Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за приема на Деган по време на бременност?
Какво е серклаж и кога се извършва?
Защо коремът при втората бременност изглежда по-голям по-рано?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за приема на Деган по време на бременност?
-
Какво е серклаж и кога се извършва?
-
Защо коремът при втората бременност изглежда по-голям по-рано?
-
Какви са препоръчителните дози флуор по време на бременност и какви са мнениятата за приема на флуор по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните дози калций и мнения за приема му по време на бременност?

Към bbub, честито щастие
искам да ти отговоря за Шишенкова от 1-АГ или бившата ТК, не знам дали някоя друга мама е успяла. Не съм доволна от нея като цяло, вкара ме в патологията веднъж без особено сериозна причина (а там е пълен кошмар, най-вече заради липсата на човешко отношение към бременните), по принцип Шишенкова не е супер лоша, но е малко джасната, ако мога така да се изразя, не отделя много внимание на пациентите си, малко немарлива дори, за сметка на това пък по това време имаше много мила сестра, която провеждаше прегледите изцяло повечето пъти. Иначе родих в 1-АГ и съм доволна от останалото. Сама си направи извода за себе си. Аз и сега не съм сигурна дали съм направила правилния избор за ЖК, ама поне знам, че едва ли тя ще ме изражда, а сигурно други познати, така че.... Успех

.аиде до утре и хубави нивини