ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 13

• 73 965
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 135
нещо не си ме разбрала-да си ме виждала някога с нещо ушито Flutter-казах,че имам машина-а не че мога да шия Crazy

вижте това-може да организираме децата от някой дом или да заведем нашите-вход свободен

http://www.nie-decata.com/

# 136
Момичета, знаете ли нещо за това? http://www.dnes.bg/article.php?id=42361
Извинявайте, че се меся така, но се мудех дали е същата Бранимира, за която се грижехме  newsm78

# 137
  • sofia
Момичета, знаете ли нещо за това? http://www.dnes.bg/article.php?id=42361
Извинявайте, че се меся така, но се мудех дали е същата Бранимира, за която се грижехме  newsm78

да,и кой пита?

# 138
  • sofia
банда,забравих да ви кажа,4е имате поздрави от Перник,сърдят се,4е не сме ходили последните седмица-две Rolling Eyes

Трябват им спешно пампи и храна.Памперсите са уредени,днес ще имат 4 000,но храна трябва да намерим newsm78

# 139
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
От Германия искат да ни дарят 500 чифта обувки-есенни,за тинейджъри Grinning Grinning

# 140
  • sofia
От Германия искат да ни дарят 500 чифта обувки-есенни,за тинейджъри Grinning Grinning

супер,а транспорта Mr. Green

# 141
банда,забравих да ви кажа,4е имате поздрави от Перник,сърдят се,4е не сме ходили последните седмица-две Rolling Eyes

Трябват им спешно пампи и храна.Памперсите са уредени,днес ще имат 4 000,но храна трябва да намерим newsm78
  Каква храна по-точно?

# 142
  • sofia

Каква храна по-точно?

писах Нези в темата за нуждите Peace

# 143
Сори,сега ще видя Crazy

# 144

супер,а транспорта Mr. Green

Сега го мислим,как да стане най-бързо, и да не се плаща мито Thinking Thinking

# 145
мито -няма ,защото е вътреобщоностна придобивка,но задължително трябва да тръгнат от Германия  с документ с нулева стойност и да пише ,ЧЕ СА ЗА ДАРЕНИЕ

мога да ги докарам с кораб по Дунав до Видин  за около седмица от деня ,в който ще ги донесът на пристанището

ако могат тези хора да ги докарат до Дунавско пристанище ,транспорта ще го поеме фирмата ми

# 146
мито -няма ,защото е вътреобщоностна придобивка,но задължително трябва да тръгнат от Германия  с документ с нулева стойност и да пише ,ЧЕ СА ЗА ДАРЕНИЕ

мога да ги докарам с кораб по Дунав до Видин  за около седмица от деня ,в който ще ги донесът на пристанището

ако могат тези хора да ги докарат до Дунавско пристанище ,транспорта ще го поеме фирмата ми

Ок Светле,ще им кажа , и нека те решат. Благодаря ти Hug

# 147
  Минавам само да ви кажа "здрасти"! Виждам много нови аватари, това е чудесно! Нашата маса черпи по едно малко всеки новодошъл beer

# 148
Роси, кога смяташ да ходиш до Перник?
Хапка, наздраве душа Simple Smile

# 149
  • sofia
Роси, кога смяташ да ходиш до Перник?
Хапка, наздраве душа Simple Smile

щом свърши ста4ката веднага Praynig

Общи условия

Активация на акаунт