Събра се весела дружина, с термин АПРИЛ, догодина

• 13 421
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • In someone's dreams
Аз все още не се мажа с нищо, защото нямам изобщо кооремче. Не знам дали не е време да започне да ми личи, поне малко.
 newsm78

С дъщеричката ми ми пролича в шестия месец, май и сега ще е така.

А на вас личи ли ви вече коремчето?

# 181
Milenni, аз не съм чувала за нещо подобно. Знам, че майка ми с мен е повръщала 3 седмици, според нейни спомени.
На мен вчера ми беше най-кошмарният ден! Излязохме сутринта до магазина и поставих рекорд по бързина на пазаруване, само и само да се прибера и да си пообщувам с тоалетната чиния. Опитах се да ям плодове (грозде, круши, банани), защото от вода, сокове, мляко ми прилошава ooooh! , а преди пиех по 2 л вода на ден + се наливах с безалкохолни всякакви. Купихме и диня специално за случая! Е да, но вчера и от плодовете ми ставаше зле. По обяд решихме да се разходим в един парк. Успях да издържа 40мин, но после по обратния път спирахме, за да плюя... Как да е, прибрахме се и като си полегнах пред тв-то и така до вечерта. Съкровището направи страхотна пилешка супичка (пиле, картофки, лук, целина, моркови) и аз пийнах бульонче само. Много добре ми дойде! И варена царевичка и краставичка също. Днес се напънах да хапна и от вареното пилешко месце с мин. количество хляб. Но от хляба ми стана пак лошо. За вечеря ще има зелена салатка с много лимонов сок! В момента и на мен не ми пука дали дадена храна е здравословна или не - важното е да влизат някакви хранителни вещества в стомаха, защото иначе е по-зле.
Утре трябва да ставам рано и цял ден имам много важна работа. Как ще издържа - не ми е ясно!
Колкото до мазила против стрии - гинеколожката ми ме напълни с инфо материал и имаше и тестер за мазане на шкембака на бюбхен. Но за сега се мажа от дъжд на вятър.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 17:53 от annilein

# 182
  • Разпиляна във въображението
Миналата седмица много ми се ядеше грозде. Хапнах две чепки. Много добре ми стана.... до след около час. След това се чувствах така, все едно гроздето ферментира в стомаха ми Wink

# 183
На мен корема ми личи, вече ме питат, но и по принуда ходя с панталони за бременни, понеже нищо не ми става  Shocked
Значи на Бюбхен имало мазило п/в стрии? интересно...Много харесвам тази козметика  Grinning

# 184
И на мен още не ми личи, а ми се иска поне малко коремче  preggo А против стрии аз си взех крема на Чико - Мама Дона, обаче ми се вижда скъпичък 30лв. - 200мл. Shocked А като гледам няма да ми стига за 1 месец

# 185
здравейте,аз най-накрая се завърнах от екскурзията ни.беше супер,а до скоро с Дари се гледахме странно,но вече се познаваме.иначе аз все още нямам кой знае какви признаци за новото бебе

# 186
Здравейте, на всички бъдещи и настоящи майки ! Бременна за пръв път и уплашена до смърт. Преди 2 дни видях заветните 2 чертички Simple Smile . Чакам за това от една година, но едва сега щастието ми се усмихна и то не съвсем. Днес прокървях, не знаех какво да правя и отидох в бърза помощ там не ми обърнаха никакво внимание. Казаха ми, че просто ми е дошло ... Биха ми болкоуспокояващо и ме изпратиха вкъщи . Болката не спря и потърсих частен гинекологичен кабинет. За щастие там ми обърнаха внимание ! На видеозона се видя една 3мм точица... , а също така и кръвоизлив . Не знам дали ще успея да запазя тази бременност, но просто имах нужда да споделя с някого за този кошмар .  Как може лекар да обърка кръвоизлив с менструация?

# 187
  • Варна
Привет, момичета! Желая ви една весела, спокойна и без прилошаване седмица!

more - стискам палци всичко да е наред. Дано успееш да се пребориш за тази бременност!  Hug

киша - добре дошла.   bouquet

За всички момичета, които мислят, че различните симптоми през бременността показват пола на бебето, заявявам най-отговорно, че при мен не беше така. Две протекли по идентичен начин бременности - момиче и момче. И третата засега е същата. Вижте по китайските таблици, направете и теста с пръстена и да видим дали ще сме познали. Аз си записвам някъде, че имам предчувствие за момиче (пръстена така показва), макар че според китайските таблици е момче. След около два месеца ще видя дали съм "познала".  Grinning

# 188
Вижте по китайските таблици, направете и теста с пръстена и да видим дали ще сме познали. Аз си записвам някъде, че имам предчувствие за момиче (пръстена така показва), макар че според китайските таблици е момче. След около два месеца ще видя дали съм "познала".  Grinning
Къде я има тази таблица и какъв е този пръстен?  Laughing Laughing

# 189
Да и на мен ми е много интересно, кажи ни и ние да се тестваме  Grinning

# 190
Здравейте, сладки!!!
more_ , миличка, стискам ти палци до посиняване да се оправят нещата. Откъде тоя кръвоизлив? Дано точица е силна и да изкараш хубава и спокойна бременност оттук нататък Praynig
Как са повръщащите? Докладвайте, че сте по-добре  Hug
Може ли повече инфо за теста с пръстена и таблицата Blush
Заминавам за 2 дни по работа, но си записах час и в сряда, живот и здраве, трябва най-после да чуя сърчице. Дано ..  Praynig
Хубав ден, момичета!!   bouquet

# 191
  • Пловдив
annilein, не пишеш в кой град ще се връщаш в България. Ако е в София ще те насочат къде да идеш, аз имам база данни за Пловдив Grinning
Иначе и двете изследвания (12 и около 16-17г.с.) са важни и е добре да се направят, но от лекар, който "вижда".
За гаденето и пола-бабини деветини, според мен, зависи от хормоните. Първият път нямах ама никакви оплаквания, резултатът е момченце. Сега ми прилошава доста, но все пак не е драматично, като чета как са някои от вас #Crazy, резултатът не е ясен още.

# 192
здравейте мами  bouquet.more дано всичко е наред Praynig.относно кремовете аз вече се мажа с крем и олио против стрии.незнам дали я има тази марка козметика при васjustine.ако я има вземете си крема stretch mark cream и tissue oil.денем се мажа с крема а вечер с олиото.също и бадемовото масло помага за еластична кожа.лек ден на всички  bouquet

# 193
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Вчера не съм писала защото ми беше доста зле. Лошото обаче е, че днес е същото а съм вече на работа и едната колежка е отпуска, другата болна и аз съм сама и е КОШМАРНО. Едва си стоя на краката, а навсичкото отгоре след работа трябва да прекося половин София за да стигна до лекарката.
После ще ви пиша какво е станало Simple Smile Малко съм се притеснила защото нещо доста ме боли корема, ама се надявам да е наред всичко.....
Кажете какви са тия неща за пръстена и китайските таблици Simple Smile)

Приатен ден от мен Simple Smile

# 194
  • София
Извинявайте за правописните грешки, но това е защото бързам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт