СеПтЕмВрИйЧе ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

• 14 307
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честит рожден ден, мили DVV и Bebe Dundi !!!

честит първи рожден ден на вчерашните рожденци Simple Smile
Ние сме в трескава подготовка-вчера поръчахме тортата, днес дооправям след поредния ремонт #Cussing out
И на всичкото отгоре кумата ни влезе в болница-добре, че до кръщенето ще я изпишат...егати и късмета, но какво да се прави. Все още се чудя какво да купя на Хриси за РД...аз исках пързалка поне от половин година насам, но ме обвиниха, че се чудя само какви "боклуци"да трупаме-нали Дядо Коледа му бил донесъл люлка, а не се люлеел в нея. Така щяло да бъде и с пързалката...
Чакаме разкази от вчерашните празници и la estrella, иска парола за снимките

# 241

Честит рожден ден на DVV  и Бебе Дунди!!!Бъдете много щастливи!

# 242
Здравейте и от нас!
Завърнахме се след дълго пътуване-беше невероятно,обиколихме доста места,Мишето се държа перфектно,ходихме до Велинград,Батак,Доспат,Цигов чарк,Пловдив!Съвсем не ми се прибираше в София ,но няма начин-отпуската свърши!На Велинград бяхме в чуден хотел-два басейна,джакузи,парна баня-невероятен релакс,само че едвам изваждахме малкия от басейна,толкова плачеше и все иска още Grinning!Още не ходим,страх го е да се пусне,държи ме за едно пръстче и това е!Сега сме в трескава подготовка за предстоящия рожден ден,поканила съм 10 дечица и доста наши приятели Embarassed,обичам големите събирания Winkи тържества!Нямам търпение да дойде утре!Изчетох прилежно всичко ,което съм пропуснала!
Поздравявам всички рожденници,които съм пропуснала и множеството ходещи крачета!
За партито-засега ще дойдем,аз съм съгласна с всичко,което сте измислили до момента,идеята за албумче е страхотна,както реши мнозинството,ако искате само на диск,ако искате албум,аз съм съгласна Peaceно не забравяйте,че ако е албум,в който участват и мами,които няма да могат да дойдат,после ще трябва и някой да организира изпращането им до съответните градове Simple Smile

# 243
Паролата е 060901  Hug

Някой знае ли от колко часа ще е партито?  newsm78

# 244
Lulova, моите комплименти за корицата на сп. "Мама".  bouquet Колко красиво си разказала всичко...

# 245
Честит Рожден Ден на скъпите ни DVV и бебе Дунди! Бъдете много слънчеви и щастливи!

Момичета днес си купих сп.Мама, защото Лулова и Хари са на корицата! По пътя от детската кухня до нас реших да разгледам списанието и се зачетох в статията на скъпата ни Лулова, казвам ви не можах да спра да чета, докато не прочетох и последното изречение. Толкова увлекателно и красиво написан разказ не бях чела в скоро време....даже като се замисля въобще не съм чела нещо толкова красиво написано в някое от списанията Heart Eyes Лулова , поздравявам те! Страхотна статия, накара ме да пусна сълзички  Blush , а след като го прочетох настръхнах цялата. Имам чувство, че го преживях цялото това нещо заедно с теб. Сигурна съм, че и останалите които го прочетат ще са на това мнение  Peace Много се радвам, че именно вас избраха за корица на списанието, защото историята ви е много вълнуваща и красива  Hug
Много съм развълнувана сега, после ще се включа със снимки от снощното парти  Hug
 P.S. Мари_Анка ме изпревари  Hug

Забравих и да ви пусна малко снимки от снощи  Peace - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105289&photo=56

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 14:08 от ive1ina

# 246
  • Sofia
Паролата е 060901  Hug

Някой знае ли от колко часа ще е партито?  newsm78

Oт 16.00 часа в детския клуб!

# 247
  • Sofia
Ivelina, страхотно изглеждате - ти, рожденника, тортата, празника....
Разгледах какви вкуснотийки си готвила, браво  bouquet Аз дето не съм по яденето на месо особено, дори ми се приядоха всички видове, които видях Joy

# 248
Може ли някой да ми каже как мога да изтрия част от снимка, така че друга част от снимката, която е заета от първия предмет да остане непокътната? Примерно възрастен човек държи бебе, личицето на бебето заема част от лицето на човека, а ми трябва снимката само на възрастния. Може ли да се изтрие тази част от снимката, която закрива човека и някак си да се дорисува? Става въпрос само за част от лицето и шията. А ако лицето не е закрито, но на заден план се вижда нещо, да се изтрие фонът, така че да остане само лицето, нещо като портретна снимка.
Здравей, според мен, не може да стане това, което искаш. Имам предвид да се дорисува липсващата част от лицето, просто няма как да се сложи нещо, което го няма. А иначе фонът би могъл да се замаскира /или премахне/, така че да не бие на очи /ако това е идеята ти/ и на фокус да е важния обект. Това е моето мнение, дано да съм била полезна   bouquet

# 249
Здравейте!
Днес имаме годишнина с моя мъж,която бележи началото на поредица от тържества през месец септември Laughing.Ще празнуваме кротко в едно приятно рибно заведение.Черпя ви със скариди на скара+вино:

