София - кв.Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (2)

• 25 441
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
ralli_and гледам, че те няма в началното списъче. Дай малко данни за да те добавим. Очакваме хубавата вест. Леко и успех Hug

bebkobub добре дошла! Стискаме палци и при теб да мине леко  Peace. Моят педиатър е в 8 ДКЦ. Можеш да пишеш на лични на момичетата с педиатър в 24 ДКЦ, но най-добре е да отидеш на място. Всъщност и това не е за препоръчване - да висиш бременна на финала по поликлиниките сред болните Thinking. Би могла да попиташ момичетата за телефони на въпросните педиатри и ги прозвъни Simple Smile.

ЗДРАЯЕЙТЕ КОМШИИКИ HugИСКАМ ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ,ЧЕ ОТ 29,03,08 СЪМ ГОРДА МАМА НА МОМИЧЕНЦЕ НА ИМЕ БЕТИНА.РОДИХ ВЪВ ВТОРА ГРАДСКА БОЛНИЦА.БЕБКА Е С МАНЕКЕНСКИ РАЗМЕРИ 3600/51 PeaceИ ДВЕТЕ ВЕЧЕ СМЕ СИ В КЪЩИ И СЕ ЧУВСТВАМЕ ДОБРЕ.
ЗА ПРОТОКОЛА ЖИВЕЕМ В НАДЕЖДА 322 БЛ..,ПЕДИТО НИ Е д-р Беремлийска ОТ 8-МА.

# 226
Честито! да ти е жива и здрава момата   bouquet

# 227
Рали, честито мила, малката бебека само да се храни и много да те радва!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 228
  • София
РАЛИ,ЧЕСТИТА РАДОСТ!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Да ви е жива и здрава!!!
д-р Беремлийска е много добра Peace

# 229
ralli_and
ЧЕСТИТО newsm07
  bouquet  bouquet  bouquet

# 230
  • София
Рали честита ти щерка. Много да те радва и да бъде умничка, красива и обичана жена.
Ние с теб сме почти комшийки, като тръгнете да излизате може да се видим.
Успешно гледане с малката принцеса.

# 231
  • София
Рали, честита ти дъщеря. Да е здрава, да папка, спинка и да я слушкате с татито   bouquet Пък някой ден може да се засечен при д-р Беремлийска  Laughing

# 232
  • София
 smile3504  Честита радост, Рали  smile3525
Да ти е жива и здрава Бети и да имате само щастливи мигове!

# 233
Честито балко злато и от мене!

Да е живичка и здравичка и много да слушка!  bouquet

# 234
благоря ви мамчета....като се постопли малко се заемам с организацията на сре6тичка....само трябва и да пораснем малко.....но с това темпо на папкане и на палнене на паперси 6те сме готови за излизане след седмица Laughing

# 235
  • София
ralli_and , да ти е живо и здраво бебчето! Да папка добре и да те слушка и с двете уши Wink!

# 236
Съкварталки, помагайте!

След две седмици е първият рожден ден на Петърко. До днес мислехме да го правим само с бабите и то при едните баби, че в къщи е много тясно. Допълнително мислехме да каним само кумувете, а приятелите да почерпим по едно някъде на вън за час-два. Но сега като направихме списъка и излиза, че е най-добре да го направим на 2 части. Първата обяд при бабите и втората привечер с приятели и техните деца, че и малчо малко да си поиграе. Та молбата ми е да ме насочите към заведения в района, разполагащи с детски кът. Може да бъде и открито, но заградено място, та да може родителите да пият по едно без да се тревожат, че децата ще излетят на улицата Simple Smile.

# 237
  • София
Аз мисля,че сладкарницата на пазара (на път за ЕНА,ул."Търговска"ако не се лъжа)) е добър вариант newsm78.Има хубав детски кът,и няма начин хлапетата да излязат на улицата.Но пък май няма алкохол...За друго  заведение не се сещам Rolling Eyes

# 238
  • София
Освен сладкарницата Кериан (която има страхотен детски кът), има една пицария на края на парка. Мисля, че се казваше Тазмания. Ето тук е:

# 239
  • София
О, да Peace Не се сетих.Пицарията е супер!Ние скоро искахме да се съберем там,но още не бяха отворили градината.Дано отворят скоро. Peace

Общи условия

Активация на акаунт