Грандиозни празници и веселби, готвят СеПтЕмВрИйСкИ майки и бащи!

• 12 814
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Е, как бе Йоанка, аз само моята не виждам. newsm78

# 106
Е, как бе Йоанка, аз само моята не виждам. newsm78
аз не виждам на никой..........хахаххаа

# 107
  • София
Честит първи рожден ден на Ема и Арен newsm38! Да растат здрави и лъчезарни и да даряват своите родители с безброй щастливи мигове! Честит рожден ден на всички сладки септемврийчета, които вече са една годинка! Толкова е вълнуващ пътя, който извървяхме заедно с дечицата си до техния първи юбилей, че понякога ми става тъжно за отминалите дни, но вярвам, че най-хубавото тепърва предстои!

# 108

Благодаря на всички за страхотните пожелания.Днес,ставам на 1 година.Мама ми разказва,че ме познавате много преди това,за което аз се радвам.Обичам всички септемврийски приятелчета и се радвам,че ще прануваме всички заедно.Аз съм много щастлив!Сутринтта ме събудиха с песни,балони,много целувки и някакви огрмни пакети ,завити с нещо шумящо.Вътре има различни шарени неща.Всичките ги харесвам,но не всички зная за какво служат.Непрекъснато пищя от радост и вдигам двете си ръце на горе ,за да покажа колко съм изненадан.От неделя непрекъснато идват гости.Пристигна леля от Италия и днес очакваме около 28 човека да ме поздравят за това,че съм порастнал "тооолкова много"-както казва мама.
Прегръдки на всички вас от мен и мама
АРЕН
Честит Рожден Ден на Ема,която винаги е с мен в този ден! Heart Eyes   bouquet

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 10:10 от dennis

# 109
  • Munich
Честит първи рожден ден на Арен и Ема!

Желая им от сърце щастливо детство сред много приятели и любящи семейства и в един по-добър свят. Честито и на родителите за достигането на този преломен момент! Вече имате малки дечица, не бебета. Денис и Муцката, отпразнувайте подобаващо и се отчетете със снимки Simple Smile
Деси, просто постепенно намаляваш кърменията, процесът сам ще се регулира и кърмата ще спре. Става по-бавно, но е естественият начин и съответно по-доброто за организма. Браво за снощния успех.
Ивелинче, за съжаление не знам за киселото мляко, не съм давала още.
Омнипрезент, голяма далавера, браво на вас и честито! Аз също съм фен на Geox, Richter и разни други скъпи детски обувки, но като си помисля, че цената им е колкото на баба ми пенсията, ми се струва кощунство да дам към 200 лева за обувки, които ще се носят 3-4 месеца. Но тук има много намаления поради голямото предлагане, може и да се класираме за класни обувки Simple Smile Скоро ще тръгвам и аз на лов, че като гледам прохождането наближава.
Телетабис, добре звучи прекарването на празника. Супер идея за следващия ми рожден ден.
Момичета, само да ви споделя какво се случи на майка ми. Тя лежи в доста тежко състояние в онкология в Бургас. Вчера някакъв ненормалник, който е стоял два дни пред стаята и, уж посетител бил, казвали сестрите, а всъщност е дебнал редките моменти, в които е сама, е влязъл при нея, тя е сама в стая, питал уж за някого си, седнал е най-нагло до леглото и, взел си е от нещата, които са и били донесли посетителите, тя го е помолила да си тръгне, той я питал имаш ли температура, сложил си ръката на челото и, в това време с другата и е грабнал телефона и си е излязъл най-спокойно. А тя не може да мръдне да се защити и да извика за помощ. И е умряла от страх да не и направи нещо. Какви изроди, а! Точно от тези хора да вземеш... Дано не се влоши състоянието и от стреса.

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 10:18 от дилИпилИ

# 110
Честит Рожден ден на големите вече Арен и Ема!!!
Растете здрави и много щастливи мили деца. Бъдете обградени от много любов и се наслаждавайте на щастливите мигове с вашите родители - те толкова бързо отминават!!!
Специални целувки и прегръдки  Hug
Дилипили - направо съм потресена от случката с майка ти. Дано наистина уплахата да не й навреди на състоянието  Hug

# 111
Честит Рожден Ден на Арен и Ема!

Щастливо и безгрижно детство!

За dennis i muckata 

# 112
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АРЕН И ЕМА! bouquet  bouquet

Бъдете много здрави и усмихнати! Весело посрещане на празника! Heart Eyes

# 113
  • София
Честит рожден ден на ЕМА и АРЕН

Да сте радост най-голяма и за татко и за мама Simple Smile
Омни, голяма далаверка сте оцелили, честито на Марти.
Дилипили...направо се ужасих докато четях-колко безскрупулни хора има боже....
За акото-да по-жълтичко е и по-рядко  Wink

# 114
Честит рожден ден на Ема и Арен!

Пораснали вече в категория дечица - бъдете все така сладки, лъчезарни, любознателни, обградени с много обич, слънце и усмивки!

ДилиПили - този изверг бих обесила на централния площад в Бургас! Дано майка ти се закрепи. Прегръщаме те!

# 115
  • гр.Русе
Честит първи рожден ден на Ема и Арен!
Мили дечица,растете здрави,палави,умни и щастливи!

Честит празник и на dennis i muckata!

ДилиПили,горката ти майчица,какъв стрес е преживяла...нямам думи...

# 116
Честит рожден ден на Арен и Ема!
Бъдете винаги така щастливи,усмихнати,изпълнени с много любов и красиви мигове!Бъдете слънцето в сърцата на мама и тати,радост за всички,весело и незабравимо детство ви пожелавам и хиляди безгрижни дни! newsm51 smile3525 newsm59 nbirthday  Gift newsm38  bigdance2 family 1swing hbday

Ние се позагубихме малко,но бяхме на сватба в неделя,прекарахме чудесно!Вече речникът ни се увеличава и постоянно бърбори нещо,иска само да ходи,а на мен сили не ми остават вече ooooh!И аз се чудех изведнъж ли прохождат бебчетата newsm78Засега ходим само за една ръчичка,но ми се вижда нестабилен още!
ДилиПили,не мога да повярвам,че това се случва,направо съм шокирана Shocked,дано майка ти се отърси от неприятната случка,предложението на Ави за този идиот ми се струва добро решение!

Ние също с най-голямо удоволствие,ще се присъединим към голямото парти,нямам търпение вече,дано не изникне нещо непредвидено,tsvety roussimova,браво за организацията,благодаря!  bouquet
Сега трябва да ставам,но по-късно ще се включа пак,ако ви липсвам де Wink

# 117
дилИпилИ, потресена съм.  Close Питам се къде е медицинския персонал, не вижда ли кой се мотае наоколо? Цели два дни. Това е ужасно. Бог да закриля майка ти. Представям си как се чувстваш. Прегръщам те и жалко, че си толкова далече. Щеше ми се да те видя. Hug

# 118
Здрасти мацки, отново днес!

dennis - много сладко обръщение на рожденника... Heart Eyes Представям си как се радва детето....пък някои казват, че не разбирали. Всичко разбират малките сладури! Като взимаме с нас Йоанка в супермаркетите и като минем покрай щанда с играчки или с книжки, такива радостни викове надава, че всички погледи събира. И естествено не минава без придобивка.... Много, много весел празник днес!!!  bouquet
Desssy - радвам се, че така успешна първа нощ с АМ сте имали . Не е нужно да правиш нищо за гърдите. Ако смяташ да го отбиваш - давай му когато почувстваш напрежение да суче, но само колкото да се освободи това напрежение. Ако не го отбиваш давай си му, когато и колкото той иска, постепенно кърмата ще се нагоди към ситуацията. Ако почувстваш напрежение нощем - изцеждай по малко с помпа, но пак само колкото да омекнат гърдите. Аз така процедирах и нещата доста бързо си дойдоха по местата. А за течностите - не вярвам да е поблем. В тия жеги организмът така или иначе се нуждае от много.
alexal - вярно се позагубихте вие, ей...за прохождането - гору долу отведнъж прохождат. Въпросът е веднъж да съберат смелост, иначе са си достатъчно стабилни, но ги е страх децата. Йоанка, както ви казвах си обикаляше по мебелите или буташе паяка и така се предвижваше. Първо почна да се пуска на близки разстояния и като видя, че не страшно започна и надалечни. Е падна няколко пъти, но за щастие не губи кураж. Дано и Мишето по-бързо се престраши, че да ти олекне малко! Hug
дилИпилИ - много неприятна случка наистина, но хора без съвест за съжаление има навсякъде. Дано бързо да се успокои милата ти майка и случката да не окаже влияние на състоянието и. А за теб  Hug
mari_anka - щях да ти казвам .... хич да не чакаш да се местите, ами запретвай ръкави и още сега създай на Мими една прекрасна цветна стая. Я виж тука http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=86472.120 Анда какво е сътворила с латекс върху тапет и водни бои. Mr. Green Време няма за губене, то лети - а растът децата!  bouquet
ЧАОООО симпатяги!

# 119

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА И АРЕН

Общи условия

Активация на акаунт