Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са мненията за избора на педиатър?
Какви са препоръките за продукти като Lansinoh и бебешки колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са мненията за избора на педиатър?
-
Какви са препоръките за продукти като Lansinoh и бебешки колички?
Във форума има препоръки за продукти като Lansinoh, като се споменава, че може да бъде намерен в определена аптека и струва 12 лева за тубичка. По отношение на бебешките колички майките споделят своя опит с различни модели, обсъждайки предимства и недостатъци, като например удобство, маневреност и проблеми с дръжката и дъждобрана.
-
Какви са съветите за бременност и грижи за бебето?
-
Какво мислите за педиатъра, който ми препоръчаха?
см и всичко му е малко и късо. За сега закрепихме положението с 2 чифта дънки и ходи със старите яке и блузки, защото още нищо есенно не са пуснали - продават миналогодишни остатъци, от които просто няма какво да си избереш.
Добре дошла отново!
, доктора ми подаде ръка.
Радвам се че отново си сред нас
За гащите...малко съм се пообъркала...абе... оплетох се много,амащесе оправя!
Едната даже не можеше да си поиска бебето...не познаваше цифрите. Не буквите, цифрите...
Толкова много модели, цени и функции, че се оплетох яко.
,а и при избора на печка също-пиши после какво си харесала,и аз много обичам да пазарувам техника и стоки за дома(то май аз от всичко обичам да азарувам