Имам аз една мечта-чак ОКТОМВРИ да родя!

• 16 594
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ЛЕЛЕЕЕЕ АНЕТТ това с падането съм го пропуснала, пази се много, добре че се е разминало, миличката, аз сигурно щях да умра от притеснение. Имаш пълна забрана да падаш повече.

# 121
ЧРД Мечтаниеееее  newsm67  bigdance2  ura
Най-хубавия подарък да дойде Октомври!

Девойки много хубаво сте се разписали, 2 часа четох и голям смях се смях  newsm47
Сега тази тема с лудите съседи ми е любима. Като бях студентка и точно под нашата стая в общежитието имаше денонощно заведение. Като цяло не беше много шумно, но бармана от скука сутрин в 5:00ч точно надуваше "Тез червени домати, кой ги мама разклати", та се събуждах със скок от леглото. Говорихме и снего и с шефа и с управителя на блока, ама файда никва - тонколоната им беше закачена на 50см от прозореца ни ... smile3508  И една сесия, тъкмо ми пушеше главата .... за някво гадно право учех (тия чалги хич не помагаха) та от барчето решиха и с ъглошлайф да режат за монтаж на едни огромни чадъри. Започна се от 7:30 сутринта ... в 17ч вечерта бях на ръба на истерията ..... Помолих ги да спрат (както и всички от блока викаха от прозорците), а шефа на барчето ми се хили отдолу и вика "ами малко съпричастност - за 3-4 дни ще приключим"! Такааааааааааа ли  newsm61 за 3-4 дни баш в сесията....  И кат накиснах едни (вече прани) тениски в леген с вода .... и като ги проснах на простора ........... и от тях шуртииииииии река ..... точно върху скъпата му тонколона на оня. И той отдолу  #Shocked . Аз с нежна усмивка му викам "Малко съпричастност колега, за час ще се изтече ... та после имам само още едно пране  rotfImao "
На младежта от горните етажи им хареса концепцията и всички накачиха по нещо напоено с вода .... та освен тонколоната на ония и ъглошлойфа им подгизна  smile3534

# 122
Добър деееен!  Hug
 baloni  Мечтание, честит рожден ден, мила!   baloni bdbaloni Много любов и безброй незабравими мигове с бебунчо на есен!  smile3521 smile3541 А и да не забравя - и един послушен и помагащ тати!  family  Mr. Green
Виждам, че снощи пак е имало кой да ни пази темичката докато повечето  Sleeping че да не вземат да ни я откраднат.  Mr. Green Имам чувството, че аз живота си проспах, а сега и първите моменти на беба май с тоз сън ще взема да пропусна...  Rolling Eyes Mr. Green
Анет, с това падане снощи сънувах и аз разни такива истории. Добре, че сте ок и двамата с бебо, че си звучи страшно направо.  Shocked А и то душичката как се било свило на кълбо. Ми те милите от сега си имат инстинкти да се пазят. Майка ми ми е разказвала, че точно към 6 месец по същия начин се е изтърсила в един подлез на колене и корем, но на мен нищо ми нямало. То при нас такива перипетии са били, че това ни е най-малкият инцидент с нея.  ooooh!
Маграт, количката ви е супер джиджана, таман за една пухкава шушолина в нея!  thumbsup Айде весело изкарване и на вас днес на сватбата, че още доста копуни ви очакват.  dance
коки, на такива съседи само остро, щото те от мил и възпитан тон май не разбират.  smile3540 Ние си имаме едни отгоре, дето сигурно 15 000 пъти съм им правила забележка да не си изтърсват покривките и другите купища мръсотия баш по средата. Или на боклука, или малко по настрани, че всичко в дрехите ми отива. Още не са проумели какво им говоря явно  smile3527, защото с цялата си наглост преди време и пътеката бяха тръгнали да си изтърсват. Ама ката се развихрих стой та гледай.  tantrum afwitch newsm29 Чак мъжът ми дойде от другата стая да види за какво става въпрос. Че аз тогава бях още и в периода на първите 3 месеца и положението беше жега, ама нон стоп.  af Честит ти осмак!  newsm81
geriing, чесита ви количка и на вас!  Peace Със здраве да ви томози бебо да го возите в нея!  1crib 1stroller
Надя 73, аз съм същата с болките в гърба. Вече ме почнаха и мен. Явно ми тежи на гръбнака и понеже се криви и през деня ме боли, ама сутрин е най-зле. С тези стойки а на ляво, а на дясно та после се раздвижвам поне 15 минути.  newsm11
mimi_mimi, много ти е сладък ококореният бебунчо. Същински любопитко.  thumbsup

Ние днес нали сме сватбари  cheers, та аз май ще ходя да стягам гащите. Вече ходих да си пооправя и перушината, че тъй малко  за самочувствие.  4470 А и с тази рокля, както ми описва тумбака, май само там ще привличам внимание. Нищо де, то аз вече съм свикнала.
Да се позите и никакво излизане по топлото.  Naughty  lovekiss на всички!

# 123
  • София
Привет и от мен мили мами   newsm47
Мечтание ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59 ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА НА ЕСЕН НА ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ  newsm32
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА  Tada

Ей и тази нощ караконджули имало....  #Shocked...на мен този период май ми мина...да чукам на глава  smile3538 ...ама аз пък и късно взех да лягам, та за това май спя....е като не броим ставането за  smile3550

Забравих да кажа снощи Нигела на мен много ми хареса идеята ти за това мамите Светла и Мирама да са ни талисманчета  smile3521

Това е нашата количка

много сладка ми се стори комбинацията сиво и розово  smile3503 като за една розова бебка  smile3522
Айде целувки от мен и приятни почивин дни  newsm51

# 124
Мечтание, ЧРД и много послушно и сладко бебче през октомври!!!
Маграт, мен одеве някаква жена ме спря с репликата "Трябва да обърна нещо - срещам бременна жена!!!",  Crazy а ти каква ли атракция си била, направо - незнам!
А тактиката "на музиката - с музика" и аз съм я прилагала, а нали имах и цигулка в ръцете  Mr. Green  Помня как на една Нова година изгоних някакви натрапници с Аланис Морисет (а те искаха чалга  Twisted Evil )

мими-мими, голям сладурчо този мъник!!!

Моля за вашите овации - ИЗРЯЗАХ СИ НОКТИТЕ НА КРАКАТА!!! САМИЧКА!!! Party  И то - напук на кантара който ме изкарва с още един килограм отгоре  Thinking  Станах +11.  #Crazy   Да видим сега ливадата как ще се коси?  newsm78

Идеята на НИгела за мами на талисманчета е готина! Аз съм "За"!

# 125
Честит рожден ден, Мечтание! Много усмивки през тази година и едно здраво и хубаво бебе!
 nbirthday    Tada

geriing, честита количка! Да си я ползвате със здраве и да да видим снимки Simple Smile

коки, айде бе душа...казвай да идвам да помагам! Аз си мисля, че вече си се оправила със съседа. Дай да му бием едни бойни големи тумбаци, та да се осефери Laughing

Mpulle, що така не пиеш кафе? Първите 3 месеца не пиех само, ама защото  не ми се и пиеше...

Аз също си спя спокойно! Опитах се една вечер да не спя, ама мъж ми се въртя и каза накрая:"Докога ще стоиш на компа? Няма ли да си лягаш?" И аз предположих, че му преча, а той ми казва едно такова лукавичко: "Ми не мога да заспя след като не си си легнала до мен" Почувствах се виновна и ми стана миличко и си легнах-след 5мин захърка.....ПоЛУДЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ  Joy Joy Joy

viodidi, аплодисменти smile3501 newsm18

# 126
Simple Smile МЕЧТАНИЕ честит рожден ден!!!!!!
bigdance2 newsm59  bigdance2 

Добра много ме накефи как си ги подредила:) Иаз едно време така тормозех комшиите отдолу Simple Smile
А кафе не пия че вдигам кръвно:(

# 127
честит рожден ден Мечтание!И нека октомври да гушкаш твойто эдраво и красиво бебе!

Сега да ви раэкажя отивам днеска в магаэина да паэарувам а касиерката ми каэва ''Май стомаха ти е эапочнал да се смалява.''а тя не ме е виждала от 2месеца.Абе на тези хора какво им става те нормални ли са?

от носно със съня и аз за парва нощ успях да се наспя
Маграт количката е много готина поздравление

# 128
  • София
Здравейте....липсвахте ми, защото от вчера не мога да се добре до компа...а и колко сте изписали.  Peace Днес дойдоха от фирмата за чистене и ми изчистиха прозорците, дограмата, щорите.  Mr. Green Голям кеф, че ние имаме 2 остъклени прозореца с много високи прозорци и то плъзгащи се и за да ги измиеш трябва да висиш навън. Освен това и старата дограма към балконите е запазена, а тя е двойна. ooooh! И като се сложат и другите прозорци.  Confused Аз четох разните фирми, че взимат по 0,60лв. без ДДС едностранно на кв.м.  и без миене на дограма и щори, заплащало се отделно.И се бях приготвила психически, че поне 100-200лв. ще трябват, а то всичко  излезе 50лв.  Супер доволна съм просто newsm44 Още малко чистене остана и сме към края.  Joy

Хубаво е така да си имаме рожденнички почти всеки ден!  Party

Мечтание - Честито, да си много здрава и щастлива и през есента най-сладкия подарък да получиш!   bouquet  bouquet  bouquet

Предавам и СМС от Мирама : "Здравейте отново на всички, новините за Калина са добри, бори се успешно с жълтеницата, наддала е с 20 гр. от вчера, което чудесно, защото спадна само с 140гр. Все още подават кислорот, но скоро ще го намалят. Вече са махнали и апарата, който следи сърдечната дейност. Отвориха ми кувиоза, за да мога да я пипна."

Добрите новни продължават, стискаме палци да е все така занапред.  Heart Eyes

Ето и снимка на малката принцеса Калина от днес!  Hug

За водата и кърменето - голям спор се заформи.  Peace Но най-добре всеки да решава за себе си.

mimi_mimi - вашият бебок много сладък.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

маграт - скринчето е от дърво - бук. Само вътрешната част на чекмеджетата май е от ПДЧ, но то няма друг начин иначе. Струваше....май към 550лв. , но поня ли... newsm78 Аз като забравям всичко на втората минута.  Joy Иначе да магазинът е на Симеоновско шосе, но преди нещо бяха объркали картата на сайта и ние един път само си обикаляхме без да го открием. Най-добре вземи адреса и пусни в Бгмапс за по-сигурно.  Peace И аз вчера си купих Пронто и мисля само с него да мина. Това със спиртове и т.н. си е направо прекалено. Въпреки че и за Пронтото таткото се чудеше дали е безопасно, защото бебка можела да налапа нещо от легълцето. Но му казах, че ще я пазим и няма да я оставяме гладна.  hahaha
Количката е много готина - точно за една сладка госпожица.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И наистина 39 евро е добре за доставка, аз си мислех, че ще е повече, при положение, че в рамките наГермания за мойта количка беше 20 евро.

За срещата - хайде наистина да си измислим някой ден. Аз тази днес и утре не мога, защото съм при майка ми да и помагам, а и тя утре има рожден ден.  Party За другата събота и неделя - още нямам планове. Мъжът ми ще е най-сетне в къщи, щото в петък си дава талона за месец и знам ли без кола какво ще правим.  Joy Ако искате предлагам сряда или събота примерно - всеки да каже какви планове има, за да видим кога ще е най-удобно.  Peace

Чаоо за сега! Simple Smile

# 129
Мечтание честит рожден ден! А на есен едно здраво мечтано бебче!
Бебе Калина е прекрасна, радвам се на добрите новини за нея. Нека да е така послушна и да папка и скоро мама да може да си я мачка и целува.
viodidi ама наистина искрено ти се възхищавам. Аз това упражнение вече не го мога, а пък ме е страх друг да ми реже ноктите добре, че растат по-бавно, че иначе ще се забиват в земята като вървя.

