Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви полезни съвети са споделени във форума?
Какво представлява американският календар за развитие на бебето по седмици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви полезни съвети са споделени във форума?
-
Какво представлява американският календар за развитие на бебето по седмици?
Американският календар за развитие на бебето по седмици е система, използвана за проследяване на развитието на бебето в утробата седмица по седмица. Тази система предоставя информация относно физическото и психическото развитие на бебето, както и промените в тялото на бременната жена въз основа на броя седмици от началото на бременността.
-
Какво представлява българският календар за развитие на бебето по седмици?
-
Какво представлява ехографията?

а за консултациите и при мен е така, при сестрата - си говорим, тегло, кръвно, "талия"
а прегледите са отделно при гинеколожката

), така че ще очаквам да ми ги пратите най-късно до вторник. 

Направи ми впечатление, че когато ме гледаха на 19.07 и тогава бебето беше като пощуряло - размахваше ръчички и крачета и супер динамично шаваше насам - натам, като бясно, но въпреки това като ми пусна да чуя сърцето и то си биеше нормално, без някакви аномалии, въпреки енергията, която според мен това щураче изразходваше.