ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 13

• 73 971
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 150
  • под шипковия храст
привет на компанията.
нещо да не съм пропуснала, но май нямате доброволци в Хасково? newsm78

# 151
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
За това дарение от 500 чифта обувки, хората са в Мюнхен - май няма да им е много удобно да го пратя по Дунав Thinking Thinking

Със самолет много ли е сложна процедурата,някой знае ли newsm78 newsm78 newsm78

# 152
Здравейте,мами!
Искам и аз да се включа във вашата кауза в помощ на децата в нужда.
Има ли някой отговорник тук за сливенско?
Имам доста дрешки,а и с доста приятелки говорих и те сега ще съберат.
Ако има някой отговарящ за района,моля дайте ми координати да говоря с него,че и други идеи ми се въртят из главата..  Hug

# 153
Здравейте,мами!
Ако има някой отговарящ за района,моля дайте ми координати да говоря с него,че и други идеи ми се въртят из главата..  Hug

Здравей Вайлет, няма отговорник за Сливен, за съжаление, а работим с домът в Медвен, и се нуждаем от хора,които да ходят по-често там Rolling Eyes Rolling Eyes
Добре дошла при нас,сподели си идеите, и ако можем с нещо от тук да ти помагаме - казвай- насреща сме Grinning

# 154
Здравейте,мами!

Даже се търси мама от Сливен/ско ето тук     Hug

# 155
Аз вчера се обърках и писах на СНБМ -че искам да помогна както мога...та чак заявление пуснах да стана член и те ме насочиха да пиша при вас...
  Днес сте писали,че ви трябва мама от нашия край и хоп-аз цъфвам  Laughing дано да има полза от мен  Hug Съвпадението е простоо...  Shocked
Значи аз писах вече на magnoliamm  и тя ме посъветва да пиша направо в темата,така,че ще  постна това,което съм написала и на нея:

Казвам се Ирена.Управител на детски клуб в Сливен.Разполагам със кола.Имам връзка с майки разполагащи със средства и бих могла да говоря с тях и съм сигурна,че няма да откажат помощ.
 Мисля да организирам хората от детският клуб да изработят разни работи и да агитирам майките от сливенската тема и да направим нещо като сливенски база за Коледа.Отделно някои неща могат да се продават ,като се направи импровизирано щандче в клуба..Могат да се правят и тържества в домовете безвъзмездно от нашият клуб.Имам връзка и с Ротари клуба в Сливен и все ще помогнат за някоя и друга инициатива-парично,или под формата на подаръци.

Това е-ще чакам да ме насочите какво мога да бъда полезна занапред -ако има някакви приоритетни неща за вършене за сливенско... насреща съм  Hug

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 12:54 от вайлет

# 156
  • sofia
привет на компанията.
mnogo e daleche,няма как да огреем и там.Само знам,4е бебешкия дом е добре и преди време се е изнасяло на поразия.
Трябва 4овек с време,кола и наистина желание за да услява .И най-важното някой на когото да раз4ита за помощ.Сам 4овек няма да се справи newsm78
Ще можеш ли?

# 157
  • sofia
Супер Вайлет Hug

Работим с бебешкия дом в Сливен и дома за деца с увреждания в с.Медвен.Нямаме оба4е 4овек на място,който да ходи поне два пъти месе4но и до двата дома,а там правим периоди4ни не малки дарения.Ще ти дам тел.на директорките,много свестни хора са.
В Медвен са около 50 деца(изклю4ително лежащи ) с увреждания,в бебешкия около 70 .

Ще ти дам обяснения на бележка какво и как  bouquet

# 158
  • sofia
само да ви кажа,4е наистина 15 и 16.12 са съботата и неделята преди коледните празници и отпуски.Така 4е остават тези два дни ,а от нас се иска малко по-то4но инфо в писмо до МОЛ София.
Кари,можел ли от там да го изпратиш,а ние предварително ще съгласуваме Peace

за МОЛа трябват плакати 70 на 100 см.,а за нас си ще си направим 50 на 70см Peace

# 159
само да ви кажа,4е наистина 15 и 16.12 са съботата и неделята преди коледните празници и отпуски.Така 4е остават тези два дни ,а от нас се иска малко по-то4но инфо в писмо до МОЛ София.
Кари,можел ли от там да го изпратиш,а ние предварително ще съгласуваме Peace

за МОЛа трябват плакати 70 на 100 см.,а за нас си ще си направим 50 на 70см Peace

Ще говоря с Интро,те издават списанието на МОЛА, да го вкарат в декемврийският им брой,за базара,за това къде ще отидат този път парите,и къде точно ще сме разположени Peace Peace

# 160
  • под шипковия храст
привет на компанията.
mnogo e daleche,няма как да огреем и там.Само знам,4е бебешкия дом е добре и преди време се е изнасяло на поразия.
Трябва 4овек с време,кола и наистина желание за да услява .И най-важното някой на когото да раз4ита за помощ.Сам 4овек няма да се справи newsm78
Ще можеш ли?
мдааааа!!
ще направя всичко възможно. аз вече съм в бебешкия. на мен те са ми най-голяма грижа, те са най-забравени като човешки контакт. в Хасково аз поне зная, че домовете са три - според възрастта /нещо, което на мен не ми допада особено - губи се верижната реакция за предаване на опит, дори едно читиригодишно дете би повлияло много върху развитието на едно пеленаче, отколкото връстниците му; по този начин децата не могат да усетят чувството на принадлежност /дори към някой от персонала/, което според мен също е много въжно - но все пак това е лично мнение, а з съм лаик, а не специалист като тези създали схемата  Sick/
в момента търся памперси на добра цена, че ми паднаха малко пари от приятели... Thinking

# 161
Здравейте, незнам дали за тази тема е поста ми, съжалявам че го пуснах и в друга-за спешните нужди, но нещо не се ориентирам към кой точно да се обърна!
Преди време една мама от вашето движение мина през нас за 2 огромни кашони с детски и юношески дрехи/мисля че беше Ивет, но не съм сигурна/.
Сега съм подготвила 5 големи плика с бебешки и детски дрешки/0 до 3години/, 1 кашон с пантофи, обувки и ботушки/пак до 3 годишна възраст/, 1 плик с детски играчки.
Моля ви, да ме упътите с кой да се свържа или къде да ги занеса, в дом или на конкретна нуждаеща се мама, имам възможност през събота и неделя да отскоча и до провинцията, ако не е много далече.  Бих събрала и още дрешки от приятелки!
Благодаря!

# 162
  • sofia
Здравейте, незнам дали за тази тема е поста ми, съжалявам че го пуснах и в друга-за спешните нужди, но нещо не се ориентирам към кой точно да се обърна!
Преди време една мама от вашето движение мина през нас за 2 огромни кашони с детски и юношески дрехи/мисля че беше Ивет, но не съм сигурна/.
Сега съм подготвила 5 големи плика с бебешки и детски дрешки/0 до 3години/, 1 кашон с пантофи, обувки и ботушки/пак до 3 годишна възраст/, 1 плик с детски играчки.
Моля ви, да ме упътите с кой да се свържа или къде да ги занеса, в дом или на конкретна нуждаеща се мама, имам възможност през събота и неделя да отскоча и до провинцията, ако не е много далече.  Бих събрала и още дрешки от приятелки!
Благодаря!

Hugняма проблем.

можеш да следиш темата тук,винаги пишем когато пътуваме.Плануваме Перник през седмицата .Може и уикенда ,но е по-сложно.Нещата ти са подходящи за бебешки дом.А възможност да ги изпратиш до провинцията имаш ли?Сливен,Кюстендил,Русе,Плевен..........

# 163
Ако в дома в Перник имат нужда, ще ги донеса аз или мъжът ми на удобно за вас място. Бих могла да ги изпратя и в провинцията , но са си доста неща, а иначе можем и да ги закараме лично , ако е по-близо до София!

# 164
Lavender,насреща съм за всичко  Hug
Може да разчитате на мен  Hug
А бебешкият дом е този на ул."Крандила",нали?
Чакам на лични  указания   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт