Чичо Докторчо, я кажи, момче или момиче през ФЕВРУАРИ мама ще роди?

• 18 951
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
catt честит рожден ден на дядо ти! Да е жив и здрав още дълги години и все така да ви радва!
Изабелка може би има различни по мощност или качество апарати Доплер. Моя док например, таткото като попита няма ли да чуем сърчицето, каза "ми то едва ли ще се чуе, рано е още, но пусна апарата и се чу, макар и малко по- слабо. Сетих се че имам записи на тоновете от раждането, ще ги издиря и ще ви ги пусна да чуете.

# 76
  • София
Колко дни по-рано трябва да се обадя за да се запиша на лекцията на 9 месеца? Искам да посетя лекцията във вторник "Обезболяване на раждането" и мисля да се запиша в понеделник. Дали не е късно? Някой друг да планува да ходи?

За хремите и настинките...спомням си моя колежка като беше бременна, доста често настиваше и все се оправяше с Осцилококцинум...Било хомеопатично и нямало проблем да се взима по време на бременността. Аз лично съм го пробвала, но ефект-никакъв. Явно си е до организъм...

# 77
Здравейте момичета!
И аз да се запиша във форума.Терминът ми е  12 февруари, така , че бих искала да се включа към февруарските мами. Grinning

# 78
  • София
Добре дошла taninana

# 79
Добре дошла при нас taninana
 Hug Hug Hug

# 80
И аз да се запиша, терминът ми е на 7.02.2008г. София.  love001 Simple Smile

# 81
  • София
Добре дошла denil

# 82
  • ВАРНА
Аз благодаря на всички за подробната информация   bouquet
И добре дошли на taninana и denil   bouquet

# 83
Как хубаво си поспах... Crazy Благун ме гушна и направо ме приспа, добро си ми е детето  Laughing.
Добре дошли, taninana и denil ! Леко бременеене и най-сладките бебчета през февруари!  bouquet
desitka*, аз още се чудя за вторника. Сигурно ще реша в понеделник. Мисля, че не е късно тогава да се обадиш. Може и въобще да не се обаждаш, един- двама не са проблем. Когато обаче отиват за първи път повече мами е добре предварително да се запишат. В понеделник ще реша дали ще ходя във вторник. Зависи от това дали бъдещият татко ще ми върне колата  Sad. Ако съм без детето при всички положения ще дойда. desitka*, разчисти си личните съобщения, че не можеш да получаваш повече нови.

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 17:51 от evelinar

# 84
добре дошли на танинана и денил! newsm10 ще очакваме само хубави новини от вашите ylinfant ! Laughing
Може ли да ми кажете къде и кога се провеждат тези лекции за бременни? До кога е срокът за записване за лекцията във вторник? Въобще, дайте ми малко по - пълна инфо, ако имате, че ми се ще да посетя поне няколко! Благодаря!

# 85
gotika80 http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool
На първа страница на темата има линкове Simple Smile Успех!
 Hug Hug Hug

# 86
Хайде и аз да се запиша, че пропуснах цяла една темичка, бяхме малко на море, после на планина и ето ни пак на Софийска земя:)

# 87
благодаря ти Алина си!   love001  ще видя кво става на тази страничка!

# 88
Не знам дали тук е мястото да попитам, но нали съм нова  Shocked
Някоя от Вас била ли е вече на биохимичен скрининг в София в АГ-то и може ли да каже нещо повече. Къде точно, от колко са сутрин и колко струва?

# 89
Като ходих миналата година май месец си направих на място ехографията - на 2 етаж в поликлиниката и после ми взеха кръв като слезнахме май че в мазето  newsm78. Водеха ме и не обърнах внимание. Можеш да питаш на регистратурата в поликлиниката - като влезнеш веднага в ляво, там се плащаше и изследването. Дават ти едно жълто листче на което е описано какво представлява изследването и има телефон на лабораторията, резултатът става готов след 5 дни. Първо се обади по телефона да питаш дали е готов, защото някой път ги бавят с ден-два. Ако е готов ще ти го кажат и по телефона, но е хубаво да отидеш и да си го вземеш.

Общи условия

Активация на акаунт