Чичо Докторчо, я кажи, момче или момиче през ФЕВРУАРИ мама ще роди?

• 18 951
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Мери  сетих се за въпроса ти за Фм във Варна. Колкото и да четох и питах препоръчват Балев в клиника Темелков. Било трудно със записването доколкото разбрах, но като не си от града отидеш ли нямало да те върне. Макар че и казават, че с час и без час все чакаш  Smile

Zdravi4 беше ходила при него и беше написала
"600-126/600-127- това са тел. в клиника "Темелков", в петък сутринта почваш да звъниш в 08:00 и ако имаш късмет ще ти вдигнат, понякога в 08:10 вече няма свободни часове, м/у другото там още двама лекари правят фетална"

Аз може би другата седмица ще звъня за мен, ако разбера още нещо ще ти пиша. Цената е 35 лева.

Намерих и това сега от 24.07:
" За доц Балев се  запазват  часове предварително за следващата седмица звъни се в петък сутрин от 8 до 8.15 `ч .Може да отидете и без час знам че преглежда в понеделник и сряда следобед ако няма промени , но звънни питай точно от колко до доколко часа приема "

Общо взето разбрах че се записват часове само в петък и то само за следващата седмица  Confused и от 7:30 звъниш ако имаш щастието да не ти даде заето  thumbsup

# 151
  • София
Привет! Връщам се от доки. Всичко било наред, малко плацентата била по-надолу, но ще се вдигне. Бебчо постоянно риташе. Жалко, че не мога да го усетя още. За пола било рано да се каже. Според мен уреда не е от най-добрите. То и да каже какво е, пак може да не познае.  Нали бебчо е добре, пък каквото е, си е, не може да се промени. Ще гадаеме по външните симптоми.

Я кажете кой какво знае за поверията. Аз съм чула, че ако на мама не й се яде сладко, бебето ще е момче. А също и ако расте само на корем - ще е момче. А за погрозняване и разхубавяване как беше?

# 152
с момчета се разхубавяваш ,а с момичета не...имаш ли някаква интуиция...може би тя е далеч по-вярна от всички бабини деветини

# 153
  • гр.София, далече, далече на Запад
Момичета вижте какво намерих - подробна информация относно БХС, ФМ и амниоцентезата http://www.lmpbg.org/brochures.html надявам се да бъда полезна.Хубава вечер от мен.

# 154
  • Варна
galiv, сега ще ти обясня зя хапчетата.Наистина са множко, но като отида на преглед другата седмица ще питам дали да не ги намаля. Thinking
Значи дегана го пия за повръщане, бях решила да го спра но пак започнах да повръщам и все още го пия 3 пъти на ден.Дуфастона и но-шпато , понеже прокървих и имах болки.Вече съм добре , но все още не съм ги спряла.Феро-фолгамата е желязо , на кръвните изследвания ми излезе , че имам нисък хемоглобин 104 и сега го пия първия месец по 3, после по две.Талцит ми препоръчаха , понеже имам киселини и страхотно ме болеше стомаха, независимо какво ям.Слава богу има ефект.И накрая Пренатал, това са  витамини.Доста са скъпи , но се надявам да спра всички други и да остана само с тях, въпреки , че отвреме на време ги повръщам.
Казаха ли ви вече пола на бебенцата, аз се надявам другата седмица като отида да ми кажат.Ще съм в 16 седмица.Дали ще е възможно?
Аз ходя при Петинка Цветкова и съм много доволна от нея.Ходя при нея от 10 год.вече сигурно.И аз ще ходя другата седмица при нея и каза че ще може да види пола евентуално,а тогава ще съм в 16 седмица.

# 155
desitka, утре ще ми се размине лекцията. Днес не успях да си взема изследванията, затова утре сутрин ще трябва пак да отида. Пък и да не беше това, с дребният и без кола не знам как бих могла да стигна дотам. Но за четвъртък си оставам навита. Тогава и змейко ще отиде при баба си.
Пол може да се види в 16 г.с.  Peace Успех, на мамите, които са на прегледи. cattt, чудесни новини около теб!
За симптомоите - миналият път не се промених, не съм се подувала, подпухвала, напълнях само на корем.  И родих малък терминатор. Но не понасях сладко до раждането, нагъвах таратор  Confused. Ако това са симптомите се гответе за мъжко чудо на природата, способно за 1 минута да ви преобърне къщата Wink.

# 156
Привет момичета! Няколко дена не мога да се добера до нет-а. Сега ми се налага спешно да пътувам, надявам се до петък да се върна във Варна и да присъствам на срещата.
Ще чета какво сте написали като се върна!
Целувки!  bouquet

# 157
Мери  сетих се за въпроса ти за Фм във Варна. Колкото и да четох и питах препоръчват Балев в клиника Темелков. Било трудно със записването доколкото разбрах, но като не си от града отидеш ли нямало да те върне. Макар че и казават, че с час и без час все чакаш  Smile

Zdravi4 беше ходила при него и беше написала
"600-126/600-127- това са тел. в клиника "Темелков", в петък сутринта почваш да звъниш в 08:00 и ако имаш късмет ще ти вдигнат, понякога в 08:10 вече няма свободни часове, м/у другото там още двама лекари правят фетална"

Аз може би другата седмица ще звъня за мен, ако разбера още нещо ще ти пиша. Цената е 35 лева.

