adrianska Ще те извиним
то нашето не се губи и днес може да наваксаме
поне нашето тати си е вече почивка.
Не мога да си представя как ще свикна с това да не съм по цял ден с Наско,макар,че понякога ми тежи,но друго си е да отиде при баба за ден.
а то до ноември може и някой чичо милионер да се появи 

Браво! И аз се чудех дали да не се пробвам пак, но определено нямам сили и мозък вече

Даже има моменти, в които си мисля че сгреших с това ранно връщане на работа.Не че имах голям избор... 

Намачках си Викито, поиграхме си и айде обратно на работа. 

!

Браво! И аз се чудех дали да не се пробвам пак, но определено нямам сили и мозък вече 

А трябва и аз да се връщам възможно най-скоро. Предлагат ми дори само и само да се върна по рано като начало на 4-ри часа, но изобщо няма как да стане, просто няма къде да я оставям миличката така, че ще се гледкаме двечките поне до юни 2008 със сигурност....Иначе по принцип съм "за" ясли и градини, защото все пак и детенцето си има собствен социален живот и трябва да го разширява. Да се среща с много деца, да общува с тях.... а и госпожите ги учат на толкова много игри, песни и стихчета, който аз изобщо даже не знам и не съм чувала 
Нали и ние ще трябва да подновим нашия социален живот
Сега ще е още по хубаво, защото вечер ще имаш най-прекрасния повод да бързаш да се прибереш от работа за да си нагушкаш патенцето
Ето и Ember го казва

Плюс родители,естествено. 
Та аз лично съм се ориентирала към противозачатъчните. Просто за мен това е най-сигурната контрацепция. Вярно, че в листовките винаги пише, че има 2 процента вероятност да забременееш, но аз досега не съм видяла такова нещо лично с очите си. За сметка но това имам доста познати, родени благодарение на спукан, скъсан или прочие презерватив. И знам за доста случаи на бременност при поставена спирала. И тъй като не съм любител на непланираните неща в нито една сфера на живота /типична Дева, какво да се прави
/ пия Ясмин и съм супер доволна.
, олио
, пържено въобще
...абе...ужас
Моят хубусник е с адските преси, дето само морков не съм взела да стържа на тях
Ама жените са грозна гледка 
И след разболяването ни преди седмица е още по-зле. Мисля че е отслабнал...под 9 кг е. Вече се тревожа много, започва да реве като застана пред него с лъжичка и постоянно се върти. Тази вечер пак заспа гладен, въпреки че бабите казват:" ако е гладен ще яде..не е гладен!". 
Не саперилни препарати, защото ги смених, не е прах, незнам за цветята и някои хранителни продукти. Обличам го с памучни дрехи ама... 
Препоръчани теми