Имам аз една мечта-чак ОКТОМВРИ да родя!

• 16 588
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета как сте  Hug
НИе с мишко си лежим пием си хапчетата за капак и нямаме вода вече 24ч имало огромна авария и ни успокоиха, че може чак във вторник да дойде  #Crazy
Пак си имам контракции ама вече взех да свиквам и малко да не им обръщам внимание а и мишоко е толкова активен тези дни че как няма да получавам контракции. Айде пазете се не съм ви чела за което се изивнявам и ако съм пропуснала нещичко съжалявам  Hug До скоро и мерси на всички който стискат палци   love001   bouquet

# 181
Нали знаеш,че искаме всяка подробност да знаем. Евентуално, ако на нас ни се случи да знаем как да постъпим. newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря ти за пожеланията за Алекс, илониткаHug
Точно защото знам, че искате да знаете ВСЯКА подробност, си направих труда да напиша толкова дълъг и подробен постинг, вкл. с развитието на нещата по часове.  Peace

# 182
  • София
Здравей Мирама  и добре дошла отново сред нас smile3525
Пожелавам ти бързо възстановяване  newsm10, а на малката ти красавица Калина бързо да трупа и възможно най-скоро да си е при теб и таткото  newsm17, за да и се радвате  smile3521

Ирен само така ......дръж фронта  smile3521..... най-добре  продължавай да не обръщаш внимание на контракциите и си почивай  smile3503

mimeto_iv честита годишнина  newsm24 още мнооооого дълги години на щастлив семеен живот ви пожелавам  1dating и естествено на есен най-прекрасния подарък  smile3504

Целувки и лека вечер  newsm51

# 183
Ех, как се радвам да чуя за Иренка и Танини, че сте добре  Hug

Мирама, благодаря ти за подробния разказ, особено много ме успокои като каза, че контракциите не били чак толкова болезнени... Mr. Green ти с висок праг на болката ли си? Боли ли те нормално при менструация  Thinking (аз съм от онези дето "умират" по един ден в месеца). Чакаме нови снимки на Калина... казваш някъде септември ще я изпишат живот и здраве?

Ама виж каква предвидлива излезе като си купи всичко предварително  Mr. Green

(и един страничен въпрос, който ме вълнува, ако искаш да отговориш -  колко кг свали от качените през бременността).

Мимето, ЧЕСТИТООО!!
! Значи вие сте се женили на деня от запознанството си ли??? Това е просто страхотно - две годишнини в едно  Laughing

Сватбарките, а снимки, снимки  smile3534

Хексина, аз явно съм недоразбрала, но нали знаеш как е, шашкаме се за всичко, което не ни се вижда нормално (и вярно, че съвсем съм омотала седмиците  newsm78, но ми се струваше, че си седмица след мене, а аз сега съм в 35та).

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 19:06 от Jenna

# 184
Мирама, Добре дошла отново  Hug
Много се радвам, че всичко е наред с вас и скоро ще сте заедно вкъщи!

Благодаря ти и аз за подробния разказ, доста се бяхме изпонашашкали тук.

# 185
Мирама, добре дошла. Радваме се, че бебчо се оправя. Пожелавам ти възможно най-скоро да си гушнеш съкровщето! Hug

Мимето, честита годишнина! Пожелавам ви дълги години щастлив семеен живот и много да се обичате!  txtloves

Mpulle, моята майка също се кани да стои тук 1 месец, но това е защото мисля, че ще ми е от голяма полза. Най-вече ще се занимава с домакинството, а бебо ще си гледам аз. Разбира се, възможно е да се оправям по добре отколкото мисля и да не се наложи да стои месец. С мъжа ми говорихме, че няма смисъл да си взема отпуска докато майка е тук, а след като си замине, за да може да се нарадва пълноценно на бебока. Трябва да намериш вариант да кажеш на майка си, че не искаш твърде много да се меси, освен ако не я помолиш Simple Smile Успех

Irenn, от кога мърда толкова твоя бебо? Аз се притеснявам малко, тъй като откакто усещам болки от контракции, бебо се върти адски много, чак понякога е болезнено...Нали това не значи нищо...?!

# 186
  • La casa de Mickey Mouse
и аз това Щях да питам
не трябваше ли в 8 месец бебетата да са по мързеливи и лениви, моя не спира да рита (толкова силно 4е е 4ак болезнено) и по4ти постоянно, а от в4ера се 4увствам както в първите месеци, не спирам да повръЩам, става ми лошо, имам киселини (някой зне ли на какво може да се дължи и дали е нормално), не е настинка, нито неЩо то храната (това ми каза ли4ната лекарка), на гинеколог съм 4ак на 6, когато Ще слушаме тоновете на бебо и незнам дали да се шашкам или да си из4акам до тогава

# 187
  • София
Светле, Mirama, Hexina ЧЕСТИТИ ВИ БЕБЧЕТА! Да са ви живи и здрави, много радост да носят на вас и вашите семейства!

Момичета, привет! Ето ме  Hug Не съм писала отдавна поради много тъпа причина - нямахме нет. 2 седмици чакахме някой от бившия ни доставчик да си мръдне пръста и да види какъв е проблема, ама не. Накрая го сменихме и в петък ни свързаха. Май сме много търпеливи  Close. Два дни наваксвам с новините, и както казва мъжът ми - пак се зомбирах.

Аз съм горе-долу добре. От време на време ме връхлитат разни болежки - в началото на месеца имах три дни задух и малко се бях поизплашила, от няколко дни пак започнаха да ми отичат краката, един месец нямаше и помен от отоци, жегата я приемам много трудно - от сряда не бях излизала, стоя си тук гола, само по едни боксерки и по мен се стича вода, поне се успокоявах, че кожата на корема ми е винаги влажна  Grinning. В петък пък така ме боля междукрачието, че си мислех, че май и аз ще родя,  сутринта не можех да мръдна, наложи се мъжът ми да ми свие краката в колената, за да мога да се пообърна, после ме и облича, беше много гадно, най-вече заради това че се чувствах като инвалид. Но после се пораздвижих и се пооправих, а днес вече няма и помен от тези болки. Та общо взето нищо сериозно, колкото да ми напомнят, че все пак съм бременна  Laughing

Бебоците са добре, на последния преглед на 16-и бяха по 2 кг. едното, а другото 2200 гр. Бяха се обърнали с главичките надолу, но всеки път като отида са в различни пози, направо не знам къде намират още място да се въртят. Иначе много не ритат и не ме тормозят.

Още не съм купила нищо, с изключение на няколко ританки, бодита и две одеалца, та след новините за първите бебоци се стреснах и тази седмица ще гледам да приготвя всичко. Да не говорим, че и имена не сме измислили още. Изобщо ме е обзело едно спокойствие, а то няма време.

Да ви се похваля със закъснение. Моята дъщеричка на 13 август навърши цели 4 годинки. Направо не мога да повярвам. Ако знаете колко бързо растат. Вече се смята за много голяма и дори иска бебетата да й викат "кака". Иначе много ги чака милата, само ми милва и гали корема, от време на време идва допира си главичката и вика "Обичкам ви, бебетааааааааа". А само да види някъде бебе и се почва "Мамо, виж", "И аз ще си имам бебе", "И моите бебета са момченца", "Моите бебета са две" (тук задължително се показва и с пръстчета, да не би случайно някой да не разбере) и все неща в този стил. Дано така да им се радва и после  Wink

Ох, нещо се разписах, а имам малко работа. Като за капак утре ще ни сменят дограмата - мъжът ми го реши в последния момент, ама да се оправя с чистенето после, аз съм пас този път.

Цунки на всички тумбачета.

# 188
Здравейте момичета Simple Smile
честита годишнина mimeto_iv   bouquetоще мнооооого дълги години на щастлив семеен живот ви пожелавам  и наесен най - хубавия подарък
добре дошла на Mirama  bouquet отново сред нас  много се радвам , че бебето се оправя и скоро да си го гушкате в къщи
tanini и моята дъщеря е родена на 13 . 08 . 2004 год (петък 13.20ч)
Mpulle  - не отказвай помощта на майка ти, все пак е по-добре да е там до теб, отколкото свекито или да си сама
лека вечер за сега Simple Smile

# 189
Добрютроооооооооооо  Hug
Днес май няма караконджули освен мен де! И любимия нещо не може да заспи та с него се редуваме на компа  Mr. Green Той обаче е след час на работа, а аз ще се излежавам подобаващо.
Не знам пълнолуние ли наближава що ли  newsm78 но място не мога да си намеря. Уж тази нощ е поне хладно ..... Само за раждането си мисля, не е страх, просто мисълта ми все натам бяга. Прехвърлям си през главата историята на Хексина.

# 190
я за лека нощ да се запиша аз, че утре пак няма да имам време да пиша...

Мишонка, нищо не каза за шауъра, кажи как мина, покажи някоя снимка, подаръчета, ще се радваме да чуем...

Галето, сигурно се е е заморила по скайпа да пише и сега никаква я няма тука  Crossing Arms... ревнувам пък... не стига, че не мога да участвам в раздумки по Моловете, ами и на скайп-а не мога да пиша - ще видите вие като изляза в отпуска...  Naughty (ама мъжот може да ми наложи запор на интернетстването, и тогава става страшно...)

Джиджа, Иренка, Анет - колкото повече се движи бебчо, толкова по-добре - аз много бих се радвала на ваше място (това не значи, че ако бебчо НЕ е толкова активен е основание за тревога!!!!!)

Танини, честит рожден ден на Александра - виждам, че и нова снимка си сложила - много ти е хубава принцеската  Heart Eyes

Добре, не го мисли раждането, има доста време още (при мене са цели 4+ седмици, при тебе още повече). По повод това на това на Хексина, предлагам по-скоро да гледаме към нашата Мира - по разказа ми звучи много геройски, а ето че и Калина, въпреки, че е мъничка, как бързо се възстановява ПУ ПУ.

аз съм се размислила за след раждането, тормози ме мисълта за недоспиване и болежки разни... хич не изглежда примамливо, но дано имам време да ви се оплаквам, пък вий - търпение да слушате, че да минава по-леко.

междувпрочем, вече ударих 13кг отгоре  Tired, ама няма да кажа, че толкова мислех за цялата бременност да качвам, щото току виж и аз като Мира съм родила утре  Laughing

# 191
 newsm53 как да няма караконджуллллли бе ей ма на тука съм-от 4 часа  wash hang 1ironing ма попогледнах тука-няма никой,викам няма се разписвам, че то мойто вече голям срам Blush
 2 дена майка ми ми беше нагости,че поне не си седях саминко-ма ей на пак си тръгна и аз пак си останах самотно...та да ви разправям аз Crossing Arms Седя си аз на компа и поглеждам по едно време към цветята-гледам моя любим кактус-НЕЩО МУ Се Е СЛУЧИЛО  Thinking ...ма той един такъв дълъг, косматичък с много бодилчета-абе кат краставичка изглежда и към 20 см високичък  smile3506 та ко да видя счупен на 2 лелелелел изтрещях веднага и щях да ревнаааа и ко да видя майка ми взела 1 нож newsm47 и го ръчка почнала да му прай АУТОПСИЯ   tiptoe и ръчка си тя с ножа и си го реже на филиики кат краставица за салата  smile3532 и си го реже и ми вика ааа ми гледай бе то и вътре кат краставица със семки  newsm62 та така останах си без кактус Crossing Arms  аутопсия му праела тя  smile3516
 После майка ми реши да ме развесели и ме изведе на разходка-минах 200 метра и се проснах на 1 пейка-туй разходките май вече не е за мен не ги владея аз тез дейностиии newsm03

ДЖЕНЧЕ  споко скъпа и аз съм +13 кила ама съм 1 месец след тебе  Mr. Green
 Ей ваща лесна бе аз днес трябва да ходя до даскалото да си вземам програмата-лелеле ужасия, ще видим може да ме домързи newsm47 айде лек ви ден на всички !

# 192
Ей, Гале, изпуснах аз днес клюката по скайпа, а пък така ми беше набрало, ама само Мегито "имА удоволствието" да ме изслуша в кратка форма...  Joy

# 193
 Mr. Green

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 07:04 от galentinass

# 194
Здравейте мами тумбалани  Hug
Ние и тази нощ като поредните 3 ставаме или в 4или в 5 и седум будни до 7. Малката е решила от ранко да почва с гимнастиката, че да е с хубава фигура няма да се излагаме октомври месец я  Joy Иначе за сега се крепим моля се  Praynig да устискаме още 20 дена пък после мишо ако иска да се ражда ама най добре ще е да си 4ака 1-ви или 7-ми че майка и има такива планове за 1.10 или 7.10
Айде пазете се и вие целувки на всички и само хубави емоции   love001

Общи условия

Активация на акаунт