# 130
  • La casa de Mickey Mouse
ме4тание 4естит рожден ден и беб4о да из4ака порядъ4но в корем4ето на мама, 4е да няма изненади
маграт коли4ката е страхотна, а и си била наистина атракция, въпреки 4е това тука е нормално обикновено имат около 4 дори 5 деца с разлика година две и като тръгнат нанякъде е лудница
viodidi аз все оЩе све справям с това занятие мелко трудно но успявам, дори успях да се и лакирам
за моето падане, супер се уплаших как стигнах до лекарския кабонет незнам, но като видях как се е свило малкото сълровиЩе ми стана толкова криво, как може да съм толкова невнимателна, сноЩи като му ревнах, а мъжо ме майтапи спокойно той си има еърбеци ти не се притеснявай, само гледай да внимаваш да не го убиеш, 4удех се да се смея ли или да пла4а, но той както не спира да рита се успокоих
днес при нас вали, духа, плажа до нас е наводнен, въпреки вси4ко е 35 градуса, лудо време
бебе калина е е страхотна, браво на малката души4ка, дано скоро е в прегръдките на мама, няма ниЩо по хубаво от това

# 131
Здравейте и от мене,

аз нещо съм се прокиснала  Tired... от мързел ли, не знам от какво, нищо не ми се прави буквално... не мисля, че е депресия, просто само хубави работи ми се случват напоследък и още по-хубави чакам...  Thinking... не знам защо  така тогава... и умирам от скука. То точно това е странно де, има какво да се прави, а на мене ми е скучно и с нищо не ми се занимава...

днес влязох в септемврийската тема и аз, да проверя за бебчета, та там останах ужасена като прочетох разказа на Хексина. Не за друго, ами тези идиоти от Токуда са и предизвикали раждане в 32ра седмица, само защото някакъв си тест показал на превръзката и, че можело и да имала околоплодни води изтичане... #Crazy... иначе на видеозон нямало било да се види... смятайте кой знае дали изобщо са били води (някой спомня ли си теста на Виодиди - как веднъж бяха води, пък втория път не)... и сега горкото детенце с недоразвити органи... а тя притеснена колкото си поискаш - дано всичко мине бързо при тях  Praynig

Калина е много хубаво бебе, пу пу, все така добри работи да чуваме. Хубаво е като я виждаме - така изглеждат и нашите бебешоци в тумбаците в момента - какви са завършенички само  Heart Eyes

Мечтание, честит рожден ден и от мене!!!

Меги, благодаря, че си се сетила за влизането в 9тия - много готино чувство... на завършеност ми дава  Grinning

айде аз се оттеглям докато не се посъвзема малко... ще се опитам днес да свърша малко работа, белким се освестя...

# 132
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания да ви се връщат стократно Hug
Само свекърва ми не ме поздрави  а после се сърдят че не си кръщаваме децата
на тях  жалко че носи същото име като майка ми та и тя ще намаже ако кръстим бебчо
на майка
viodidi и аз вчера успях да ги изрежа Peace

# 133
Здравейте тумбаланки Simple Smile
честит рожден ден Мечтание    пожелавам ти много здраве и наесен най-хубавия подарък  bouquet  bouquet  bouquet и не и се връзвай на свекървати не си заслужава дори да я мислиш те всички са такива  приятно изкарване на празника:)

# 134
... смятайте кой знае дали изобщо са били води (някой спомня ли си теста на Виодиди - как веднъж бяха води, пък втория път не)...

#Crazy  newsm78  #Crazy  newsm78  #Crazy  newsm78
Абе, опитвам се да се сетя какъв тест съм правила, ама чак пък толкова да забравям...???
 #Crazy  newsm78  #Crazy  newsm78  #Crazy  newsm78

Wink някой друг беше!

Общи условия

Активация на акаунт