Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
-
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
-
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното положение за сън по време на бременност?
-
Как се казва бебето на Мирама?

..
пък и тази количка я обсъждахме тука до скоро.Да ти кажа кошарка на Грако харесвах преди и още има някои модели които ми харесват.Но тези които ми харесват тука,имат си екстри разни и са на цена дето мога да си взема и дървена кошара ,пак готина и още се двуомя,пък и един прител наш ,щеше да ни подарява такава сгъваема,ама още нищо.Та срам не срам аз мисля да го питам,ако няма да взима да си купя аз.Та количката ми и тя е на Грако,ама е друг модел,твоя повече ми харесва,по малка е по лека,мойта много голяма и тежка,но нали ми е подарък кво да правя,още седи в кашона.
Радвам се да те видя пак при нас. Малката Калина е страхотно бебе. С всеки изминал ден изглежда все по-сладка и красива. Дано скоро да сте си вече двечките в къщи и да се гушкате на воля!!! По разказът ти съдя, че сигурно е било шокиращо да започнат толкова рано нещата, но дано бързо се възстановиш и ти!
Поне резервни да си бях взела... 
Та така мина и при нас - голяма веселба, като за сватба.
Дори и малката усети, че става нещо интересно, защото през цялото време напомняше за присъствието си и не спря да ме бута. А може и да й е утесняло, като се има предвид що неща си хапнах...
Като ми пратят снимки, ще ви пусна да ме видите и мен каква съм тюленка в рокля...
Още поне 101 да отпразнувате заедно, а до година вече и с малкото човече!
, ами бързо се показвай, че взехме вече да те мислим дружно!
Стискам палци и на двете и да си почиват повече!