Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Мненията за присъствието на бащите по време на раждането варират. Някои смятат, че това насърчава бащата да бъде по-отговорен и грижовен, докато други не виждат необходимост от това бащата да присъства, тъй като той може да се почувства неудобно или неефективно. Има обаче и такива, които твърдо вярват в изключването на бащите от раждането.
-
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
-
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
-
Какво представляват подготвителните контракции и как да ги разграничим от другите болки?
-
Какво представлява листериозата и какви са рисковете по време на бременност?

Нека ми!
Ама още 2 месеца???
Не ми се иска да си трупам дебелански дрехи в гардероба, после нали пак ще ставаме слабички 
, ще пиша още довечера, сега да се изкажа по "злободневните" теми набързо.
, дотогава твърдо смятам да сме 2 в 1, за да може и

... Просто съм слонче, преди като се снимах, както и да застана изглеждах добре в телесата, а сега каквото и да направя все съм като някой балон - кръъъъгла ама отвсякъде.
Гледам д ане излизам, но утре трябва да отида до лекарката ми и на изследвания, а така не ми се ходиникъде, като се сетя, че нямамкакво да облека сега с тази пупа!!! А иначе дрехи имам доста, но пупалански за студено време нямаааам
поразровете се има доста подходяши неща
.Добре,че преди да забременея носех предимно разтегливи блузки,та все още се побирам в някои от тях,е стават все по-къси,но гащеризонът ми покрива кръста и дължината на блузата отдолу не личи,иначе щях да съм един висок хипопотам ,облечен в къса блуза с корем отвън,страшна гледка,буквално
,а сега де,тогава какво ще облека?
/
че не е прав,че всъщност настроението ми и отношението ми се дължат изцяло на обективни фактори.А дали е така
сега да почерпя пък макар и виртуално