Румчо напоследък прави малко номера,но предполагам че се дължат на етапа в който се намира-прохождането.Реве, когато го слагам в столчето за хранене,после яде,но в първия момент надава вой ConfusedПробвах и в шезлонга да го храня-пак реве като го сложа.Същите номера са и като се опитвам да го прибера в количката,явно неиска да стои вързан.
Бях се притесниала да не би нещо пак с храненето да има проблем,но по-скоро не е.Аз отложих даването на парченца храна за по-натам,сега има риск пак да откаже лъжичката.ще яде каквото му харесва.все ще се научи до сватбата си да дъвче,хаха
Честит Рожден Ден на ДВВ и Бебе Дунди.Здраве,любов,сбъдната мечти  Heart Eyes
Приятен ден   bouquet

# 250
Здравейте, мили мами! Simple Smile

Да се включа и аз за днес. Ох, да се оплача, Даная сега пък е решила, че няма да я де кухнята и това е...тръшка се, реве, ама реве, направо си се дере. Страшни писъци щом види яденето. Незнам някой друг дали има такова злоядо дете. От както се е родила си е такава. Страшно много ме притеснява. Вече съм се отчаяла да ви кажа, макар, че не трябва, но...то нямам думи. Първо е страшно палава, ама много палава, не съм сядала на кафе заради нея незнам от кога. Аз сядам , но веднага ставам да ходим или мрънкаме и така. Незнам вече как издържам, и както и никой не ми помага...Второ, от няколко дена не иска да спи, когато си спеше преди...Аз все съм недоспала, приличам на зомби в очите вече. Трето, не иска да яде, това вече беше за капак. Аз само си давам парите (Дето и тях ги нямам, все не стигат) , а тя не иска да я де и само хвърлям ли хвърлям. Такава, буйна госпожица не сте виждали, казвам ви... Как ще я мъча да яде, то поне да беше пълничка, а тя вейка, като мен. Ми сигурно е генче. Confused Хич не ми е лесно така, защото всеки би се притеснил, като вижда, че дететто му не иска да яде и се тръшка, ама какво да се прави... Confused
Утре заминаваме за Разлог. Заминавам в добро настроение, при свеки, да видим как ще се върнем. Дано пак да е в добро. Дано поне веднъж да се похваля, че не са ме ядосали или не са ме обидили. Rolling Eyes Те и каките ще са там с децата и мисля че ще е весело, но дано не се лъжа. Поне с тях се разбираме, ама знам ли...Ще разказвам, като се върнем. Confused

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИ ВИРТУАЛНИ ПРИЯТЕЛКИ БЕБЕ ДУНДИ И ДВВ. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ И ВЛЮБЕНИ!!!  bouquet

ivel1na, страхотна изненада мисля, че си му направила. И снимките са много хубави, личи че е било веселба!

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 18:28 от Кузманка

# 251
Vessselka, Честита годишнина!
Пожелавам виоще дълги, дълги години заедно да посрещате този празник, да съумеете да задържите и поддържате пламъчето на  любовта и цял рояк дечица около вас!

А почерпката изглежда много вкусно, дори е подходяща за режима, на който съм аз!

# 252
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕБЕ ДУНДИ И ДВВ! ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА МАЛКИТЕ МЪНИЦИ ОТ ВЧЕРА. ВЕСЕЛКА, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! ЦЕЛУВАМ ВИ ВСИЧКИ!

АЗ ПЪК ВИ ЧЕРПЯ за имения ден на Хари днес. Знаех, че има няколко дати, на които може да се празнува и днес ходих до църквата да прибера кръщелното на Хари. Та се оказа, че най-добрата дата е днес-Пророк Захари. Благодаря ви предварително, че искате да ни поздравите, но недейте да хабите страници  Grinning Heart Eyes

Марианка, ive1ina-благодаря за хубавите думи за списанието. Както знаете, аз точно тази снимка за корицата най-малко я харесвам, но пък излъчва много любов и настроение. Текстът за вътрешните страници докато го писах ми беше ок. Сега ми се стори някак си много личен и съжалявам, че дадох толкова подробности... но  

# 253
Веселка,честита годишнина!
Лулова,честито за корицата на "Мама",сигурна съм,че сте страхотни с малкия сладур,макар,че още не съм ви видяла Hug
Ние днес бяхме на консултация-Дари е вече 9 кг (+350 гр)и 77 см(+3см),Ради е 9850 кг.(+250 гр.) и 78 см (+2см).Доволна съм от резултатите Mr. Green
Преди малко заспаха изтощени и на мен направо ми олекна,много се уморих,цял ден да тичам след тях ooooh!Тук си почивам вечер най-добре,във вашата приятна компания! HugЛека и приятна вечер на всички!

# 254

Просто правих опит да кача малко снимки, но за съжаление излизат много големи. Confused Как да ги намаля? Сега се уча и нещо не става номера. newsm78
Това е снимка от кръщенето на Веси, но без Веси. Laughing Аз, Мимка и кумата.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 21:57 от mari_anka

Общи условия

Активация на акаунт