Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
-
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
-
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното положение за сън по време на бременност?
-
Как се казва бебето на Мирама?

, а на малката ти красавица
, за да и се радвате

още мнооооого дълги години на щастлив семеен живот ви пожелавам
и естествено на есен най-прекрасния подарък 
(аз съм от онези дето "умират" по един ден в месеца). Чакаме нови снимки на Калина... казваш някъде септември ще я изпишат живот и здраве?
, но ми се струваше, че си седмица след мене, а аз сега съм в 35та). 
Успех
. Два дни наваксвам с новините, и както казва мъжът ми - пак се зомбирах.
. В петък пък така ме боля междукрачието, че си мислех, че май и аз ще родя, сутринта не можех да мръдна, наложи се мъжът ми да ми свие краката в колената, за да мога да се пообърна, после ме и облича, беше много гадно, най-вече заради това че се чувствах като инвалид. Но после се пораздвижих и се пооправих, а днес вече няма и помен от тези болки. Та общо взето нищо сериозно, колкото да ми напомнят, че все пак съм бременна 
... ревнувам пък... не стига, че не мога да участвам в раздумки по Моловете, ами и на скайп-а не мога да пиша - ще видите вие като изляза в отпуска...
(
, ама няма да кажа, че толкова мислех за цялата бременност да качвам, щото току виж и аз като Мира съм родила утре
как да няма караконджуллллли бе ей ма на тука съм-от 4 часа
ма попогледнах тука-няма никой,викам няма се разписвам, че то мойто вече голям срам 
та ко да видя счупен на 2 лелелелел изтрещях веднага и щях да ревнаааа и ко да видя майка ми взела 1 нож
и го ръчка почнала да му прай АУТОПСИЯ
и ръчка си тя с ножа и си го реже на филиики кат краставица за салата
и си го реже и ми вика ааа ми гледай бе то и вътре кат краставица със семки
та така останах си без кактус 
да устискаме още 20 дена пък после мишо ако иска да се ражда ама най добре ще е да си 4ака 1-ви или 7-ми че майка и има такива планове за 1.10 или 7.10