Отговори
# 120
честит празник на всички именници  bouquetГОЛДИ честита ти точица,СТЕЛКА  как е бебо Hug.ще се помоля на този хубав ден за всички момичета да видят  EFPприятен ден  Hug

# 121
Честит празник на всички! Нека Богородица пази всички ни!
И още по-специално  Честит имен ден на именничките:))

Hug Hug Hug

# 122
  • E-CLM & CH-VD
Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

Голди, на теб честита точица!  Hug

Мушморок, и мойта лелка този месец нещо никаква я няма Thinking, първия ден тук-там, втория пак същото, третия - 2-3 капки  Crazy, и край newsm78. Явно лелките са на море Joy

Рожбо, кофти преживяване. Явно трябва непрекъснато са се наглеждат децата.

Елпет, със закъснение, честит ви първи месец!   bouquet

Верич, това за точката на Голди много ми хареса Mr. Green Joy

Лек ден на всички!  Hug

# 123
Честит имен ден на всички именички   bouquet Hug

Голди, честита точица  Heart Eyes

Благодаря на всички за подкрепата!   bouquet Hug

# 124
Здравейте, момичета! Чета ви от дълго време. По принцип съм за " Проблемно..", но освен ЕГН-то засега нямам друг доказан проблем  Simple Smile . Така че реших да пиша тук.
 Току що ни изтече трицикълната забрана и от днес откриваме ловният сезон.
 Няма да чакам на 08.09

Честит имен ден на всички   bouquet

# 125
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Морги, Прити, Рожбе    bouquet

Прити, много се радвам да те видя отново в редиците  Hug

Голди, честита точка! Наистина прилича на Голделин - кожата му е одрала!

ДесиТ, честити сини гащи  stork-boy

Муше, май най-добре да се видиш с доктора, а?

ФрансиFlowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Сладка Мама, и аз ще казвам на колегията на 20 септември - тогава имам рожден ден  Wink

Евелинар, честита годишнина!   bouquet

Момичета, Дуди е много добре. Врътка си трътката /това данни от понеделник/. Вече е 4 см. Казах на мъжа ми, че ми прилича на него, а той ми вика: Ми по-добре да прилича, че иначе ако знаеш какво писане те чака...  Mr. Green

# 126
  • София
Браво, Голд! Честита ви точка-бочка! Голдин може и да е прав (нали момичетата приличали на бащите си)! Айде другата седмица ви каним на минерална вода у дома! За мъжете ще отпуснем водчица от мен да мине! Mr. Green
Hug Hug Hug Освен това както Верича отбеляза точката си е за мен и Кокито!!!  Naughty Naughty Naughty ДА не си тура и аз като Хера "тренирам за люта свекърва" оти имам и македонско малко и че съм много люта! Crossing Arms

Честит имен ден Рожбе и на всички други именници!    bouquet  bouquet  bouquet

Мушенце мило мисля си за теб  Hug
Славундер пиле, вчера се "изпуснах" пред Ицо че "нашето друго детенце" ще се вози в тази количка и той сега е наострил уши  Laughing (след като в деня на раждането му заявих че повече деца аз няма д а раждам, да се пъне той Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

# 127
Здравейте мацки Hug
Отдавна не съм писала, но вече е време да стана сериозна Peace Връщам се в отбора, ако ме искате отново де Blush

# 128
Голди, нашата точка я направихме на Димитров ден, а я видяхме на Архангелов ден. Следващият ми преглед беше на Света Анна... изобщо беше превъзходно начало, увенчано със здрави приказен край. Пожелавам ти същото Hug от все сърце. И щом си си приготвила пантофки за госпожица - нека е това!!!
Я виж колко орисници сме се събрали тук Heart Eyes

# 129
Здравейте, момичета!
 да се впиша и аз

Честито на всички, които имат какво да празнуват, от все сърце и с най-добри пожелания! newsm51  bouquet

новобранка от скоро във форума и не ме познавате много - писах в темата - От колко време опитвате за бебче?, в някои теми на проблемното, но живот и здраве дано по-скоро съм в отчетни. Толкова много искам  ylinfant newsm45

Днес ми е последния работен ден, от утре в отпуск и хайде наморе. Идва ми периода на ловуване и дано в Егейското море има повече рибки.  newsm53  newsm17       На 03 септемри съм от НЕчакащите дано да има с какво да се похваля, за да ме включи Верич в хубавото списъче stork-boy
Успех на всички момичета, повече усмивки и щастливи дни, на отпускарките    sunsmile3509 приятно пливкане, да си стискаме взаимно палци и хайде на септември повечко EFP

# 130
  • И аз не знам къде...
Ето ме и мен! Наработих се за днес!

Голди, честито миличка! Пък дали прилича на Голделин или на теб ще чакаме Април да разрешим спора  Laughing!

Рожбе, честит имен ден! Да си жива и здрава и скоро да сте четирима  Heart Eyes!

Кали, дано този път гадния ти период да трае по-малко от предната бременност и после много лека бременност!

Голди, защо си на диета? Това пък как го измисли доктора?

Муши, на мен освен че ми дойде след период от 60 дни, тече ми нормално, но вече 10 ден леко ми зацапва, само че кафеникаво. И аз не знам какво е това!!! В петък съм на лекар и ще си поискам и цитонамазка! Дано всичко е наред  Praynig! А ти утре пиши какво са ти казали! Дано да е някаква аномалия от времето  Praynig!

Чао за сега от мен!

# 131

Муши, на мен освен че ми дойде след период от 60 дни, тече ми нормално, но вече 10 ден леко ми зацапва, само че кафеникаво. И аз не знам какво е това!!! В петък съм на лекар и ще си поискам и цитонамазка! Дано всичко е наред  Praynig! А ти утре пиши какво са ти казали! Дано да е някаква аномалия от времето  Praynig!

Дари, да не е нещо хормонално? Проблеми с кисти имаш ли? Thinking

# 132
  • там нейде .............
Здравейте  bouquet
Честит празник на всички именници  bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на виделите  EFP
 аз минавам само да кажа, че и тоя месец не е моя smile3511 smile3511 smile3511
 тта нечакам на 15.09 Cry

# 133
Добро утро поспаливки!  bouquet
Хайде ставайте!!! Laughing
Днес очакваме ли някой да се похвали с две чертички? Praynig

# 134
  • v. turnovo
Добро утро и от мен! Прити,радвам се ,че пак си на линия! Пожелавам на всички хубав ден и положителни тестчета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт