Събра се весела дружина, с термин АПРИЛ, догодина

• 13 437
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
добре дошли на новите попълнения.като чета и ми става смешно за тая медицина в България.и с моята приятелка си пиша и тя каза че са гола вода.пазете се и си намерете хубави лекари.тедидано всичко е наред Praynig,пиши като разбереш нещо.лек ден от мен Heart Eyes

# 106
  • София
Много се радвам за тези, на които вече им минава гаденето. Аз да се похваля - днес за първи път (след 2 седмици гадене) прегърнах тоалетната чиния. В стомаха ми нямаше нищо, но пък изхвърлих к-на... Чудех се аз на една приятелка, която по цял ден само плодове и зеленчуци ръфаше, защото иначе и прилошаваше, а то... По едно време ядях сухари, сега и тях не мога да гледам. Всеки ден се чудя какво да измисля за ядене. Вчера хапнах картофено пюре и една филия хляб с кашкавал. Не мога да гледам в момента домати и сирене, а преди можех една седмица само това да ям... Всеки момент, когато се почувствам по-добре гледам да сложа нещо в устата, защото ме е страх, че не се храня разнообразно. Месо не съм яла не помня от кога, но само като си помисля и ми прилошава.
Утре съм на лекар. Дано и аз мога да се запише сред виделите точица и чулите сърдечни тонове. Дано не ми взимат кръв тоя път...

И на мен ми прилошава от една седмица и съм повърнала само един път. И на мен ми се гади от всичко, но днес понеже съм си вкъщиси направих макарони със сирене и малко масло и да ти кажа много съм щастлива защото от тях се повучствах добре и не ми прилоша. Опитвай с различни неща дето не си яла от много време. Аз в работата понеже няма как да ям нещо нормално, ми става лошо само от мисълта за сандвичи, принцеси и др. подобни...
Ох кога ли спира това неразположение? Аз съм чувала че някъде към 3-4 месец

# 107
doly_dog, не може да се каже, че не опитвам с разнообразна храна. Преди няколко дена си направих дори кисело зеле!! Но хапна ли нещо, не мога да го повторя. И през макароните минах. Най-дълго задържах на препечени филийки с масло и шарена сол, но и тях не мога да гледам вече. Сега смятам да хапна салатка, а за вечеря - надявам се, че И аз съм чувала, че към края на 3-ти месец преминава гаденето, но това означава още 3 седмици...

# 108
  • варна
Благодаря за подкрепата,ще пиша пак да ви кажа какво е станало

# 109
От цяла вечност не съм писала, но малката не ми дава покои. По цял ден сме навън. На обед когато тя спи лягам и аз, че иначе не издържам.
Много мами сме станали?Браво!
Иначе все по-рядко ми се гади. Малко ми натежава малката, когато я нося, но...какво да се прави жертвам се.
Вечер и аз не спя. А и като чуя за някакво ядене ми се дояжда.УЖАС!!!
Това е от мен.

# 110
  • София
annilein явно аз съм още в началото на гадния период Sad но като си помисля за някакви манджи и става ужас!
Ако наистина кам третия мсеце става по-добре значи ва мен ми остават още 4 седмици, а може и повече  Cry УЖАС

# 111
Много се радвам за тези, на които вече им минава гаденето. Аз да се похваля - днес за първи път (след 2 седмици гадене) прегърнах тоалетната чиния. В стомаха ми нямаше нищо, но пък изхвърлих к-на... Чудех се аз на една приятелка, която по цял ден само плодове и зеленчуци ръфаше, защото иначе и прилошаваше, а то... По едно време ядях сухари, сега и тях не мога да гледам. Всеки ден се чудя какво да измисля за ядене. Вчера хапнах картофено пюре и една филия хляб с кашкавал. Не мога да гледам в момента домати и сирене, а преди можех една седмица само това да ям... Всеки момент, когато се почувствам по-добре гледам да сложа нещо в устата, защото ме е страх, че не се храня разнообразно. Месо не съм яла не помня от кога, но само като си помисля и ми прилошава.
Утре съм на лекар. Дано и аз мога да се запише сред виделите точица и чулите сърдечни тонове. Дано не ми взимат кръв тоя път...

И аз така месо не съм яла от кога не помня... Ям основно сирене, млечни продукти и тестени... Е, също и разни манджи вегетариански - миш-маш, спанак с ориз на фурна и такива леки неща общо взето. А, и пилешка супа, но съвсем малко пиленце вътре, че Sick
Също и сандвичи със кашкавал, сирене, яйца и т.н.
Иска ми се разнообразно да се храня, ама с това гадене - трудна работа.

Браво на момичетата, които вече не повръщат и не им се гади вече bouquet  Hug

Аз сутринта и сега също - едно ми се гадиии, за малко да прегърна т. чиния, да видим дали ще ми размине днес #Crazy

Приятен следобед на всички Hug

# 112
днес бях на лекар и видях бебчетата.много са пораснали,по 2см. и шават.сладури Laughingвече трябва и на жк да се запиша

# 113
  • София
Браво Simple Smile Мноо се радвам за теб Simple Smile

И аз исках близнаци, ама е само едничко Simple Smile Може следващия път Simple Smile
На теб става ли ти лошо?

# 114
Наистина ли се вижда как малките бебочета се движат? Чакам с нетърпение утрешния ден и аз да видя мърдаща точица.

# 115
Айде здравейте и от мен. Не се чувствам супер добре, но ми се гади по-малк отколкото с Йоанка. С нея от гаденето първите три месеца свалих десет килограма. Не знам сега как ще е . Днес съм по-добре от вчера, но и вомитосхил-а помага.

# 116
Здравейхе , мили момичета !!Колко нови мами и татко !!Добре дошли !!!
Вчера се прибрах от Майорка.Страхотно беше!!!  bouquet В понеделник пак ще ходя на лекар и ще ви пиша.Приятен ден на всички !!!

# 117
  • Popovo
Голди, честито. Зимна сватба-зимна приказка и пролетен подарък. Прекрасно е.

# 118
annilein миличка все едно аз съм го писала твоя пост за повръщането, абсолютно същата работа съм  Sick
Вече 3та седмица и днес пак си приказвах с тоалетната чиния сутринта и само к-на и аз повърнах Embarassed
Много ми става лошо от прах за пране  Shocked Само като ми замирише и почвам  Sick Пия си Дегана всеки ден Sunglasses
Единственото нещо което не повръщам са зелени кисели ябълки, обикновенни бисквити и бял хляб с пастет и лимон. Днес на обед си направих зелена салатка с краставички и много добре ми дойде Wink Тази вечер мисля да правя чушки пълнени със сирене на фурна тях още не съм ги пробвала. Само като си помисля за манджи иии  #Crazy Sick Sick Sick
Гледам всеки ден да ям по един грейпфрут, 1-2 ябълки, салатка, прасковка и чат пат грозде. Много гадно че рибка не мога да ям а колко я обичах Simple Smile Кажете вие какво ядете момичета че аз нямам идеи вече, но съм решила да не готвя тежки манжи. И никакво месо, ако не стана вегетарианка след тази бременност пък на! Пожелавам ти да ти отшуми много скоро. Praynig

doly_dog как си момиче? Из интернет се спуках да търся инфо кога аджаба свърша това гадене. Намерих че е най-рано през 10-11 седмица.До края на 12 трябва да сме без гадене и с апетит като за 3 вълка! Събрахме се дружинка на гадещите им се момичета  bouquet Стискам палци да мине бързо!

# 119
Като чета какво ви е на вас и ви съчувствам   bouquet Аз слава богу нямам такива симптоми, ям си всичко без проблем, само дето ми е много криво Confused, сменям си настроението за секунди  Simple Smile На вас със неприятните симптоми ви пожелавам скоро да отминат  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт