Имам аз една мечта-чак ОКТОМВРИ да родя!

• 16 587
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • София
mimeto_iv  честита годишнина    bouquet   bouquet много да те глези мъжът ти и още 100 годишнини да празнувате.

Mirama добре дошла  Hug  Hug мама герой си ти, малка Калина е невероятна красавица ПУ ПУ. Хайде сега бързо възтановяване и на двете ви и скоро да се гушката в къщи. Благодаря ти за разказа, подробен и в никакъв случай стряскащ, каза да питаме и аз да те попитам, защо се наложи това секцио?

Jenna въпреки че цял ден се рових в форума, не писах, защото............ нямаше да мога да се въздържа. Добре де ти като излезеш в майчинство ще имаш ли скайп  newsm78

Irenn малката ще устиска, а мама да се пази и никакво ходене на работа  Naughty

tanini ама железни нерви имате, две седмици да чакате, аз на втория ден вече да съм сменила доставчика. Радвам се че си добре, не забравай да се снимаш сега да ти остане спомен с големия шкимбак.

Отивам да ми точат кръвчица тез вампири в поликлиниката, че още миналия вторник трябваше и все нещо изникваше. devil

# 196
  • някъде там
Добро утро и от мен!
Тук времето едно приятно само за спане Crazy
Мирама,добре си се завърнала,Калина е страхотно бебе,дано скоро се гушкате. PeaceАз чакам мъжлето да си дойде,за един ден,че има да си взема един докумен и после баща ми колективно ще ни кара към Крнево,където ще стоимо докато мъжа ми свърши работа. Псле се прибираме и почваме ремонти и разните му там приготовления за бебето. Малкия живот и здраве тръгва на градина и така.... Та да знаете де що ме няма ,да не се разтревожите случайно за мен. Wink
Аз ако мога ще се включа от някоя зала ама.... беше 3 лв за един час и чесно казано ако е толкова,по добре да купя нещо на малкия-кожодери.Това е за сега,преди да тръгна ще се запиша да ви кажа чао.  bouquet

# 197
добро утро,

Хей,хей и аз имам скайп boretov съм, ама казвайте га бъбрите, че аз нямам навика да го включвам, не мен все Кю-то ми е пуснато дори и да излиза в червенко винаги съм он.

Меги и аз отивам да ми точат кръвта, то срамота и аз още във вторник трябваше, лекарката ми беше седмица почивка, днес пак съм на преглед, а аз мързеланата още изследванията не съм си направила Simple Smile

На вас хълцат ли ви бебоците? Тази моята като се разхълца и на мен ми става едно такова хем мило и забавно, хем си е тормоз защото понякога по 10-тина минутки ритмично ми хълца в шкимбата.

Джена не се притеснявай ве моме Laughing, шЪ тЪ слуша твоя младеж Peace Ще спинка, ще папка хич няма да тормози мама. Болежки.ми няма много болежки след естествено раждане. Аз и с 2-те деца бях на крак на 2-я час след като ги родих и нищо не мъ е боляло, е който има шевове те малко са неприятни, ама не е толкова страшно. Контракциите на Мира са били лекички и защото ги е търпяла до 5 см разкритие, до този етап на родилния процес са си леки, епидуралната също я слагат при 5 см Simple Smile Peace

Ха да питам сега чужбинските мами, какви болкоуспокояващи ви дават след раждането? За мен лично болката от контрахирането на матката при прибирането след раждане беше доста по-неприятна отколкото самото раждане. Дайте някаква идея за медикаменти, че тук широко ползваните Но-шпа и Бусколезин(ма него май не го произвеждат вече newsm78) друго не казват, а на мен не ми действат.

Да успокоя раждащите 1-во бебче, първия път боли почти незабележимо, както лека менструална болка. С всяко раждане обаче болката става по-силна, защото матката атрофира и  и е по-трудно събирането:)

# 198
  • София
Добро утро момичета  Hug

Минавам само да ви почерпя, понеже днес удрям 30... както казва моя колега - минавам в клуб 30+...
Ама аз пак си черпя де  Mr. Green

Хайде заповядайте по парче тортичка и кафенце:

# 199
  • София
Добро утро и успешна седмица на всички!  Hug Hug Hug

Мирама - добре дошла!   bouquet Нека малката красавица папка много и скоро да се прибере в къщи!  Hug А аз имам един въпрос - не казаха ли все пак защо може да е това по-ранно изтичане на води? Заради плацента, инфекция ..?

илонитка - приятно прекарване в Кранево!  Hug

tanini - Радвам се, че се разписа!  Hug Браво на малките юнаци, нека растат все така добре..  Party

Hexina - И аз благодаря за подрония разказ. Дано малкият Алекс заякне бързичко!

Хаа...днес сме имали и рожденничка! rally - Честит рожден ден! Много хубава кръгла годишнина и за нея най-хубавия подарък ще получиш след няколко седмици! newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

# 200
  • София

rally Честит рожден ден, много здраве, щастие и любов - а октомври най-сладкият вързоп

# 201
  • някъде там
rally,Честит ти 30-так! Бъди жива здрава и много обичана!!!

# 202
Ха да питам сега чужбинските мами, какви болкоуспокояващи ви дават след раждането? За мен лично болката от контрахирането на матката при прибирането след раждане беше доста по-неприятна отколкото самото раждане. Дайте някаква идея за медикаменти, че тук широко ползваните Но-шпа и Бусколезин(ма него май не го произвеждат вече newsm78) друго не казват, а на мен не ми действат.

нямам представа какво дават,като дойде време ще обадя непременно Peace, но тук отричат Но-Шпа като медикамент приеман от бременни и родилки #2gunfire

Рали - честит празник мила, жива и здрава и най-сладкото бебче те чака на есен

Хексина - и аз благодаря, че внесе разяснение, защото от леката дезинформация се бяхме поушашкали, на нас ни предстои скоро знаеш и просто сме коментирали, без желание да обидим някого.Всички тук сме майки(макар и още не родили), а някои за 2ри, 3ти път, всеки се притеснява и желае най-доброто за детето си... Бързо възстановяване на теб и бебе Алекс да папка, та скоро да се гушкате у дома

# 203
Добро утро
Рали, честит рожден ден! Пожелавам на теб и цялото семейство много здраве, късмет и щастие и да посрещнете с много радост новия му член на есен!
Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връщат   bouquet А за датите бяхме решили сватбата да е през август и така се случи че годишнината откакто се бяхме "гаджосали" се улучи в събота, затова избрахме тази дата ама много готино се получи  Mr. Green
Ирен, стискай кълки дет се вика  Hug С теб сме  Hug
Танини радвам се че сте добре с бебоците, дано да устискат колкото се може повече  Praynig
Пропускам много хора сигурно но нямам много време да пиша. Прегръдки за всички и лека седмичка  Hug

# 204
  • София
rally ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bdbaloni ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА НА ЕСЕН НА ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ  newsm30 ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА  Tada  ura

маграт чеснова и моята бебка много хълца....горкото като започне няма спиране newsm09 по някое време ми става мъчно за нея  Weary.......ама какво да се прави....на мен се е метнала.....и аз като започна няма спиране  newsm09 Усещам я, че хълца почти всеки ден  newsm12

Ирен приятно изкарване на Кранево  newsm68

Танини браво на теб   smile3501за големите бебоци...то ние с едно мрънкаме, че тежи...пък ти с двечки  newsm12..майка герой  smile3521

Хайде приятен ден на всички мами  newsm47

# 205
Рали, честит рожден ден мила!
Да си жива и здрава, много щастлива и да си имаш на есен най-послушното и сладко бебче!
 newsm51

Момичета, шокирана съм!  newsm09 Не съм влизала една седмица, заради пренасянето в новия апартамент и какво да видия - 2 БЕБЕТА!!!!  Shocked
Боже, да са ви живи и здрави и много да ви радват мамчета   bouquet Hug
Аз дори още нямам картон (амбулаторна карта) и сега като ви прочетох ще се втърна към личната лекарка да ми напише един, че то времето си дошло  Wink
Да се похваля вече съм в отпуска и по този повод милия ми мъж ми подари лаптоп - много съм щастлива, защото ще ви пиша, както си лежа - голям кеф  newsm62

Някой да знае, къде са преместили 27-ма поликлиника в Младост и някакъв телефон на регистратурата?! .. тази седмица задължително трябва да го изкарам този картон, за да ми пуснат отпуска по майчинство, че сега съм платена отпуска още..., а личната ми се преместила в друга сграда в Младост, сигурно и с друго работно време...  Sad

# 206
  bigdance2 newsm59  bigdance2РАЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! пожелавам ти здраве и скоро едно сладко бебче да те радва  ylinfant

ushco честито Simple Smile Златен мъж имаш Simple Smile да си ползваш придобивката със здраве Simple Smile

Ей софийските мами гледам да се обсъжда срещичка Simple Smile Аз съм за сряда Simple Smile

# 207
Рали ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН да бъдеш щастлива мама на здраво и послушно бебче което много да те радва
mimeto_iv честита годишнина и от мен макар и със закъснение само положителни емоции ти желая

# 208
Честит Рожден Ден, Рали! Много здраве и щастие! Голям празник е това! Да го отбележите подобаващо!

Също - честит празник на mimeto_iv! Много любов и разбирателство, за много години напред!

Аз днес не съм на работа (някакъв официален празник), да са живи и здрави  Simple Smile Времето е чудно, и сега излизаме с Марианата на разходка...Продължавам да си пълня кашончетата, местенето е в петък!

Да кажа за лекарствата (маграт): в САЩ нищо не дават  Simple Smile Предполагам в Англия е същото, досега огромни разлики няма.

Танини, радвам се, че сте добре. Всичко хубаво на грижовната кака! Много ще е сладка, с "нейните бебета"  Simple Smile

# 209
Здравейте отново на всички. ))))

Ясно е че имате въпроси, няма как да е иначе. )))
Отговарям на бързо, че пак нямам време, след малко трябва да тичам към болницата да видя Калина. ))))

Джена, наистина добре, че си взех почти всичко предварително, че сега сигурно щях да откача. Хем бебето не е при мен и пак си е натоварено и напрегнато.
Относно килограмите, половината си ги оставих в болницата, така се оказа вчера като се премерих. ) Така че ми остават още 6кг за сваляне, но предполагам, че ще стане бързо.
За болката, при цикъл мен изобщо не ме боли, но това донякъде се дължи и на противозачатъчните, които постоянно пиех. Иначе издържам на болка.
Но все пак не е невинно, боли си при контракции, но не чак толкова колкото аз очаквах. )

Относно причината поради която се наложи секцио - аз така или иначе щях да съм с планирано секцио заради високият диоптър, -9диоптъра късогледство. При -6предписанията на лекарите и мненията на офталмолозите са за секцио.
За изтичане на водите има доста причини - като първа лекарите визират инфекция, но такава аз не съм имала.
Най-вероятно в моя случай се е получило поради настинката която карах - започна седмица и половина преди това да се случи, всички знаете, че ви се оплаквах от кашлица и хрема.
Също така и това че 7г бях на медикаментозно лечение поради поликистоза на яйчниците.

Така че дами, много внимавайте дори и с най-невинно изстиване, хрема, кашлица и т.н. Рядко се случва да доведе до преждевременно раждане, но се случва.

Общи условия

Активация на акаунт