Ще си имаме АПРИЛско бебче сладко - награда за мама и татко!

• 11 685
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
А вие шофирате ли? Дали е опасно?
Шофирам си. Понякога с колан, понякога - без.  newsm78

# 136
  • In someone's dreams
И аз си шофирам, обаче без колан, стяга ме и не ми е изобщо приятно. Слагам го само ако излизам извън града и гледам да не ми е стегнат. Има едни много хубави джаджи, дето ги продават в магазините за автоаксесоари - за регулиране на колана, много са удобни.
Иначе аз съм ОК, от време на време ме боли корем, kali, мисля, че и ти имаше подобен проблем. Какво ти казаха на теб?

# 137
Иначе аз съм ОК, от време на време ме боли корем, kali, мисля, че и ти имаше подобен проблем. Какво ти казаха на теб?
И мен си ме боли корема, но нищо не ми казаха, явно е нормално  Peace

# 138
  • варна
Мен малко ме е страх да шофирам сама,но по принцип бременните имат право да се возят и без колан.Ако решат да се заяждат обаче може да поискат документ,че си бременна.

# 139
Мен малко ме е страх да шофирам сама,но по принцип бременните имат право да се возят и без колан.Ако решат да се заяждат обаче може да поискат документ,че си бременна.
Ще им се разкрача, да ме прегледат  Joy Joy Joy

Какъв документ например?  newsm78

# 140
  • варна
Ами незнам какво точно искат-бележка от лекаря.Аз си нося тези,които ми пише доки при прегледа,а и снимките са си в мен Simple SmileНе за друго,ами с този колан имам чувството,че ме душат

# 141
Ами незнам какво точно искат-бележка от лекаря.Аз си нося тези,които ми пише доки при прегледа,а и снимките са си в мен Simple SmileНе за друго,ами с този колан имам чувството,че ме душат
ДА, и на мен не ми е удобно.
А едно момиче от мартенските пишеше, че мъжът й спрял рязко и коланът й се впил в корема.
После прокървила, но сега е добре.
Предпочитам да съм без колан май  Rolling Eyes

# 142
  • варна
Доколкото знам и лекарите препоръчват в напреднала бременност да не се ползва колан,защото е по-скоро опасен,отколкото полезен

# 143
Здравейте и от мен.Вече съм 12 седмица,а имам корем като за 5,6 месец поне така ме бъзикат,но сигурно защото съм дребничка, а и бебетата ще са две.
На мен непрекъснато ми е лошо,страдам от безсъние въпреки че съм много уморена като си легна не мога да спя.Повръща ми се през целия ден много неща не мога изобщо да ги ям,вие ми се свят и т.н.А и още от сега ми тежи корема.Абе луда работа,а бебенцата са много желани и чакани.

# 144
  • В събота
И аз карам без колан, че и в едно списание четох, че не бива - опасно е ако спреш внезапно и ти се впие колана в корема. Мъжът ми все ми се кара, защото него пък го е страх за мене и не можем да се разберем кое по добре - да ми е здрава главата или да ми е здрав корема. Но иначе като че ли напоследък карам по-внимателно. Аз иначе не слизам от колата от години, добър шофьор съм, ама откакто съм бременна и ми е едно такова различно като шофирам.

# 145
  • Разпиляна във въображението
Не разбирам защо не ползвате колан. Аз винаги ползвам. Първо го закопчавам, след това сядам на седалката и преметвам през гърдите само тази част, която е високо на рамото. Хем си с колан, хем не съвсем, но все пак има някаква защита.

# 146
и аз не мога без колата,а в момента за нас е толкова полезно да походим пеша.даже днес ме засякоха с превишена скорост-едвам се оправих.

# 147
Аз вече почти не слагам колана, иначе преди това беше първото нещо което правя като се кача в колата. Много ме стяга и ме е страх от рязко спиране. А тук в София често се случва да набиеш спирачки заради някой бесен шофьор. Аз иначе си карам внимателно разбира се  Simple Smile.

Аз съм качила от началото само 1 кг, и корема ми почти не личи. Изглеждам като леко преяла и не мога да си закопчая копчето на панталоните. За дрехи за бременни все още ми е рано.

За мазането, засега се мажа с обикновен лосион от време на време като се сетя. Аз също съм на мнение, че предразположена ли ти е кожата към стрии, спасение няма с каквото и да се мажеш.

# 148
  • Някъде на път....
Здравейте, мами!  Hug
Тук съм и аз, вече все по -рядко ми се гади, но се чувствам много уморена... Sad

# 149
  • Русе
Здравейте мамчета  Hug !!!Днес ходих на частно при доктора за които ви споменах вчера  Simple Smile .Прегледа ме от всякъде  Embarassed ,много внимателно разбира се  Simple Smile .Малко се притесних като ми каза,че иска да ме бърка,но той ми обясни,че вече не било толкова опасно пък и нямал да ме бърка като на обикновен преглед  Blush .Показах му и иследванията от първия доктор.И за прегледа,и за екографа,и за иследванията отговора му беше "СУПЕР СА"  Joy Много съм радостна,показа ми как бебо ми удря едни лакети,но нали си е още малък не го усещам  Laughing ,пусна ми и да чуя пулса на мъничето.Много беше вълнуващо!!!Наистина техниката му беше хубава и доста добре се отнесе с мен за това май вече ще ходя само при него.Това е от мен за днешния преглед,следващият ще е на 10.10. вече нямам търпение  Crazy Лека вечер желая на всички мамчета   bouquet !!!

Общи условия

Активация на акаунт