Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
Какви са разликите между грип и синузит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Симптомите на грипа и синузита могат да бъдат сходни, но имат различни причини. Грипът обикновено причинява висока температура, мускулни болки и умора, докато синузитът може да причини болка около очите, затруднено дишане през носа и главоболие. Ако имате някакви въпроси относно симптомите, важно е да се консултирате с лекар.
-
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
За раждането може да се изисква различни документи, включително кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B), както и лични документи. Важно е да се консултират с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи. Изискванията за документи за деня на раждането могат да варират в зависимост от болницата. Обикновено се изисква кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B) и лични документи. Важно е да се консултирате с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи.
-
Какви са разликите между грип и синузит?
-
Има ли някой от вас, който живее в района на Хиподрума и може да препоръча добър педиатър?
-
В коя част на корема се намира вашето бебе - от лявата или дясната страна?

Само дето адски ми се спи и ви казвам лека нощ 

на мен ми се струва много това разкритие, кога пак си на лекар

- носи и кантарче
Може утре да очакваме включване с ново бебче
Ще се наложи да купуваме със сигурност бодита, чорапки, а за ританките още не знам...

, но било нормално. Да не им е развален апарата?
- имам нет. Всъщност аз и нет да имах по- рано намаше как да пиша , защото нищо не виждах. Бях на очен лекар днес и ми разшириха зениците , та до преди малко си бях недоскив
Заключението на лекарката беше , че мога да раждам нормално .

Дано да е било временно състояние.
Имах много на често контракции / през 5-10мин/ , ама такива неболезнини , просто втвърдяване на корема. Продължиха няколко часа и бях вече под паника. През нощта като ставах до
си внушавах , че ми изтичат водите , абе кошмар . От притеснение днес сутринта забелязах , че ми е излезнал херпес на джуката. Не искам да раждам още.
Поне да влезна в 9-тия.
Днес съм по-добре . Пак си имам , ама не са толкова начесто поне.