Намерих и това сега от 24.07:
" За доц Балев се  запазват  часове предварително за следващата седмица звъни се в петък сутрин от 8 до 8.15 `ч .Може да отидете и без час знам че преглежда в понеделник и сряда следобед ако няма промени , но звънни питай точно от колко до доколко часа приема "

Общо взето разбрах че се записват часове само в петък и то само за следващата седмица  Confused и от 7:30 звъниш ако имаш щастието да не ти даде заето  thumbsup

Лейди златна си! Много ти благодаря!  Hug И как се сети след толкова време Grinning Мерси, мерси!

Кат, супер новини, браво на човечето и на мама как добре си го гледа!

За симптомите- едни и същи и трита пъти, шарени деца  Crazy

# 158
Здравейте!
Много ми стана кеф като видях как заваля готино. Аз днес бях с една приятелка насам-натам.Доста се изморих, особено след вчерашното почистване в нас, което беше освен на къщата и на хладилника, и на фурната. Oha!

Искам да ви попитам, някоя от вас знае ли къде точно в корема се намира бебето в момента? Защото имам усещането че вчера нещо се размърда точно някъде под пъпа. hahaha

Браво на бебчо на мама cattt! Нека си шава и много да я радва.

# 159
GALADRIEL някъде там е ,  малко под пъпа! Успех!
 Hug Hug Hug

# 160
Момичета
започвам да пиша партийния си отчет и да си поплача наволя Cry
Днес ми беше уговорения час при кардиолог. Препоръчаният доктор се оказа една изключителна дама на около не повече от 40 години. Страхотен лекар. Но за съжаление с изследването което ми направи достигна до следната диагноза: пролапс на митрална клапа. Най често оплакванията (и моите в това число) са сърдечни болки и бодежи и екстрасистоли /прескачания/. Синдромът на митрален пролапс се подобрява по време на бременност при повечето пациентки, при мен обаче се влоши. не мога да пия лекарства,не мога да се лекувам и това клапно увреждане за сега си остава така. Докторката ме успокои и като майка на 2 млади деца ми даде кураж че всичко ще е наред и че няма за какво да се тревожа поне за сега. На 30.08 при моя гинеколог и ще му кажа и тази "добра" новина....
Та така с мен. Носете си новите дрехи и смело напред. Аз съм "куче марка" така че ще издържа и този път. Само за едно си мисля... Защо човек като мине 30 години започват да ти се обаждат всякакви болежки..... Cry
Хаиде стига с моите проблеми.
Рапорт даден Simple Smile))))))
п.с
Мери - никакъв проблем за събирането. Само незнам кога ще е Sad
Yzida - и мен няма да ме има - всъщност ще съм в Бургас, но брат ми идва със семейството си от САЩ и то за 5 дни само - така че ще съм нон стоп с тях.
Моге би между 1-5 септември????
Хайде ще го мислим друг път феруарки Simple Smile

# 161
...Искам да ви попитам, някоя от вас знае ли къде точно в корема се намира бебето в момента? Защото имам усещането че вчера нещо се размърда точно някъде под пъпа. hahaha ...

Там е там е пиле, матката сега достига височината на пъпа, в 3-я месец е висока 9 см, в 5-я е 20см, смята се от костта нагоре като полегнеш Wink, значи сега е до пъпчето и бебчето рита под пъпа, зависи де са му краката  Mr. Green

rosi_bosi горе главата мацка, всичко ще се оправи, не само ще издържиш ами и песен ще пееш  Hug

# 162
  • София
Добро утро!
Току-що се връщам от болницата. Давах кръв и урина. Да видим какви ще са резултатите. Thinking
Хубав ден, момичета!
rosi bosi, съжалявам за диагнозата, но всичко ще е наред!

# 163
  • София
Аз вече съм почти в 16 седмица и нищо не съм усетила още Sad. До кога е нормално за пръв път да се усети бебо?

# 164
ephrossina не се притеснявай може да си го усетила но не си разбрала, че е то. Братовчетка ми до преди да я ритне /5мес./ казваше че не го усеща, а първия път като го усети каза ами да то и преди е мърдало ама аз от къде да знам че е то. Аз усещах някакво балбукане под пъпа, почти като черва но малко по-различно. Миналата седмица спря да бълбука и да кърка и си бях изкарала акъла, а сега го усещам същото гъдилкане но точно до пъпа /явно се е преместил човека Laughing/ и пак не мога да съм сигурна дали е бебето или са черва някакви. А като се замисля има жени раждали с цветна бременност дето докато не ги ритне сериозно не знаят че са бременни.  newsm78 А май многа зависи къде се е захванало /четох,че ако е по-ниско по-рано се усеща/. Споко когато му дойде времето всички ще ги усетим, малките сладурчета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт