Килограмите се трупат, ЯНУАРЧЕТО расте, приятелите питат - момченце ли ще е?

• 14 337
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • до една звездичка
dama, ти си направо шампионка с тези 6 килограма, които си наддала от началото. Ние преди две вечери бяхме на гости и се мерих на едно кантарче ( че мен ме е страх да си купя ) и съм +9кг. Направо ужас, #Crazy

Аааааа, няма страшно:)!
Някъде четох, че по-пълничките дами:))) било нормално да качат по-малко килограми...
Не знам за dama, обаче аз качих в излишък преди да забременея, и сега съм доволна поне, че съм само +3 от началото на бременността.
Така че, всичко е индивидуално, май...  newsm78

# 226
Здравехте пак, да ви питам нещо...колко пъти от както сте бременни ви правиха изследвания, говоря за кръв, урина и т. н. На мен само 1 единствен път и то когато бях още в .... 3 седмица някаде  Tired А що се отнася до напълняването и аз съм с +3, нямах и толкова даже, но вече предполагам че ще са повече, утре ше видим  Flutter

# 227
  • София
Пишете ме и мен за срешата, че 2 дена нямам нет и не мога да се класшрам пред комп-а.

Слънчоглед - искрените ми съболезнования!

# 228
na men sy6to mi praviha izsledvania edin edinstven pyt,bih syvsem v na4aloto na bremennostta,misleh 4e dnes na konsultaciata 6te me izprati pak,ama ne...ni6to takova ne kaza!

# 229
Здравехте пак, да ви питам нещо...колко пъти от както сте бременни ви правиха изследвания, говоря за кръв, урина и т. н. На мен само 1 единствен път и то когато бях още в .... 3 седмица някаде  Tired А що се отнася до напълняването и аз съм с +3, нямах и толкова даже, но вече предполагам че ще са повече, утре ше видим  Flutter

Изследвания ми правиха в 3 ти месец когато се записах на ЖК.
След това ме извикаха в края на 4 -ти , началото на 5 ти лунарен месец .
Сега отново ще ходя на края на септември - значи ще съм края на 6 ти лунарен  

За тези изследвания не съм плащала нищо . Мисля, че се поемат от касата .

За кг. - качила съм + 5 кг. от началото, но съм доволна защото преди бях кожа и кости и приличах на недохранено африканче .

# 230
  • София
Извинявайте, но не можах да намеря назад уточнено ли е място и час зя среща  newsm78 И как ще се познаем, освен по елегантните шкембенца?

# 231
За срещата предлагам да се видим – утре 14.09. в 18:00 часа на попа (горе при пейките). Ще се познаваме по коремчетата.  preggo
А който закъснее направо в заведението. Утре ще направя резервация и ще ви кажа точно къде.

# 232
ПРИВЕТ ОТ МЕН
ПИШЕТЕ МЕ ЗА СРЕЩАТА.НИЕ ВЧЕРА БЯХМЕ НА Ф.М.ПРИ ТОМОВА И ВСИЧКО НИ Е О.К., САМО СМЕ МАЛКО ПО ГОЛЕМИ ДА МУ МИСЛЯ АЗ НА ФИНАЛА.И ЩЕ СИ ИМАМЕ ПРИНЦЕСА.ПОНЕ ТАКА Я ВИДЯХА.КАКЪВ Е ПРОЦЕНТА НА ГРЕШКА НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ?ТОЖА Е ОТ МЕН ДОСКОРО.
СЛЪНЧОГЛЕД ИСКРЕННИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ.

# 233
Аз вчера бях на 3Д ФМ в "Св София" и ми казаха 100% мъж, даже му видях пишлето  Grinning  и най-важното, че всичко е наред. Толкова удобно се е разположило седалищно, 4е не можахме да му видим личицето. Дано по-нататък да се обърне, 4е съм  newsm10 за нормално раждане  Praynig Досега съм наддала 4 кг, само на коремче, дано така да е до края  Flutter

# 234
  • София
Ето ме пак. Simple Smile
*dega* може и да е така. Забременях 59 кг.
Шушони аз ако смятам колко качих зимата покрай честите боледувания излиза, че съм +14. Sick ooooh! 8 кг. зимата качих направо неусетно. Брех качвам се на кантара +1, след някой друг ден +2 и накрая шок и ужас!!!! равносметката +8 за цяла зима.
Така, че хич не са ми вече малко килограмите, които мисля да свалям след като родя. Whistling
kloie смея ли да опитам ..... като гледам теб. Wink
adi78 и при мен Томова ми го изкара по-голямо. Писах някъде напред в темата.

Хайде има ли още софиянки за записване в групичката утре????? Laughing

# 235
  • София, Дървеница
За срещата предлагам да се видим – утре 14.09. в 18:00 часа на попа (горе при пейките). Ще се познаваме по коремчетата.  preggo
А който закъснее направо в заведението. Утре ще направя резервация и ще ви кажа точно къде.

Пишете ме и мен за срещата, но къде е това "горе при пейките"?

# 236
  • София
За срещата, само може ли да задам един малко глупав въпрос  newsm78?
Като се видим на пейките, освен че ще се познаваме по шкембенцата, как, новодошлите, ще се обръщаме към вече пристигналите?  newsm78
Т.е как ще се заговорим, че този момент нещо не ми е ясен  Blush?

# 237
  • София, Дървеница
За срещата, само може ли да задам един малко глупав въпрос  newsm78?
Като се видим на пейките, освен че ще се познаваме по шкембенцата, как, новодошлите, ще се обръщаме към вече пристигналите?  newsm78
Т.е как ще се заговорим, че този момент нещо не ми е ясен  Blush?

Вие от бг-мамма ли сте, за срещата, а ? Crazy

# 238
Здравейте и от мен!

Днес бях на доктор и резултатът е, че вече е си седя вкъщи - разкритие съм имала по-голямо от нормата. Иначе бебо си е седнал на дупето, докторката каза, че е нормално да се обърне за 1во раждане до 28мата седмица, а за 2ро - може и до 32рата. Още ми е ниска плацентата, ама се чака да се вдигне. След 2 седмици пак ще ходя да видим какво е положението. Иначе бебока си е добре  и е пораснал.

Зайка-байка - посетих днес магазина на Мамма Дона - много хубави неща има  Hug, поохарчих се  ooooh!

За срещата - не съм сигурна, че ще успея, така че ме сложете в резервите Ако дойда ще е направо в заведението.

За кг. съм + 5 кг.

Слънчоглед - моите съболезнования.

# 239
  • Варна
Най-сетне седнах малко да си почина, голям маратон беше следобеда  Tired
Малък отчет от днешната консултация - наистина малък, защото прегледа беше 5 мин #Cussing out Имаше някакъв проблем с графика на докторката, и съответно закъснение от един час. Както и да е, бебето е ОК, седалищно разположено, заради което и дума не стана за пола  Sad Ще лекувам гъбичките с Полижинакс, dama - слагала съм си Клион Д горе-долу в тези месеци, не е имало проблем. Качила съм 4кг.
Lidi, на мен също само веднъж са ми вземали кръв и урина, а влагалищен секрет два пъти, но защото аз настоявах.
Анджи, съжалявам, голяма гадост е това с разкритието, хапчета ще пиеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт