Отговори
# 375
Здравейте момичета Grinning.
Юзерче, тук съм, няма да ви изоставя Hug Hug Hug Hug Hug Hug.
Тези дни имах доста ангажименти и не съм се спряла на едно място.
Вчера пък го ударих на чистене и... Laughing. така
Лени ,видях ти снимките -страхотни са  Peace.
Много обичам да разглеждам албуми.
Повече от момичетата вече съм виждала на снимки.
Така добивам представа с кого си обменяме опит ,споделяме радостни и тъжни моменти.
Изчистването с лимон и зехтин наистина е трудно, но пък резултатите са впечатляващи.
Ками ,точно ти имаш да казваш много, особено на неопитните. Peace
Ти и Юзерчето май сте най- стриктни Grinning.
Сладуне ,как върви лунуването?
Мишенце, намали оборотите  Hug.
Мина ,къде си, приятелко моя ? Sad
Не ти ли е по- спокойна тази седмица?
Пусна една муха и сега всички тръпнев в очакване на продължението...
Ани ,колко ти е голямо детенцето?
Реге ,намери ли си капките от глухарче?
С интерес ще чакам отзиви Hug.
Мади ,Вичито  Hug Hug Hug Hug Hug Hug.
Вчера ми донесоха грозде, едно такова кехлибарено, та тази сутрин това ми е закуската.
На обяд ще си хапна карфиол ,а за вечеря ще готвя пияно пиле.
Желая ви страхотен ден милички  Hug.
Целувки  love001. Чао.

# 376
Здравейте, мили момичета  Simple Smile
Чета ви примерните диети, радвам се, и все се каня да ги пробвам, но като се прибера, повечето време към 9ч, или си правя салата набързо и толкоз или нещо малко...въздържах се от всякакви занимавки като солетки, вафлички и тн, но току-ще не устоях да хапна три соленки, че имахме ден ден в офиа  Embarassed Но не е страшно  Crossing Arms Сутринта тичах, после йога и ходене пеша  Laughing ще се оправим, ама ми е гузно...хехе, иначе луната пак иде, на 27.09. и тогава, препоръчвам горещо да се въздържаме дружно, защотот е пълнолуние и диетката ще има най-голям ефект:)
А сега пожелавам хубав ден и усмивки на килограм   bouquet

# 377
Привет набързо, че имам работа.
Юзерче, Ками, Грета е по-добре. В момента "стачкуват" с Денис у нашите  Wink
Алекс, капките засега не съм ги намерила, но не съм и ходила в билкова аптека. Пообиколих тук там и тъй между другото пръснах парички за детски витамини покрай търсенето на глухарчето  ooooh!. Надявам се тази зима да се разболяват децата по-малко. Верно, че не ги заведохме на планина, но поне по отношение на слънчевото/морско закаляване се представихме добре.
Аз съм добре, хванала съм се да чета едни инструкции на английски за моята си счетоводна програма, че май ще трябва някакви допълнителни репорти да вадя. Другата седмица съм запланувала отпуск и вече нямам търпение. Дано поне стачката спре до тогава, за да можем и да учим с Грета. Чао за сега  Heart Eyes.

# 378
Здравейте момичета,

Лени, много ведро настроение лъха от снимките. bouquet

Мина, пусна бомбата и замина, а. Освен инфото за теста, пиши и как си  Hug

Аз съм пак болна, сега пък някаква простуда. Е, това не мога да го разбера седя си в къщи и пак се разболявам.... Иначе все по-успешно се справям с яденето на плодове - с тях закусвам, за обяд си хапнах сандвич с кашкавал, а за вечерята още не съм го измислила, но ще е нещо пилешко...

Целувки на всички и приятен ден Hug Hug Hug

# 379
Ех, момичета, не искам да мрънкам, ама нещо съм потисната напоследък и естествено ме гони мания за нещо сладичко  ooooh!
И към всичко забранено по принцип де...Знам, че трябва търпение, ама  Embarassed ... продължавам с разделното, като си позволявам от време на време да се отклоня с нещо малко  Blush Помогнете моля, как успяхте да издържите, без да мислите за всичките неща, които НЕ МОЖЕТЕ  да ядете newsm78. Май ще трябва да поработя върху менталната част от цялата диета...
Ми лек ден, разделен  Grinning

# 380
Едно бързичко здравейте и днес от мен, че таз седмица може и да не мога да ви "видя" повече  Simple Smile Събота и неделя бяха тотален провал откъм РХ - нещо съвсем объркахме конците, ама децата мрънкаха за пици, за разни особено неразделни комбинации и се предадох. За днес още не знам какво ще им правя, пък и дали ще остане време за готвене  Embarassed Embarassed Embarassed че и багаж не съм си приготвила още.
Така че нямам с какво да се хваля ще хвърлям по некое око за идеи насам и се надявам да не ме разочаровате.  Hug Hug Hug

aleks  и аз обожавам снимките, албумите въобще фотографията ми е голяма страст, за жалост неосъществена. Аз така и не видях вашите снимки защото нещо с паролата не се справих явно, опитах се и бележка да ти драсна, но кутията ти беше пълна. Simple Smile

ReGe така като те чета с тия стачки и ти си на моя хал ooooh! ooooh! ooooh! А при нас е трудно и откъм помощ, дано по-скоро ги прекратят, че направо не знам как ще се оправят тази седмица моите мъже  #Crazy #Crazy #Crazy

# 381
Здравейте милички, нова седмица - нов късмет ви пожелавамbouquet

И аз като Сладуне ще се пробвам да лунувам, защото както преди ви се оплаках кантара ме ядосва напоследък и се чудя как да си раздвижа пустия метаболизъм! Embarassed
Лени  успешен старт на първолака! А май напоследък и аз преоткривам патладжана и ще се възползвам от рецептите. Добре ми звучат.
Алекс дай идейка за карфиолчето - имам една глава в хладилника и ме чака да я наготвя. Нещо със сирена , като броколито ми се въртеше, но се чудя още .... newsm78
Реге а ти май изостави тренировките? Аз засега продължавам, но скоро ми свършва картата и се чудя дали да не зазимя малко.
Мади бързо оздравявай!
Юзерче споко - всички имаме прегрешения! Аз май от тия плодове наддавам, няма от какво друго да е. Щото иначе съм стрикта, но ям наистина големи количества плодове. От всичко и по много, дет се вика Blush

Целувки и хубава вечер!

# 382
  • Варна
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!!!АЗ все още не мога да го спазвам точно-пълен провал от всякъде.Но днес за сега съм стриктна нищо че е доста калорично хапването. Сутринта 1 банан,на обед 2 филийки бонус със кьопуло,вечерта пържени картофи със един домат.Но сега като се пребера във 11ч вечерта пак ще хапна разделно.Я ми кажете ако пия бира със какво да я комбинирам,ами уискито newsm78 smile3516направо ме е исрам да ви питам за такива неща вие сте толкова стрикни че ми става неудобно WearyЛека вечер ви желая и хубава седмица newsm51 newsm68

# 383
Я ми кажете ако пия бира със какво да я комбинирам,ами уискито newsm78 smile3516направо ме е исрам да ви питам за такива неща вие сте толкова стрикни че ми става неудобно WearyЛека вечер ви желая и хубава седмица newsm51 newsm68

sneji_suni не бъди толкова строга към себе си, да призная аз нямам голям стаж((5-6месеца) , но когато ми се допие си позволявам 1-2чаши бяло вино със мезе(филе обикновенно). И не го смятам за прегрешение. Чела съм го някъде , че може да се комбинира.А иначе за другия алкохол - бира, уиски, водка, ракия поне аз знам,че трябва да се пият без нищо. Ма то на какво ще прилича , питие без мезе - кофти работа.  Sick

# 384
Вичито, когато ме мързи или нямам време, слагам карфиола в микровълновата и когато стане полусварен, го поливам със зехтин и малко мерудия.
Ако имам време, си приготвям сос със синьо сирене, което обожавам.
Общо взето варен го консумирам ,паниран не ми понася.
Снежи, мила душицо Hug, всички сме грешни/ малко или много  Embarassed/.
Позволявай си от време на време глезотийки  Peace.
Сладунче, мен пък напоследък ме преследва една вафличка Laughing и да си призная ,не искам да и устоя .
Ще си хапна ,но към 17 часа, на празен стомах и преди тренировка.
Лени, хвърли едно око на рецептите за разделно хранене, там има в изобилие Hug.
Сега ви желая лека нощ и приятни сънища  love001.

# 385
Добро утро на неразделните труженички  Heart Eyes
Как върви, момичета? Аз се подаготвих психически за лунно-разделния триднев и си мислех, че си заслужава, след като с половинката заминаваме за Метеора в петъка за награда хехе Party
Алекс, вафличките ги заменихме с една хубава фурмичка и така по-леко го карам  Hug
Вичито, ще стискам палци дружно да удържим фронта с диетката, пък после ще се похвалим  Laughing
Снежи, миличка, недей да се косиш толкоз! Аз също си пийвам по чаша бяло вино. Гледам просто да не го разреждам с храна, че става тежко вечер. Биричка може, ама я направи малка  Hug И без картофки  :c
Хубав ден, милички! Heart Eyes

# 386
Реге а ти май изостави тренировките? Аз засега продължавам, но скоро ми свършва картата и се чудя дали да не зазимя малко.
Не бе, мила, не съм. На тъкмо се разписах в темата дали си трува да си купиш домашен уред. Тренирам си, просто миналата седмица нямах настроение, та затова. Е, снощи се напънах и си направих гадната тренировка, която включва и краката. Но интересна работа  newsm78, когато ходех в залата любимата ми тренировка беше гръб и крака (много си обичах машините), а сега направо я мразя, когато я правя в къщи. Трябва да ти кажа, че тия пясъчници ми взимат здравето  Whistling. Ох, ако вземат здравето и на бедрата  #2gunfire няма да е лошо  Praynig. Имам идея да разнообразя с тае-бо пак в къщи, че то пък ми действа много тонизиращо и ми оправя настроението, но откакто ми дойде идеята съм го правила само веднъж  Embarassed. Обаче ще променя някои неща, сега ги обмислям-трениране, хранене, мисля и за нова работа. Чувствам, че имам нужда от промяна.
Децата са при майка ми и ми липсват. Но ако отида да ги видя тази вечер след работа, Денис ще се разтрои и ще иска да се прибере с мен, та незнам.
Другата седмица съм си в къщи и съм на вълна мини ремонт и ново обзавеждане за спалнята. Сега мисля дали след работа да не отида в един оказион за стари мебели и да ги попитам дали не искат моите стари  Thinking. Може пък и да излезе нещо. Но най-хубавото на стоенето ми в къщи ще бъде това, че мога да тренирам сутрин. Друго си е да почнеш по този начин деня  Peace

# 387
Здравейте! Отдавна не съм писала.
Днес закусих с грозде, после за обяд салата зеле със сирене и малко по-късно супа от коприва. Много се радвам, че апетитът ми е нормален. Даже имаше дни, в които почти не ми се ядеше, защото ми ставаше лошо от някои храни. Така, че не съм качила килограми все още.
Хубав ден на всички, ще се появявам от време на време.

# 388
Wonderful - радвам се , че си добре и не си ни забравила.Менюто ти е супер,а също и това ,че не си качила кг.
Аз вчера и днес /до момента/ съм режимна.За закуска -ябълки ,а за обяд-отново патладжан със салата от зеле.Тази вечер съм на родителска среща и за вечеря ще взема нещо готово,може би пиле на грил.
Момичета мисля , че е време някой да пусне нова тема.Ками тъй като Калида е няма , а ти имаш опит с това,ако имаш време мисля , че всички ще сме ти благодарни да го направиш. Heart Eyes

# 389
То хубаво нова тема, но според мен това е по-малкия проблем. Вече на почти никой не му се пише. Тези 20 страници преди ги изписвахме за 1 седмица, а гледай сега... Sad. Какво става с всички? Лятото си отиде и отпуските също. Къде сте, бе хора?!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт