Почна втората година АВГУСТовската дружина!

• 10 171
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
 Здравейте Party

Как са мъжете ви след вчерашният купон? Whistling adrianska Ще те извиним  Winkто нашето не се губи и днес може да наваксаме Peace поне нашето тати си е вече почивка.
   Леле...като ви чета за работа и настръхвам Tired Не мога да си представя как ще свикна с това да не съм по цял ден с Наско,макар,че понякога ми тежи,но друго си е да отиде при баба за ден.
 Тя и моята работа е много кофти когато си с дете и незнам дали изобщо ще се върна там Thinking
  Възхищавам се на мамите,които работят  bouquet
nana77пожелавам ти бързо да свикнете с положението Winkа то до ноември може и някой чичо милионер да се появи Wink
  Лек ден от мен Hug

# 136
nana77, направо се ужасявам като слушам за условията в БДЖ...то пък къде ли са нормални, ама това е... #2gunfire

Елфче,второто го завършвам в момента,всъщност се надявам да се дипломирам януари.Като се роди Ина и аз записах 4 семестъра в една година,за да го изкарам докато си гледам детенце Peace
  Shocked Peace Peace Браво! И аз се чудех дали да не се пробвам пак, но определено нямам сили и мозък вече  Confused

Елфче, зависи каква е специалността - във вашия факултет аз не бих изкарала и 1 семестър. Crossing Arms

# 137
Ох, писна ми с тази нашата детска градина. Не стига, че са в ремонт, сега пък и от ХЕИ са ги затворили  #2gunfire. Май около Нова Година може и да тръгне детето  Rolling Eyes
А, ако знаете на мене как ми се ходи на работа вече... Искам цивилизация...

# 138
Айде и аз да се намеся като вече работеща мама. Simple Smile
Не знам при другите работещи как е, но има моменти в които ми става много мъчно и тежко, че не съм си при Вики. Sad Даже има моменти, в които си мисля че сгреших с това ранно връщане на работа.Не че имах голям избор... Close
Има си и хубавите страни разбира се - Вики ми е толкова мила и тя така ми се радва.Като работя се срещам с много хора, човек има понякога нужда поне за половин час да го оставят на спокойствие...А и финансовата страна на въпроса е много важна.
Още докато бях бременна ме плашеха, че детето ще търси човека който го гледа (в случая свекърва ми), а не мен.Ами не е вярно, Вики много ми се радва и като се прибера не иска никой друг, само мен. Simple Smile
Така че, Nana77 горе главата!В началото ще ти бъде тежко, после нещата ще влязат в ритъм, ще свикнеш и ти и детенцето. Peace
Ето ние днес бяхме на детски РД в моята обедна почивка. Grinning Намачках си Викито, поиграхме си и айде обратно на работа. Crazy
Ох, пак се разприказвах... ooooh!

Да не забравя - честито на всички именници!  bouquet

# 139
Е не е истина вече!Тази нощ ще има какво да сънувам,защото бабата на мъжа ми е на гости и на живо няма да има скоро  Rolling Eyes
Милото Дари като си я представих и си спомних колко ми беше тегаво в началото с Ники,ама е за добро,все пак хората сме социални същества и колкото по рано се научим да общуваме с други и как да се държим в група е по добре  Peace
adrianska браво за хирурга! Hug
Честити ходещи крачета на Гого и Тони!Само по верни пътища да вървят!   bouquet
Nana77 не се тревожи ,всичко ще е наред! Hug

Нас днес ни боцнаха с ваксината,поплака си малко,но вече е добре ,играе си,все едно нищо не е станало,премериха и Ники станал е 145см  Shocked 5см за едно лято!Иначе тежи само 37кг. Утре си имаме тържество по случай 1 вия учебен ден и ни е едно вълнуващо ,в ново училище ,госпожа ,деца дано имаме късмет...Но е с чевено гърло пакосника и сега ще правим гъргари  ooooh!
Снимките са много сладки! Heart Eyes
А Ина е опасна фога! hahaha

# 140
  • гр.София
 Бърз привет от нас-живи и здрави-засега-след морето. Стягам ученика,а таткото имаше ултиматум да ми оправи Интернет-та се прескачаха той и доставчика м/у струпаните навсякъде багажи.Само четките за зъби съм изкарала, а дрехи въобще не знам дали ще имаме за идните дни,докато оправим целия гардероб,дето бях помъкнала. Дано сте писали само хубави неща .Ще ви чета на порции. Heart Eyes

# 141
  • софия
Бланк,ааайде бе,жена!От кога те чакаме  Hug!

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 21:10 от dani777k

# 142
  • София
Бланк,аййййде бе,жена!От кога те чакаме  Hug!
  Peace
Добре дошли със София и от нас! Heart Eyes

# 143
  • София
nana77, направо се ужасявам като слушам за условията в БДЖ...то пък къде ли са нормални, ама това е... #2gunfire

Елфче,второто го завършвам в момента,всъщност се надявам да се дипломирам януари.Като се роди Ина и аз записах 4 семестъра в една година,за да го изкарам докато си гледам детенце Peace
  Shocked Peace Peace Браво! И аз се чудех дали да не се пробвам пак, но определено нямам сили и мозък вече  Confused

Елфче, зависи каква е специалността - във вашия факултет аз не бих изкарала и 1 семестър. Crossing Arms
АА, и аз не искам там повече  Stop Mr. Green С тая биология хляб няма в БГ  Confused

# 144
Ха добър вечер  Hug

blanc, радвам се да те видя отново  и аз със сладурка Heart Eyes

Elwing, Ивчо кашля ли още? Как е сега вечерта?

Гледам  обсъждате за връщане на работа....И аз днес записах Али в две ясли да чакаме ред за евентуално вземане на у-ще в най-добрия случай - ЮНИ месец ooooh! А трябва и аз да се връщам възможно най-скоро. Предлагат ми дори само и само да се върна по рано като начало на 4-ри часа, но изобщо няма как да стане, просто няма къде да я оставям миличката  така, че ще се гледкаме двечките поне до юни 2008 със сигурност....Иначе по принцип съм "за" ясли и градини, защото все пак и детенцето си има собствен социален живот и трябва да го разширява. Да се среща с много деца, да общува с тях.... а и госпожите ги учат на толкова много игри, песни и стихчета, който аз изобщо даже не знам и не съм чувала  no
Така че  Нанче и Велмарче, горе главата  Peace Нали и ние ще трябва да подновим нашия социален живот Wink Сега ще е още по хубаво, защото вечер ще имаш най-прекрасния повод да бързаш да се прибереш от работа за да си нагушкаш патенцето  Heart Eyes Ето и Ember го казва  Hug

И утре честит първи звънец на всички първокласници каки и батковци, да носят чанти пълни с шестици! Изобщо успешна година за всички ученици!!!  [/color]   love001 bouquet

# 145
Добър вечер и от мен!
blanc, добре сте си дошли! Hug
Аз бях на профилактичен преглед на гинеколог. Всичко е ОК. Много се замислям дали да не си сложа една спирала. Нямам намерение да имам повече деца засега. Вие мислили ли сте по този въпрос особено мамите с по две деца  newsm78?

# 146
  • гр.София
 Добре заварили,милички!

Чела-недочела...Видях ново преброяване.В кюпа сме.Да не останем без парче торта с розова панделка Cry Simple Smile
Преди да тръгнем градушката ни скапа Нет-а и не можах да кажа-Ч Р Д на Наско,най-малкото ни августинче. Ели,да ти е много здрав,умен,хубав и щастлив!! А ти и таткото да случите на добра снаха Simple Smile

За срещата съм ви обещала една кутия, в която да съберем пари за болно детенце.Някои сигурно не са в течение,а аз сега ще погледна темата за Криско.Дано до утре вечер успея да пусна линк или да ви кажа синтезирано,каква беше идеята.Душето имаше и друго предложение.

Адрианска,за къде сме без спирала? Една приятелка все ми подмята,че за трето медал няма да ми дадат,да съм внимавала. Е,ако ща и 10 ще си родя,моя си работа е.( Ама не ща,понеже късничко ги започнах и кръстът ужаСно ме боли.)Разбрала съм се с д-ра,остава и да си замъкна д-то до него.

И-клюка-гатанка. Вървя си по брега на плажа в Несебър,забила нос в земята да не стъпя в/у изхвърлена ( купища имаше в тоя ден) медуза и хоп-натъквам се на августинче. Започва с Ло и завършва на Ра Simple Smile Плюс родители,естествено.

# 147
Добър вечер.

Тази вечер я давате по-спокойно от вчера. Wink

adrianska аз съм решила да си слагам спирала, само се чудя дали е пречка че още кърмя. Мисля този месец да попитам лекаря си и по възможност да ми я постави. Val_stef беше пускала такава тема скоро, но не помня дали какво и отговориха другите.

Размърда се. После пак.

# 148
  • София
adrianska не съм с две деца, ама Вождът на червенокожите ми стига и няма да раждам повече Wink Та аз лично съм се ориентирала към противозачатъчните. Просто за мен това е най-сигурната контрацепция. Вярно, че в листовките винаги пише, че има 2 процента вероятност да забременееш, но аз досега не съм видяла такова нещо лично с очите си. За сметка но това имам доста познати, родени благодарение на спукан, скъсан или прочие презерватив. И знам за доста случаи на бременност при поставена спирала. И тъй като не съм любител на непланираните неща в нито една сфера на живота /типична Дева, какво да се прави Blush/ пия Ясмин и съм супер доволна.

# 149
Честит Кръстовден! Наздраве от наш'та маса на ваш'та маса!
Малеее, тук пак мъже...разврат и "розови очила" за очите ми. Mr. Green Даниии, ти си била подстрекателаката м?! Laughing  Да ви кажа...въобще не ви трябват мъже с преси...много мрънкат когато на масата има нещо по-мазно, нещо НЕдиетично, нещо с повече захар Naughty, олио Naughty, пържено въобще Naughty Naughty...абе...ужас #Crazy Моят хубусник е с адските преси, дето само морков не съм взела да стържа на тях Mr. Green. Човека цял живот не излиза от залата и е професионален спортист, но.. мрън мрън мрън.

И да кажа че утре в бургас има турнир по културизъм. Там ще съм. Whistling Ама жените са грозна гледка Sick

Дани, казвай какво стана с конците...изпитах ужас като прочетох. Чудя се как носиш малката като се размрънка..Вдигаш ли я въобще? newsm78 Shocked

mmilena, моя малък Дани нищо не е ял днес освен сутрешната попарка. Адски злояд малък мъж.  CryИ след разболяването ни преди седмица е още по-зле. Мисля че е отслабнал...под 9 кг е. Вече се тревожа много, започва да реве като застана пред него с лъжичка и постоянно се върти. Тази вечер пак заспа гладен, въпреки че бабите казват:" ако е гладен ще яде..не е гладен!".  cry

Само да кажа, че пак сме с пъпки, но някакъв друг чешит. Днес бяхме при друг дерматолог, който потвърди че е алергия, но..хм...никой не знае от какво.   33uuНе саперилни препарати, защото ги смених, не е прах, незнам за цветята и някои хранителни продукти. Обличам го с памучни дрехи ама... ooooh!

Айде спирам че нещо ми се развърза "езика"тая вечер. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт