Отговори
# 105
Гергана - не сме те забравили NaughtyКак си?Бяхте ли в БГ?
Да бяхме в БГ миналия месец и прекарахме много хубаво. Вкусът на българските плодове и зеленчуци е неповторим. С удоволствие си хапнах и домашно кисело мляко. Спазвах си разделното с малки изключения и се чувствах добре. Сега ми се струва че е време да започна да спортувам, но още се ослушвам.
Поздрави  Flutter

# 106
  Здравейте,мили момичета HugМного ми липсвахте през тази седмица Hug
  Ние снощи се завърнахме от почивка/ако сте се чудили къде съм Wink/,и още неотворила очи,бързам да се разпиша Grinning
  Изкарахме си страхотно,бяхме с компания на морето,но много ми липсваше малката маймунка Cry-хотела беше пълен с малки деца-от няколко месечни бебета до 7-8 годишни,и пак се убедих,че почивката с малко бебе не е почивка ConfusedНо за другата година,ще си помислим Wink
  Не съм чела всичко,исках само да ви поздравя,по-късно ще пиша пак и ще пусна снимки Wink
  Целувки на всички Heart Eyes

# 107
Поздрав,   bouquet разделни момичета!
И побут на първа страничка!

# 108
  • да има едно лесно - на мотора

Ние снощи бяхме на рокерски събор и аз добре си похапнах ама само месо,печено на въглища.Е и доста ракия изпих ooooh!

Къде , в Търново ли ? И аз бях там , но пих бира  Embarassed

# 109

Ние снощи бяхме на рокерски събор и аз добре си похапнах ама само месо,печено на въглища.Е и доста ракия изпих ooooh!

Къде , в Търново ли ? И аз бях там , но пих бира  Embarassed
Да във В.Търново.Ние сме си от тука.Много готино изкарах.
Само където развалих режима на хранене.

# 110
  • София
От утре най-накрая и аз ще опитам, поне в известни граници, да спазвам РХ /до обяд не мога да ям само плодове, заради кърменето/.

Абсолююнтно съм съгласна с Нели за хомеопатията и за водораслите. Дани беше с някаква форма на астма и толкова боледуваше, че си смених професията. ooooh! Опитвах с трима хомеопати, което много забави лечението, но слава Богу, от година и нещо сме намерили верния.я. Детето ми изкара първи клас само с две боледувания / за мено това беше като чудо.../ Но лечението с хомеопатия изисква много, много търпение и вяра.Не е лесно, но си струва.
От водораслите пие Зелена анергия 2 пъти по 1, есенциални мастни киселеини, за определен период коластра и за определен период антиоксидат.

Стискайте палци за началото на разделното ми хранене. Praynig

# 111
Велева - стискам ти палци от все сърце!Сутрин може да си хапваш кисело мляко или някакъв сандвич,ти спряла ли си се вече на някаква разделна закуска?
Фен - мерси за поздрава
Софи - и ти ни липсваше.С нетърпение ще чакам снимките.
Гергана - и аз съм доста несериозна по отношение на спорта ,но сега съм се зарекла и се хващам вече в ръце ,че.. Embarassed
Вичи 75 - а ти имаш ли още за сваляне ?
МИСТИКА - 9 год. са доста дълъг период.Поздрави!Ти напълно стриктно ли спазваш режима или си позволяваш от време на време нещо неразделно?
Калида - липсваш ми мила. Hug

# 112
Добро утро ,милички  Grinning Hug!
Аз се завърнах от почивка и не мога да дойда на себе си .
В града е толкова горещо и задушно ,няма кой да ме глези ,ух... искам пак на Катаринооо  smile3514
Сега ме чака много работа ,но първо ще си изпия кафенцето с вас  Hug.
Добре дошли на новите  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Набързо ще ви разкажа как си прекарахме с Мина.
Тя вече ви каза ,че плюсках като за последно Embarassed, но всъщност прегрешенията ми бяха сладкишите .
На тази отрупана с морски дарове маса не ми се поглеждаше към другите меса .
Денят ми започваше с чаша кафе ,после -на закуска ,след един час на фитнес , следваха процедури- парни бани, сауни, ароматни душове и тнт... и накрая полагах морно тяло на шезлонга под чадъра ,с коктейл в ръка и приятна компания.
Кокалите ме заболяха от лежане newsm62.
Вие как я карате, липсвахме ли ви с Мина?
Сега ви цункам наред и ви желая страхотен ден, а аз ще махам по милион задачи  wavey wavey wavey wavey  love001.

# 113
Алекс , ти си единствения човек, който разбирам, че е доволен от престоя си в Катарино  Simple Smile

Чудя се изобщо в тези озверели тълпи как сте се добирали до храна изобщо  #Crazy

# 114
Саманта ,изглежда съм случила на "смяна "Laughing.
По- доволна не бих могла да бъда.
Въпреки ,че хотелът беше пълен ,нямаше тълпи, нито блъсканици.
Може пък аз да не съм толкова претенциозна ,но като цяло много ми хареса .
Сигурно зависи и от компанията, а нашата си беше супер newsm10.
Утре дано имам повече време да ви разкажа подробно.
Лека нощ и цунки  love001.

# 115
Добро утро,
Добре дошли на завърналите се почиващи. Радвам се, че сте доволни. Софи, спомена за снимки.
Алекс, Мина  Hug Hug

Днес ще правим изследванията на Неса. Стискайте палци всичко да е ок.
А аз докато се чудя как да постъпя с работата си, взеха че ме изпревариха и сега идея си нямам дали ще успея да си взема заплатите /които всъщност бяха причините за моето мотаене/...

Целувки на всички и приятен ден

# 116
Добро утро ,момичета Grinning.
Мади, дано изследванията на Неса са ок  Peace.
Юзерче ,много ти е сладка дъщеричката Hug.
Велева ,успех с разделното хранене и от мен един съвет -не бъди педантична  Hug.
Вяра ,добре дошла ,приятно ми е да се запознаем виртуално  bouquet.
Като си от Велико Търново ,познавате ли се със Софи?
Софи ,в очакване съм за подробен разказ, подплатен с картинки Wink.
Вичито ,поздравления за килограмите  Peace.Не е зле един ден в седмицата да си хапваш неразделно, за да не разглезиш прекалено организма си.
Мистика ,добре дошла и на теб   bouquet.
Моля те, сподели хранителния си режим ,ще ни бъде интересно .
Фен, Мис Каприс ,:hug: Hug.
Ето ви една снимка на компанията с която бяхме на Катарино
Другите снимки по -късно.
 http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3812292

# 117
Ох ,аз пък му сложих парола на албума.
Сега ще пусна линк, а паролата- на лични /който иска / Grinning.
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=166839

# 118
Здравейте, мили разделнички! wavey
Напоследък съм заета и то много и нямам време дори да ви изчета. Само ще се похваля, че имам 5 свалени килца и се опитвам да ги запазя, а ако мога да сваля и още 3 ще е супер. С РХ съм малко..... Blush   Но в повечето време се старая да спазвам поне времето след хранене.
Добре дошли на новите  bouquet
Лек и успешен ден от мен!  bouquet newsm51

# 119
Здравейте и от мен!

Алекс, добре дошла  Heart Eyes! Липсваше ми ведрото ти настроение!
Мише, поздравления, че си отслабнала толкова много  Peace!
Софи, радвам се, че и ти се завърна  Hug.

Момичета, аз съм много подтисната  Cry. Нещо се скапа моя организъм, качвам кг, не знам от къде/от какво  Sick.

Общи условия

Активация на акаунт