Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е оптималното положение на бебето в утробата?
-
Какво е значението на позицията на гръбчето на бебето и усещанията от страната, от която се рита?
-
Какво е значението на контракциите по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното положение за сън по време на бременност?
-
Как се казва бебето на Мирама?

И една сесия, тъкмо ми пушеше главата .... за някво гадно право учех (тия чалги хич не помагаха) та от барчето решиха и с ъглошлайф да режат за монтаж на едни огромни чадъри. Започна се от 7:30 сутринта ... в 17ч вечерта бях на ръба на истерията ..... Помолих ги да спрат (както и всички от блока викаха от прозорците), а шефа на барчето ми се хили отдолу и вика "ами малко съпричастност - за 3-4 дни ще приключим"! Такааааааааааа ли
за 3-4 дни баш в сесията.... И кат накиснах едни (вече прани) тениски в леген с вода .... и като ги проснах на простора ........... и от тях шуртииииииии река ..... точно върху скъпата му тонколона на оня. И той отдолу
. Аз с нежна усмивка му викам "Малко съпричастност колега, за час ще се изтече ... та после имам само още едно пране
"

Много любов и безброй незабравими мигове с бебунчо на есен!
А и да не забравя - и един послушен и помагащ тати!
че да не вземат да ни я откраднат. 

Ние си имаме едни отгоре, дето сигурно 15 000 пъти съм им правила забележка да не си изтърсват покривките и другите купища мръсотия баш по средата. Или на боклука, или малко по настрани, че всичко в дрехите ми отива. Още не са проумели какво им говоря явно
, защото с цялата си наглост преди време и пътеката бяха тръгнали да си изтърсват. Ама ката се развихрих стой та гледай.
Чак мъжът ми дойде от другата стая да види за какво става въпрос. Че аз тогава бях още и в периода на първите 3 месеца и положението беше жега, ама нон стоп.
Честит ти осмак! 
Със здраве да ви томози бебо да го возите в нея!

, та аз май ще ходя да стягам гащите. Вече ходих да си пооправя и перушината, че тъй малко за самочувствие.
А и с тази рокля, както ми описва тумбака, май само там ще привличам внимание. Нищо де, то аз вече съм свикнала.
на всички!
ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА НА ЕСЕН НА ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ 

...ама аз пък и късно взех да лягам, та за това май спя....е като не броим ставането за 
като за една розова бебка 
а ти каква ли атракция си била, направо - незнам!
И то - напук на кантара който ме изкарва с още един килограм отгоре
Станах +11.
Да видим сега ливадата как ще се коси?

Още малко чистене остана и сме към края.

... от мързел ли, не знам от какво, нищо не ми се прави буквално... не мисля, че е депресия, просто само хубави работи ми се случват напоследък и още по-хубави чакам... 

някой друг беше!