Отговори
# 105
mom_an, стига бе, ти пък! Аз ако бях манекенка с каква рокля щях да се метна - 2 пръста под Д-то  Joy Joy Joy
Както казва Хю Грант в "Четири сватби и едно погребение" (страхотен филм, ако не сте го гледали, в което се съмнявам): "Не е много приятно да гледаш свещеник с ерекция".  Joy Така че твоята рокля е доста по-подходяща. И стига се измъква, давай тука да те видим!

# 106
Виличка и аз мисля да купя на Бояна рибено масло Ескимо кидс. Пила съм Ескимо 3 и е супер за повишаване на имунната система и не само.
Ето съства на Ескимото за деца
Дневна доза 5мл
Омега 3 мастни киселини 1200мг
от които:
-ЕРА(ейкозапантенова кис.) 410мг
-DHA(докозахексенова кис.) 280мг
-ALA(алфа-линолова кис.) 230мг
Омега-6 мастни кис. 510мг
от които:
Линоленова киселина 500мг
Олеинова кис.(Омега 9) 1400мг
Витамин D 200МЕ
Витамин Е 10МЕ

Омега - 3 мастните киселини  се набавят с храната и човешкия организъм не ги произвежда. Те предпазват от появата и помагат в лечението на редица заболявания.
Ето тук пише повече, но е на английски http://www.worldwideshoppingmall.co.uk/body-soul/eskimo-kids-fish-oil.asp
А тук пише за Ескимо 3 за възрастни и е на бг http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=25803.0;all
Извинявам се, че съм толкова подробна, може би съм пристрастна Simple Smile
Мишленце, на Бояна сега и растат последните кътни, но не ми дава изобщо да й видя в устата, само видях че единият долу е пробил.
Вивка, добре съм, мерси Hug
Телма, как сте днес?

# 107
  • София
За вашата загриженост и съпричастност от мен едно голямо БЛАГОДАРЯ!Ааа не ,по-голямо БЛАГОДАРЯ!
Галита ,и аз давам от скоро Есберитокс ,но само по 10 капки на ден. Ти как ги даваш ,че чувам противоречиви неща и в какво ,че е гадничко.
Аз си мислих ,да не се бъркам в имунитета на детето ,ама като почна да боледува обърнах др.страница. Ще се позаинтересувам и за други продукти.
Вивка ,предполагам ,че е вдигнал температура и затова е заспал или мн.е плакал преди това.Не мога да си обясня.
Мишленце ,от какво ще белеят косите ,ако не от доктори и деца. Дано нямате проблем.
Днес срещнах лелката и тя ме увери ,че бързо ще свикне и че повече плачел за респект. Имали доста по-проблемни случаи ,моя бил "цвете за мирисане"-лесно се успокоявал и заигравал. Чак се зачудих дали говорим за едно и също лице.
Иначе и ние сме от лигавите с 12 зъба.
Днес лекарката му ни излекува по телефона ,ама почти. Без да му е видяла окото ,постави диагноза ,че му се е запушил слъзен канал и да капя капки в очите и същите в носа. Дано да е познала ,че #2gunfire ми писна вече от лекари-администратори.
Пожелавам на здравите да се пазят ,а болните да оздравявам мигновенно.
 baby_neutral

# 108
Добро утро!

Днес май е по-добре с яслата - плачеше още от нас, в колата се разпищя, но после взе 4е млъкна, гушня лелята и някакси примиренчески влезе.... Tired Честно казано стана ми по-гадно отколкото когато ревеше  Rolling Eyes Днес ще остава да спи, но към 14.00 трябва да звънна да видя дали всичко е ОК. Довечера имаме и родителска.

Неда, дано докторката ви е познала и да се оправи бързо детенце  Praynig

Росита, мерси за инфото - и аз ще се ориентирам към нещо, макар че Калоян си хапва плодове, а и аз съм привърженик на естествения прием. Сега обаче в зимния период и с яслата ще взема нещо...

Телма, Мишленце - как сте вие и децата?

Виличка, хайде скачай в роклята, че лошо ти се пише  hahaha

# 109
  • София
Аз си мислих ,да не се бъркам в имунитета на детето ,ама като почна да боледува обърнах др.страница.
И аз така! А Есберитокса ни го изписа лекарката като беше болна - 3 х 10 капки. Тя си го консумира чисто направо от лъжичката ... казвам й - сега ще ти дам витаминче ама от гадното, и тя се хили и радва и вика 'минче-минче' (витаминче), и като го изпие, вика гадно и се хили ....  Shocked и веднага й давам водата. Та ние не сме много от класическите примери. Пробвай да го смесиш с нещо любимо.
Роси, благодаря за инфото, заинтригува ме с това Ескимо. Нали в аптеките се продава?

# 110
galita, да в аптеките се продава Simple Smile За възрастни цената беше 14 лв. или малко над ..., детското и то там някъде.
petenceto и аз съм привърженик на естествения прием, но есента и зимата май не са достатъчни само плодовете. А и Цитросепт-а и Рибеното масло се правят от естествени източници Simple Smile

# 111
  • София
petenceto ,мерси! Много ми беше жален като се прибрах и като го погледнах. Тъжен поглед ,влажни подути очи и пъшкаше. Sad Днес е по-добре ,но вчера го заведох при лекарката ,та нямаше как и го прегледа ,изписа др.лекарства и така живна малчо.
galita ,на нас също лекарката ни ги изписа ,но по 10 сутрин само ,че дразнели стомаха. И аз така ги давам ,но доста се мръщи. А иначе напоследък отричат вмешателството със имуностимулатори ,нищо че всичките са със съставки от естествен произход. Може би истината е някъде посредата ,а ние докато я търсим ,децата си болудуват за жалост и си изграждат така имунитет.
Vili4ka ,чакаме   ...... - ти знаеш какво. Laughing

# 112
Тя си го консумира чисто направо от лъжичката ... казвам й - сега ще ти дам витаминче ама от гадното, и тя се хили и радва и вика 'минче-минче' (витаминче)..

galita, при Калоян положението е подобно само че с витамин С - като го попитам дали иска да пие и той почва да вика "мимин це-це" и отваря уста, дажи и още иска  #Crazy А на мен ми се струва доста гаден  Sick

# 113
Петенце, все така си я караме, сополи доста, чакаме резултатите от секрета от носа в петък, иначе при Ники кашлицата е по-добре, при Ели се изостри, дано върви към оправяне.

Да ви призная давам едно хомеопатично за нервност и безсъние при децата ,което взех от аптеката по препоръка на приятелка и май има ефект. От онзи ден давам сутрин и вечер и днес положението е вече търпимо Mr. Green

# 114

Да ви призная давам едно хомеопатично за нервност и безсъние при децата ,което взех от аптеката по препоръка на приятелка и май има ефект. От онзи ден давам сутрин и вечер и днес положението е вече търпимо Mr. Green

Аууу, я сподели моля те какво е това вълшебно лекарство  Mr. Green

# 115

Аууу, я сподели моля те какво е това вълшебно лекарство  Mr. Green

Киетюд се казва, виж си листовката преди да го вземеш , не искам да препоръчвам нещо, което съм взела на своя глава без препоръка от хомеопат или доктор Embarassed

# 116
Благодаря за инфото  Hug Ще го прегледам, но по-нататък, че Али днес е с Т цял ден и нямам време за това сега.Миличката беше като пребита.Водих я на лекар - нищо й нямало - гърдички чисти, гърло, уши, нос всичко ОК, а детето ми е с 37.7-37.9  Cry

Дано тази нощ е по-добре . Мушнах й една свещичка за Т, понеже 4 пъти опитвах да й давам лекарство, но тя повръща, сърди се, плю и т.н. Ух!  Cry

# 117
Благодаря за инфото  Hug Ще го прегледам, но по-нататък, че Али днес е с Т цял ден и нямам време за това сега.Миличката беше като пребита.Водих я на лекар - нищо й нямало - гърдички чисти, гърло, уши, нос всичко ОК, а детето ми е с 37.7-37.9  Cry

Дано тази нощ е по-добре . Мушнах й една свещичка за Т, понеже 4 пъти опитвах да й давам лекарство, но тя повръща, сърди се, плю и т.н. Ух!  Cry

Да не са зъби newsm78 Ако продължи може би не е лошо да се занесе стерилна урина Rolling Eyes Ох, тези деца ще ни побъркат. Усещате ли как темата отново се превърна в болнично-поликлинска Rolling Eyes Дано Али се оправи до утре Praynig

# 118
ДА се добера до компа и аз най-после...
Бояна е доста по-добре, останаха само гадните сополи, но утре ще я заведа на лекар да видим де  Praynig
Аз също съм по-добре вече, само че се чувствам изморена, хем спя с Бояна на обяд, че иначе не издържам  Rolling Eyes
От другата седмица ще видим как ще съм на работа... Взе и да ми се гади по малко, за щастие не повръщам.
Вярно само за болести говорим - ама с тези ясли, скоро май няма да сменим темата  Sad

Vili4ka дано да е зъбче и утре Али да е добре  Praynig
mishlentze и при вас от едни сополи много дълго продължи възстановяването  Rolling Eyes
Мен сега ме е страх пак да я пусна на ясла  Rolling Eyes

А вчера открих и първият кучешки зъб е пробил и то не току що (доста е израстнал), може ли да има връзка с това боледуване   newsm78

Хайде лека нощ от мен! ПАк ми се спиии  Tired

# 119
  • Варна
Здравейте!

Покрай дечицата и аз прихванах нещо като настинка, вирусно-невирусно, поизгоних го вече. Първо започна малкия с хрема, която си влачи и досега, малко попроменена, но си я има. Все си мисля,че е от зъбите, че не съм го виждала такъв олигавен откакто беше на 6 месеца. После баткото 2 дни ми вдига-сваля Т без никакви други симптоми. Странно. После аз се разхремавих и разгърлоболих, но за 2 дни с Фервекс съм вече във форма.
Първокласникът сега е в мини ваканция, та лудницата е голяма у дома. Използваме хубавото време поне да поиграят децата навън. Нищо друго ново при нас.

Много гушки на яслените и неяслените ни дечица!!! Hug

Лисана я виждам, да пише ,че да не идвам!  Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт