Имам аз една мечта-чак ОКТОМВРИ да родя!

• 16 586
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
newsm59  ura  Party Time

Rally, честит ти рожден ден! Много хубави емоции и здраво и хубаво бебче на есен!

Илонитка, благородно ти завиждам, че ще избягаш малко от всекидневието и приятно изкарване!

маграт, хълца и до доста често Simple Smile Сутрин и вечер задължително се разписва  Joy

tanini, ние вчера нямахме нет следобед и днес се канех ако нямаме пак да отивам с боен тумбак и да си излея целия НЕРВИЗЪМ, дето съм го насъбрала последния месец #Cussing out 

Та по този повод...Вчера много по едно време много се изнервих, незнам защо. Хем от сутринта до 17ч. все бяхме с приятни хора. Ама после съм 19:30 като се нервирах...А мъж ми започнал да гледа по тв-то някакъв филм, дето на мен не ми харесва. Започнах да пуфтя аз и той ме вижда, че не ми харесва филма и ми казва "Оф, не ми харесва филма...ако и на теб не ти харесва, да го сменя ли?" Аз още по ядосана и започвам да крача нервно насам натам и да мръхтя. Той се чуди чуди и пита дали искам да играем табла. Аз хубу, ама искам после: "Да разкараме тия кашони от антрето! Тоя кашон не ми харесва дето е тук, дай да го хвърляме! Де ша го слагаме?! Искам да си сложа на едно място перилните препарати, а не да са пръснати! Искам под мивката да махнеш това вино щом като не ставало за нищо! Да видим колко ракия е останала и да хвърлим кашона! Тоя стол тука не ми харесва! Тая маса не трябва да стои тук! Трябва да изчистя! Трябва да се изпере котарака!..." И като ги изстрелях тия неща толкова ядосана и той...Ами добре! #Crazy Направихме всичко това (без да къпем котарака, разбира се Joy ), в 1ч свършихме - оказа се, че това вино ставало (то едно домашно, червено 20литра нейде, невероятно), оправихме вида на къщата, разкарахме кашоните, ПОДРЕДИХ СИ ПРЕПАРАТИТЕ  Mr. Green (а аз имам няква малка мания да си купувам различни препарати за чистене, не че ги използвам или постоянно чистя  Laughing )...После мъжа ми с хилеж ми каза :" Много се радвам, че така пое инициативата!" (А то си беше ясно, че е доволен, заради виното  Laughing )Та снощи си легнах блажена, доволна и днес с кеф се събудих в оправената къща Simple Smile
Та се чудя с това темпо на нервиране, ще си оправим всичко в къщата и няма да има как да си изкарвам нервите...

# 211
Ха, добър ден и от мен.

Рали,  newsm59 , newsm67

Вчера в 17ч ми свърши интернета заради лошото време и така до преди 20 минути Close. Егати, аз съм пристрастена. Цяла вечер през 10 минути ставам да проверявам дали не е дошъл. Мъж ми много ми се радва Laughing

Днес ходих да пусна контролна стерилна урина, че на предната излязоха "множество бактерии", а тя също беше стерилна. Е, днешната е чиста Shocked. Еми повече в кварталната лаборатория няма да пускам изследвания пък. Добре че на сестрата и направи впечатление, че съм сменила лабораторията, иначе щях да пия антибиотици ooooh!

Хексина, благодаря за подробния разказ. Да расте здрав и силен малкия Алекс Praynig

Мирама, ти ме хвърли в тъч бе моме. Как се свързва ПКЯ-то, лечението и преждевременното изтичане на води Shocked Да не стане работата и при мен "Много се забави забременяването, ама пък раждането ще избърза"

# 212
Здравейте момичета!
Рали честит Юбилей!Много щастие и красиви емоций ти желая!
Mirama много се радвам че сте добре и Калина папка и наддава!
geriing и моя дребчо хълца много  Grinning  просто след всяко мое хапване и той - хълцук хълцук!
маграт чеснова за тебе ще има критика!Много рядко се явяваш напоследък!Айде нали вече имаш нет у ваше село?
Танини да погалиш юнаците през тумбачето! Браво на мъниците че са добре и растат!
Аз пък нещо на последък влизам чета ама хич не ми се пише......нещо ме е ударил предродилния хормон и ми е кофти  Sad
И детето ми е болно май от тоя летния с повръщането и разстройството и е жълта като лимон....направо ми се плаче   smile3518
айде спорен ден на всичики и извенете тези дето съм пропуснала ама не е умишлено!

# 213
Здравейте отново. ))))

коки, така си е, има си доста причини за преждевременно раждане, но разбира се не е казано че всички тези, които ти изброих могат да доведат до него.
така че не се притеснявай много. )))

Калина и днес е добре, наддала е с 5гр от вчера, но първите 10дни постоянно ще има колебания. Печаха я със синя лампа заради жълтеницата. Малко е нисък хемоглобина и евентуално може да се наложи преливане на кръв, но утре ще видим как са нещата. )))

По този повод да кажа и тук, че си търся електрическа помпа за кърма на Авент. Ако имате някой познат, на когото вече не му трябва моля да ми кажете. Ако в крайна сметка не намеря до няколко дни втора употреба, ще си взема нова.

# 214
  • София
Mirama

http://www.prodavalnik.com

има много който продават и то почти нови.

# 215
Rally  честит рожден ден! Много щастие и късмет !

аз от днес съм УЧЕНИЧКА с ПАТКАНИШ сме на лекциии от 27 август-до 19 септември..от 9-19 часа,така, че ще наминавам да ви понаглеждам и когат мога ще се разписвам......от днес започвам да уча за изпита....купих си прословутия учебник по ГПК  Mr. Green   1 104   страници,голям формат и дръжте се метнах го на кантара - точно 2 кила тежи-лелеле дано успея го изчета  Whistling въобще мойта лесна  Crossing Arms

Сега ще ви изчета да вид якакво съм пропуснала  Mr. Green

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 18:23 от galentinass

# 216
  • София
Момичета, благодаря ви за пожеланията, да ви се връщат   bouquet

Цял ден нямахме интернет (тамън преди няколко дни се похвалих на позанати, че откакто сме с кабелен, не се е случвало да няма и то...  Mr. Green).

МиметоИв, честита годишнина, и на теб на патерици  Embarassed Пожелавам ти много семейно щастие и любов   bouquet

Танини, хубаво, че се включи, дано нямаш нищо против, че попитах Щерева как си ... Браво на големите момчета за това, че са послушни и си стоят в корема на мама  Simple Smile А за каката сигурно е голямо вълнение, и при нас е общо взето така Simple Smile

Мирама, добре дошла отново тук, пожелавам на малката принцеска Калина, много бързо порастване, че да си се гушкате у дома  Hug Засега не познавам никоя мама, коята
е ползвала ел. помпа за кърма ... предполагам понеже са доста скъпи  Thinking А на теб вероятно наистина ти трябва мощна помпа, понеже бебочето не си дърпа ... Знам, че много искаш да кърмиш Калина, ще успееш. От мен един съвет за кърменето - преди всичко спокойствие и никакви самообвинения от типа на: "Не мога да доставя на детето си необходимата кърма"... пробвала съм какво ли не с първото бебе. И освен това: лактацията се регулира, т.е. възможно е да се увеличи по всяко време  Peace По малко и полека, но се увеличава, а междувременно лично аз не бих се тръшкала ако се наложи някоя и друга доза адаптирано мляко (като се тръшках първия път, та какво  Mr. Green) Изживяла съм го  Simple Smile

Ушко, аз 27ма поликлиника въобщше никога не съм знаела къде е  Embarassed  Пробвай на тел. 144 ...
На нас лекарката на Мартин ни препоръча педиатър в 25-та поликлиника, ние ще сме там, при д-р Ранева. Вие избрахте ли педиатри за бебоците вече? Говорихте ли с тях? Аз още не съм  newsm78 Мисля утре да минем оттам ....

Болкоуспокояващи след раждането не помня да са ми давали, даже съм почти сигурна, че не са, ама не помня и да са ми трябвали ... То болката от шевовете е външна, върху кожата, матката боли лекичко като при цикъл ... На мен по - голямата болка ми беше от слизането на кърмата - отведнъж, гарнирано с темпрература 38 градуса ... При повечето жени не е така, за ваше успокоение  Crazy

Наде, бързо оздравяване на каката ... Майка ми и сестра ми го изкараха - неприятно, но за 2 дни.

Галентинас, пожелавам ти успешен изпит Simple Smile Казват, че бебетата, чийто майки четат много по време на бременност, пораствали мноооого умнички  Heart Eyes

# 217
Мирама - пусни едно питане в Продавалника може някоя мама да е приключила с ползването на нейната помпа и да я вземеш. Много се радвам, че ни пишеш редовно как е Калина, тя всъщност чия кръвна група взе, твоята ли?
Ние с мъжа ми се оказахме с еднакви кръвни групи и еднакви резус фактори #Crazy, егати съвпадението,нали? Mr. Green

Джиджа - тебе моме те е хванало гнезденето. То бива бива, ама чак на мъжа си винцето да изхвърлиш... не се пробвай друг път, че да не си набележи той нещо твое за хвърляне Joy Mr. Green

Наде - тези летни грипове са много коварни, направо ти изпиват организма, повече течности да пие детенцето и да се оправя бързо Peace

Моята дебеланка днес много ме бута, и от това бутане и протягане получавам контракции Sad, сигурно вече няма място и се пробва да си разшири къщичката...

# 218
А добър ден и от мен.Аз снощи пих един чай от тукашните ,дето пише ,че е за сладки сънища и познайте,ми подейства ми.Спах си супер,само дето ставах пак поне 5 пъти до тоалетната.Та днес малко съм по свежарка.След малко отивам да си взема рецептата за бактериите в урината дето ми откриха.Аман вече ,през тази бременност вече за 3 и път  ще пия антибиотик,дано на беба не й стане нищо.
Ей Рали newsm59 и от мен.Да си жива и здрава и много  щастлива.На есен най послушното момченце.

Маграт и мойта беба много хълца,сутрин не винаги ,но вечер като си легна и почва.
Тук незнам какво изписват на майките след раждане,ако не забравя днес  ще питам.

Танини браво ,че сте добре,продължавайте в същия дух,дано устискаш до последно.Ами Галини кво стана с нея?изгуби се,дано и при нея всичко е наред.

Мирама много добре ,че малка Калина наддава,само така,дано скоро успее да се оправи и да се приберете в къщи.

Джена още е рано за снимки ,тази събота е събитието Simple SmileТи обърка съботите май.

Миме ,ха честита ви годишнина,много да се обичате и да се уважавате.

Ушко ,и на теб честито ти лаптоп,сега да пишеш по често.

Момичета станала съм като тежкотоварен камион,едва се движа,не толкоз от дебелината,ами все ме боли някъде,Докато стана от стола,докато се раздвижа,мъжа ми каза ,че съм се клатела като една патка. #Cussing outИ като легна до него все ми вика Охаааа,има бая за хващане #2gunfire
Ще види той като родя живот и здраве,каква фиданка  ще стана,пък той ще си остане с неговите кила,сега е наддал и каза ,че аз съм виновна,щото мойта бременност му се отразявала и на него.Все му се ядало. Joy Joy Joy
Наде,недей така,я си спретнете една срещичка пак ,че да ти се вдигне малко настроението.Детето скоро да се оправя,че голяма мъка да го гледаш как се мъчи горкото,то и мойто като се разболее направо сърцето ми се къса.Ей на оня ден му слагаха ваксината за дифтерия и тетанус и цял ден го боля ръката,само като го гледах как си криви физиономията от болка и мен ми се късаше сърцето.Ама няма как,дето викат хората Майка лесно не се става.

