Отговори
# 195
  • у дома с любимите си хора
Хекси,миличка,не се тревожи за кърменето.Познавам 2 майки,който родиха секцио и после си кърмиха успешно.Имам предвид,че бебетата ги захраниха с АМ.Вярно много упорство се изисква,но е важно да имаш желание.
На една лекция по кърмене от световната седмица по кърменето ни казаха,че всичко е въпрос на психическа нагласа.Имало случаи,в които бебетата по 2 месеца са отделени от майките си и като ги вземат от болницата си сучат.Но УПОРСТВО му е майката.Освен това всяка излишна тревога намалява кърмата.Има една много хубава книжка за кърменето,която продават в Хеликон-"Книга за кърменето".Важното е да си спокойна,много спокойна,никой да не те тревожи,мисли си само хубави неща,мечтай си.А за момента можеш да изцеждаш и да съхраняваш в стерилни контейнери кърма във фризера с надписана дата върху бурканчето.И после да я даваш на бебко.Те бебетата са много умни,знаят какво е добро за тях.Стискам ти палци и не се предавай!

# 196
Искам да ви покажа подигравката на българските магазини за детски стоки. Ако имате начин да си поръчате онлайн маркови дрехи се оказва, че те са 3 пъти по-евтини от това, което продават по нашите магазини. Извадката, която съм ви направила е от стоки, които не са с отстъпка. При разпродажбите цените са наполовина на тези. А можете ли да купите нещо толкова сладко, на тази цена от наш магазин.

Подигравка. Пак се ядосах.

Next Боди

Next Буйки

Next суичър и клинчета

Adams Буйки

Adams Бодита

Mothercare Бодита

Marks and Spenser Бодита

Marks and Spenser Блузки

# 197
А аз да се отчета, че за моя Алекс с всеки ден ми казват все по-голям срок стоене в болницата. Уж беше до петък, после до уикенда, а днес ми казаха неопределеното "до другата седмица".  Cry Иначе стоях 40 мин. при него и го нахраних, но с биберон. Много се моля после да успее да мине на нормално кърмене.  Praynig  Praynig  Praynig Но имайки предвид, че ще е стоял минимум 10 дни в кувьоз, надеждата ми е почти умряла...  Както и да е, все гледам да си налагам да не плача, да не се самосъжалявам и да не се притеснявам излишно за бебчо - най-важното е да е жив и здрав и да се оправя по-бързо, всичко останало ще го преживеем!

Не се притеснявай, Хекси!  Hug

Алекс нито е толкова малък, нито се роди прекалено рано...вси4ко ще е наред!  Praynig Praynig Praynig

Дадоха ли ти обяснение защо искат да стои при тях още?

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 16:48 от Nanny Ogg

# 198
  • у дома с любимите си хора
А и да те питам-ти като ходиш при Алекс пробва ли да го слагаш на гърда?Защото можеш да опиташ още утре.

# 199
Искам да ви покажа подигравката на българските магазини за детски стоки. Ако имате начин да си поръчате онлайн маркови дрехи се оказва, че те са 3 пъти по-евтини от това, което продават по нашите магазини. Извадката, която съм ви направила е от стоки, които не са с отстъпка. При разпродажбите цените са наполовина на тези. А можете ли да купите нещо толкова сладко, на тази цена от наш магазин.

Подигравка. Пак се ядосах.

Лукакна, това е нищо - при нас можеш да купиш пълен бебешки комплект от 7 4асти (вкл. паму4но одеалце) за 6-8 долара... 100% памук, естествено... и дори не е правен в Китай!

# 200
Аз тъкмо си идвам от консултация. Док ми съобщи, че бебо е готов за излизане. Да, ама пък последния няма и намерение. А другата седмица доктора щял да си вземе 3 дена - точно по термина. И ми предложи да ми сложат инжекции за узряване на шийката- в петък или понеделник. А аз искам всичко да стане естествено. Но пък от друга страна- не се знае при кой лекар ще попадна. Има една докторица особено.....че аз по-добре вкъщи да си родя. Моля, кажете ми ако знаете повече за тези инжекции за узряване на шийката(или предизвикване на раждане), а също и какво помага за излизане на бебето. Освен че винаги сме вървяли с 2-3 седмици напред и на мен самата ми се струва, че е големичко. А след като и вече е узряло... какво може да се направи? Какво ще кажете?

Какво то4но са ти предложили да ти бият? Об. в такива сл. се предлага окситоцин... който действа отли4но при някой и не действа на други (или са нужни конски дози)...Игра на зарове общо взето...

По принцип е добре да се избягва, но ако бях на твое място, като 4ета ужасиите дето ги пишат моми4етата за Бг болниците, бих рискувала...тъй като си мисля 4е едно стимулирано раждане при добър лекар е по-безопасно от колкото "нормално" при някой малоумник...

Успех!

bouquet

# 201
Лукакна, това е нищо - при нас можеш да купиш пълен бебешки комплект от 7 4асти (вкл. паму4но одеалце) за 6-8 долара... 100% памук, естествено... и дори не е правен в Китай!

Бебешки комплект от 7 части от 42 лв до 65. Като този от 42 като го изпереш и шевовете се изместват на пъпа.

Боди с дълъг ръкав и дълги крачолчета с копченца отпред 27лв, а буйки български, които за уж ортопедични, но доста грозни започват от 42 лева.

Аз бях потресена от тези сайтове. Да продаваш на тези цени (говоря за българските търговци), при тези заплати, е възползване от положението на майките, които така или иначе няма откъде да си купят детски дрешки.

# 202
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО НИ ЗАРАДВАХА С НОВОИЗЛЮПЕНИТЕ СИ БЕБЧЕТА! ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ И НИЕ СЪЩИЯ УСПЕХ!

Lucanka, многоо хубаво е наистина филмчето за кърменето.

# 203
Момичета че то по евтино ще ни иэлеэе да си ги поръчваме нещата от чужбина #Crazy #Crazy Эа сетен път се убеждавам нашите търговци какви идиоти и интериэчии са направо #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 204

Бебешки комплект от 7 части от 42 лв до 65. Като този от 42 като го изпереш и шевовете се изместват на пъпа.

Боди с дълъг ръкав и дълги крачолчета с копченца отпред 27лв, а буйки български, които за уж ортопедични, но доста грозни започват от 42 лева.

Аз бях потресена от тези сайтове. Да продаваш на тези цени (говоря за българските търговци), при тези заплати, е възползване от положението на майките, които така или иначе няма откъде да си купят детски дрешки.

Мдамммм...оби4ам си Родината и ми липсва страшно много, а и да си първо поколение емигрант не е песен , дори ако имаш престижна работа и добра заплата, но...като си помисля как щях да живея с 300 лв. работейки БАН ...благославям деня в който семейството ми реши, 4е е време да се изнасяме на Запад...  Cry

# 205
Момичета че то по евтино ще ни иэлеэе да си ги поръчваме нещата от чужбина #Crazy #Crazy Эа сетен път се убеждавам нашите търговци какви идиоти и интериэчии са направо #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Теди а я виж разпродажба : Разпродажба на NEXT 

Искам да плача с крокодилски сълзи! Горчиви и едри.

# 206
Хекси, и ние се молим с теб малкия Алекс да бъде изписан здрав по-скоро и да се гушкате в къщи!!!  Praynig Peace
А между другото при нас в Пловдив може да се намерят комплекти за изписване от 9,50 до 78 лв. - въпрос на избор ... За щастие разликите между тези комплекти никак не са големи - нито като качество, нито като количество на нещата вътре в тях...  Flutter Аз лично си купих от тези от 10 лв. и си добавих пеленки от 5-6 лв. и всичко е ок. Няма драми! Simple Smile

Честито на всички новородили мами и да се възстановяват бързо, за да се радват на сладките си бебоци!  bouquet

# 207
Nanny Ogg  вярно сигурно не е лесно да си далече от родината но эа сметка на това условията там при вас са много по благоприятни. Само си направи сметка със 300лв эаплата дали би могъл някой да купи на бебчо комплект от 50лв направо нямам думи по този въпрос #Crazy #Crazy #Crazy А иначе държавниците все реват че прираста ни бил малък, че нямаме  младежи, че населението ни е эастаряло и тн. а не правят нищо по въпроса #Cussing out направо ми идва да отида в парламента и всички подрет #2gunfire #2gunfire #2gunfire Извинете май се поулях но направо вече smile3515 smile3511

# 208
  • София
Честита радост на мама Деси и мама Лат   bouquet   bouquet   bouquet Желая на бебочетата здраве, много късмет и усмивки!
Мишок, благодаря, Лиди стискаме ти палци!
Хекси, не се измъчвай  Hug Ти правиш всичко както трябва и съм сигурна, че още другата седмица Алекс ще забрави за шишетата и за болницата и ще иска само мама  Peace
Дидка, аз също не мога да видя Преслава, а много ми се иска  Grinning
Мис претенция, Анири, я заложете на безкрайни разходки и бързо да ни зарадвате  Praynig

# 209
 Lucanka нещо не ми го отваря, но съм сигорна че и аэ бих эаревала не с крокодилски ами неэнам с какви Sob

Общи условия

Активация на акаунт