Той всякакви храни е ял. Вярно днес миришеше на боя ,ама...или някакъв химикал ,препарат ако ползват ,ама едва ли не е съобразено,че деца гледат. Как при алергия само едното ще страда незнам. Вече нищо незнам. Вдигна и 37,6 ,сега е с 37,3. Звънях на г-жата ,не знае да се е удрял ,а и няма синина.
Може да е настинал, настинките често влияят на очите. Ох, милия, дано бързо се оправи!
И ти се пази, че сега не ти е време да боледуваш!
Дано само не стигате до сериозни лекарства!
Сутринта пак така - станахме, измих го и нашия, "пака", та "пака!" Но нямахме време да ядем у дома. Голям глад, голямо нещо. И още един положителен ефект - май вече заспива без биберон!
На яслата забелязах днес, че не са му давали неговия наобед, за друг не знам. Тази вечер баща му го слага да спи, отивам след малко да погледна - нашият хърка блажено, а биберона върху скрина. Дано така да се задържи оттук нататък, че още не смея да се хваля.
точно под окото и малко над веждата - първия ден едвам се забелязваше. Питах лелите - нищо не знаят - не се била удряла. След 2 дни обаче изби доста синьо. Комшийките в блока ме питат, кой я бил ударил 
дано устискам без антибиотици поне първите 3 месеца - пък и аз съм се засили към хомеопат та да видим
Дали от това или от друго , обаче й се оправи апетита

Не че сме се научили , ама почти всеки път като я сложа се напъва и се изпишква
Иначе не си казва , а отива и си сяда сама , ама както си е с гащите .. 
!Дано и при теб нещата да се наредят и да не стигаш до АБ! 
!
Има ли вече други дечица, при които са изникнали последните кътници или само аз си мисля, че може от това да е? Просто такива лигни никога не са били като вчера и днес.
!Понякога си мисля , че ако продължи просто няма да го изтрая!
и аз пих по едно време , но и в цяла чаша портокалов сок пак се усещаше горчилката!
!
!
), обува си обувките , но вчера го преобличам за разходка и от единия крак събух 4 чорапа
Вечерта се пробва и мен да обуе -реши явно , че ми е студено само с един чифт! 
За Боянка да ти кажа да не се обвиняваш за яслата - то сега е такъв болен период, та и в другата ясла няма гаранция да не се разболее потова време.
). И друго ме шокираха ... били ги извели без якета
Като ви чета всеки дава различни, незнам кой е най-добрия вариант, за д аизбера ....
момченце ... че ще трябва да се поровя из някои магазини ... ако ви дойде нещо на акъла, дето сте видели...

Другите хомеопатични - едното Елена го счупи и се разсипа, другото не виждам да ми помога особено, а доктора е на другия край на града и само отиване и връщане ми е 2 часа 

Моето пък от 3 дена нищо не иска да яде 

Лелеее
А за подаръка - вземи нещо, което ще влезе в употреба - шезлонг, столче за кола, кошница някаква или подобно - само това ми хрумва за сега 
Дано свикне и той бързо и с кеф да влиза в яслата 
Пълна скука - от къщи навън - малко игра, малко търчане, после в къщи опит за хранене, малко сън и хайде от начало
Скукаааа! Утре съм на едно женско парти с едни приятелки, поне ще се разнообразя малко 

Чак се пазари, милия! Ох, дано да свиква бързо. И Стефан няколко дни поред пребивавал предимно в ръцете на сестрата да го гушка, но сега вече свикна и се заиграва. Дано и при вас по-бързичко се случва!

Права си Ани -или показва или не я пускаме!