Айде отивам да се къпя и да излизам за рецептата.До скоро.Пазете се.

# 219
Рали, намерих я аз 27-ма поликлиника, ама сега се казва Поликлиника Младост..  #2gunfire Важното е, че вече си имам амболаторна карта  Peace А за педиатър - ние си избрахме д-р Йорданова чак от 28-ма поликлиника в Дружба, защото се оказа семейна приятелка на родителите на мъжа ми и много присърце ни взе...  Laughing

# 220
Ей ме пак пред компа, завърнала се от една голяяяяма разходка, че кой знае кога пак ще е хладничко и приятно за гезме Simple Smile

Наде, течности за вирусчето, дано се оправя бързо детето и спокойна бъди Peace

Гале, ти внимавай от много учене бебо като се роди вместо да изреве да не започне да ти цитира учебника Simple Smile

mishonka, мъжете само оправдания си търсят и все са им виновни. Той и моя кат твоя-кара псевдобременност с мен  Joy

Me_and_baby, аааа мъж ми не го хвърли виното, тъй като е добро - понеже остана от нашата сватба много вино, та поислихме, че след толкова време ще е станало на оцет, ама...ТЦ. Хубаво си е винцето! И както са няколко бутилки и мъж ми взе да опитва от всяка дали е добре винцето  Joy Joy Joy

# 221
Радвам се, че при вас всичко изглежда наред...
Аз всеки ден влизам и ви чета, но нещо напоследък и на мен  като Надето въобще не ми се пише.
Не се чувствам много конфортно. Имам контракции, боли си ме ниско долу корема и бебо като се движи доста ме били /стържи/ Гледам повечко да съм в хоризонтално положение. Искам да устискам до октомври, но ми се струва невероятно. Надявам се да си изтрая до октомври и настроенирето ми да се подобри.
Радвам се много за нашите майки-МИРАМА, Hexina, Светлито.
Само за Светлито малко съм притеснена, че не се е обадила.Някой знае ли нещо за нея?
Сигурно всичко е наред!

# 222
Да се включа в края на деня с пожелания за рождения ден на Rally!
Много щастие с двете малки съкровища, да те радват кое от кое повече  Hug

# 223
Ха здравейте и от мене,
ние събота и неделя бяхме на сватба в провинцията  и си изкарахме супер  Party А днес и аз нямам нет, та затва дойдох при мама, за да ви видя... Кво става с този нет, май в цяла София няма???  Thinking  А за нервите или гнезденето, май и мен ме хванаха-тая сутрин като станах и като видях кочината  и като ме хванаха лудите.... Ох какъв късмет извади мъжо, че беше на работа, дано да осъзнава, че ако ми беше пред очичките  #2gunfire Щях жив да го изям... Ма като го немаше и какво ми остана??? Изчистих навсякъде и кучето изпрах и за фризьор го записах и балкона измих, абе луда работа.... Ма сега съм доволна де...  Grinning
Хей Мирамка добре си ни дошла душко... Да ти е честите принцесата и бързо да наддава
Рали честит рожден ден мила, много здраве и щастие за теб и цялото семейство

# 224
Честит Рожден ден ,Рали![color=blue]Пожелавам ти преди всичко здраве,защото то е най-важното,щастие,защото него търсим цял живот и любов,защото тя е най красивото нещо,което осветява иначе сивото ни ежедневие!
Мирама,радвам се ,че отново си тук.Честита ти принцеса,дано бъде едно здраво и винаги усмихнато бебе,и бързо да наддава ,за да си я вземеш вкъщи!
Ох,май съв все още на ваканционна тема,току-що се завърнахме с нашия тати от Цигов чарк,надникнах и какво да видя,нова темичка,вече почти изписана. #CrazyТолкова от мен засега,отивам да ви чета. Party[/color]

Общи условия

Активация на акаунт