. 
.
.
Това беше всъщност старинен замък, супер готин и страховит, превърнат в луксозен хотел, леко смразяващ с вътрешната си архитектура, тежките мебели, завеси и портретите на загадъчно усмихнати персони от едно време. Оставихме си багажа и, излишно да спомена, забихме в бара на хотела, да подпием, за кураж. Питиетата обаче, не вървяха (страх!, много беше тъмен, гаден и подтискащ бара, имаше нещо като гилотина вътре, факли и т.н.) и си бихме дузпата към околнитв барове, вън от хотела. Не знам колко сме пили, но си спомням, че вечерта завърши бурно с много готини местни младежи, много алкохол, по малко от всичко и по много шубе. Бели сенки не видяхме, портретите не се раздвижиха, пердетата не се помръднаха и стъпки в коридора и по стаите нема. А може просто и добре да се бяхме подредили....
, защото изтрезняхме чак като се прибирахме, летейки над американско.
и се взирам в "духовитата" къща, но... нищо. Нито щора помръдва, нито лампи светят, обаче нещо не ми стиска да отида и да погледна. Спира ме и факта, че съм заобиколена с баби и дядовци дето веднага ще се обадят на полицията, пък после върви обяснявай, че дух си търсил
). Препоръчани теми