си го гушкаме, но трябва все пак да не прекарваме. Пък почна и кръста да ме наболява, а за моя изненада последните два месеца от бременността не ме болеше. А иначе нас ни спасява люлката/ако забелязвате и повечето снимки са му в нея   Embarassed   като побеснее само това помага, ако му се спи заспива по-лесно, ако не си гледа пеперудките   Mr. Green/

Рокси и Аганка да се оправяте бързо. То и ние уж бяхме направили дерматит от памперсите, но се оказа че е било моментно от жегите. Така че верно тия диагнози понякога са спорни. Дано само да са ви изписали правилното лекарство/мазило.

Леле колко съм досадна, изписах половин тема. Така става като са свободни и двете ми ръце   Mr. Green

# 125
  • Sofia
Деси, а тази люлка от къде сте я взели? Защото аз подобни не съм виждала тук и ако трябва да поръчвам на един приятел от Австрия да праща.
И мен вече ме болят гръб, кръст, крака от трамбоване из стаите. Аз за това не искам да го нося нон стоп.
Ей го сега разбойника - яде в 11, после мрънка мрънка и заспа в 12 и още спи като ангелче. Ама много сън му стана и ме е страх, че довечера ще ни побърка. По-бързо да му се стабилизират ензимите в коремчето и да не пръцка и да се стряска толкова, че да ми е спокойно детенцето! (а и аз покрай него)

# 126
Искра,пак нашите разбойници са тандем.Папка в 12.00 буди се неколкократно за разходки из стаите и сега спинка .И се чудя да я будя ли ,толкова е сладка като спи  Flutter

# 127
  • София
Благодаря за съветите, 3 пъти му капнах кърмичка и сега тръгваме към докито да видим и там какво ще ни кажат!  Peace
Мими, двете принцески са много сладки!  Hug

# 128
  • Sofia
ками, поне е хапнала в 12, а моя в 11. и аз се чудя дали да го будя?!?  newsm78 ама нека поспи детето - може пък да иска просто да се наспи и после да е в по-добро настроение.

# 129
  • sf
Цитат
Донси, лоша работа. А при кого бяхте в Г. баня или при когото се паднеш?

при който се паднеш - в нашия случай - др Стефанов. а целия преглед траеше лъм 30 секунди  ooooh! абе, не'ам думи !

# 130
  • Sofia
donsyy, - на нашия му гледаха тазовите кости, после нещо му гледа още на крачетата, ръчичките гледа, нещо на вратлето.
при вас как беше?
каза какво да правим и да внимаваме, че малко сме го разглезили - той се разрева естествено и човека казва - ааа - ама ти вече си почнал да ги работиш мама и тате Simple Smile.

# 131
Ако ме видите ще се пукнете от смях. Разтъпквам си новите обувки по бели гащи и зелен сутиен ( с тея ми кравешки пропорции почти нямам бельо, на което да ми стават и бикините и сутиена) и простирам пране на терасата. Добре че живеем на 14 етаж, та поне никой комшия не ме е залюбил Mr. Green
След малко ще се храним и ще отлитаме по магазините. Емо е решил да си купуваме камера, с което не бях много съгласна, ама няма да му кърша хатъра. Стискайте палци някое такси да ме вземе с количката и с кошницата, като катун сме...
Донси, стига ти да ме мернеш за една секунда само и моментално ще се излекуваш от депресията Mr. Green

# 132
  • Sofia
Аркси люлката е на Fischer Price, подобни има в Premaman  

за мен си струва всеки даден лев, че има дни в които изкарва там часове и си медитира   Peace  . С баткото също имах доста по опростен "ръчен" вариант, но и тогава се родих когато я купихме. Така че сега за Макс това ми беше от покупките за които изобщо не съм се колебала. А и сега е в люлката и спи от два часа вече, а иначе ми се буди на десет петнайсет минути. Снощи беше заспал на разходка и като се прибрахме се разбуди    Crazy   после двачаса не мога да го укротя, чак го къпах след ядене по никое време. И накрая в люлката и това ми беше спасението.

Рокси какви бяха тия истории с кенгуруто ви, и аз май искам точно за такива случаи като пазарене, но виж пък казват до третия месец не...... и сега ако тръгна да питам лекари всеки нещо различно ще каже сигурно    #Cussing out  Хайде приятно пазарене. А за камера не споменавай, добре че моя мъж не се е сетил, че и аз бях побесняла преди да родя а нито веднъж досега не съм снимала. Ама то ми е само до снимки сега    Crazy 

# 133
Рокси какви бяха тия истории с кенгуруто ви, и аз май искам точно за такива случаи като пазарене, но виж пък казват до третия месец не...... и сега ако тръгна да питам лекари всеки нещо различно ще каже сигурно    #Cussing out 
Еми ние бяхме решили да купим на Чико, ужким са най хубави. Половината град обиколихме- ни в прасешката къща, ни в хиполенд има кенгуру на Чико.  В помалките магазини да не говорим. И накрая купихме едно смотано , колкото да не е без хич. Ама мога ли да обикалям половин София с ревящия змей и да търся кенгуру.
В интерес на истината в Прасешката имаше, но едното беше някакъв гаден модел, а другото беше червено ( мъжа ми не го хареса) , а и се паднахме при една смотана продавачка, за втори път се карам с нея, почти ме наби като я питах разни неща. А и самото кенгуру беше едно такова, омърляно сякаш.  Та отложихме тая покупка.
В Премаман не съм гледала. Иначе знам че най хубавите кенгура са на Бейби бьорн, но не се продават в Бг за съжаление.
Накрая ще ушия един слинг и ще реша проблема.

# 134
  • sf
arksi_, абе премтна го 3-4 пъти насан-натам, натисна му краката в жабешка поза, гледа с ехографа тазовите стваи и вика- ок е! на 6м пак. тва беше!
Цитат
Донси, стига ти да ме мернеш за една секунда само и моментално ще се излекуваш от депресията
  почти успя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт