Отговори
# 210
Нигелка ама много сте сладки!!! А бебчо е толкова чипонос   love001 за вас от мен! Много сте готини!
Ивонка  нормално е за съжаление....и хормони и напрежение ама ще мине! Hug

# 211
здравейте момичета

Честито на новообебилите се мами, да са им живи и здрави дечицата, да ги радват и лудуват щастливи!!!
На мамите - бързо възстановяване!!!

Аз днес бях на последна контрола преди приема в Понеделник, обаче не се чувствам добре, имам някакви нерегулярни контракции, а така ми се иска да задържа до понеделник, да не ходя по нощите в болницата Praynig Praynig Praynig
Освен това днес сутрин имах едно леко кървене,по-точно секрет, тъмно розав до кафяв, Ивонка - ти ли имаше такъв???, тапата ли се оказа или е нещо обезпокоително, за сега е спряло и нямам нищо, но знам ли защо не сигнализирах на лекаря newsm78

Да разгадаем мистерията около Джена, сигурно си гушка бебче и не и е много до форуми, но вярвам, че скоро ще влезе да ни зарадва с новини от мястото на събитието Mr. Green

Цунки на всички, да мине леко на всички запътили се към родилното, то както е тръгнало и аз може да съм  в тая посока Sick Mr. Green

# 212
Ехееееееее , и днес три бебчета!

ЧЕСТИТИ СЛЪНЧИЦА НА МАМИ JOLY24 , POLLY1234 И EKITA! ДА СА ВИ ЖИВИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ И САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ! НА ВАС МАМИ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

MIRA_V, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО УСМИВКИ! / най-хубавия подарък да гушнеш мноооого скоро /  nbirthday
Нигела , защо не си доволна от ВИП-а в Тина Киркова , че и аз съм се запътила на там? Thinking

Забелязах , че всичките ни бебчета до сега имат много хубави имена!  Hug

Ние също сме 2в1 за сега, макар че днес корема ми е слезнал надолу и усещам бебето много ниско. Определено по-кротичко е , а и някакви болчици в слабините имам . Като нищо мога да се обеба скоро / с Поли1234 бяхме с един и същи термин/ . newsm78 Времето ще покаже , поне още две седмици ако удържа ще е супер!   Rolling Eyes

Цунки от мен! Утре чакаме още хубави новини! На всички мами , които са се запътили към родилното  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 213

Гледах и Дидко в албума..Нигелка, много сте сладки, ами то професионална фото сесия. Много ми хареса. А майчето изглежда направо супер. Свежарка. Бъдете винаги такива щастливи!
За Дженка си мисля, че сигурно е родила. Може да се е наложило секцио и още да са в болницата. Сигурно скоро ще чуем добрите новини! Peace
Къде  е Магрет? Днес май не се е отчитала????
Мегиии, бързо се възстановявай, че Цезарчо сугурно не може без тебе. Joy
Ивонка от хормоните е настроението. Също и сега се отпуска човек след напрежението. Аз днес също бая си поплаках и аз не знам какво ми стана. Въпреки, че още сме 2 в 1.Почувствах се страшно изморена, изоставена...Беше ми много зле, че не мога да си свърша обичайните задължения /за чистенето на дома/ - а все на някой трябва да разчитам...Страхувам се да се навеждам, прегъвам. Абе хванала ме е май манията. Та доста си поплаках newsm45 CryНе ми се беше случвало до сега. Е, вече съм добре.
Успех на всички, които са се запътили да даряват живот. Peace newsm17 newsm10  love001

# 214
Здравейте сладки мами!!!
НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО ВЕЧЕ ГУШКАТ СВОИТЕ БЕБЕШОЦИ ЧЕСТИТО С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ!!
Аз все още не съм родила Sad . Терминът ми е за 3-ти октомври, но се надявах, че като предния път ще родя 1 свдмица по-рано, но...уви НЕ. Малкият юнак се е сврял на топло и не иска да излиза. Бях на лекар и докторката каза, че не е паднал надолу и поне близките дни няма намерения да излиза  Cry . Надявам се да не пресроча, че иначе може да ме изтормозят в патологията Sad . Ако не родя до 3-ти докторката каза, веднага още на 3-ти при нея и ще видим, може да се разберем нещо. Аз исках да не правя никакви уговорки с никого, но май ще се наложи... Това е засега от мен. Отново на щастливите мами ЧЕСТИТО    bouquet

# 215
честито на Поли,Йоли и Екита,да са ви живи и здрави рожбичките,много да ви радват,а на вас бързо възстановяване. newsm51

Аз да кажа ,че днес ни беше първата по дълга разходка,към 30 мин в парка и после на пазар в супермаркета ,Мила се държа чудесно,този път явно й хареса количката ,без да измрънка.Качила съм нови снимки в албума,който иска да гледа.
Искам да ви питам вие защо се цедите?И всеки път ли като храните се цедите?Аз досега го направих само веднъж и то защото беба спа много дълго време и гърдите ми щяха да се пръснат,та затова,но оттогава,не съм.Но ми е интересно защо го правите и какво правите с изцеденето мляко?
Аз друго да кажа сега,тоз път ще се оплаквам.Имам страхотна болка от едната страна в гърба ,която отива към кръста,чувството е все едно ток те удря,аз си мислих ,че е от позата в кърменето,но се сетих ,че още в болницата ми беше така ,след раждането.Опасявам се ,че е от когато ми биха епидуралната,да не са ми засегнали някой нерв.Наистина болката е отвратителна,започва ми от врата до към кръста ,не искам да ви плаша,но внимавайте с тез упойки.В понеделник ще ходя да ми вадят конците и ще говоря с мойта лекарка ,да видим има ли оправия това .И да ви питам мамите които раждаха с епидурална,като ви пускаха лекарствто усетихте ли все едно ток ви минава през едната половина на тялото?Аз да,и си мисля ,че таз болка ми дойде от там,щото се пада от същата страна.Пак казвам,да не се  шашнете сега ,може мойто да не е от това,аз така си мисля.
Момичета,да знаете страхотно е да си майка,страхотно е да си гушкаш бебенцето,да го целуваш ,да му говориш .Абе с две думи да си мама е страхотно.Желая на всички ,на които им предстои да раждат,много бързо и леко раждане.Прегръщам ви.Пазете се.
Малко банално вече ,ама Джена не се появява,дано вичко е наред с нея и бебо и скоро да дойде тук и да пусне много снимки на малкия бандитко.

# 216
Пфууу, като съм се ококорила посред нощ и сън нямааааа.....  1countingsheep
Зяпам бебешките снимки в албумчето и си рева.

Цялата съм подута като човечето на Мишлен Banghead, та утре ще заформя една отводняваща диета на месце, зарзават и плодове.

Излизай вече, малка бубулечке, мама да си те гушне..... pregnant

# 217
Добро утро маийчета   bouquet
Рано пиле рано пее , ............ но не ражда  Whistling Още сме си 2:1.

# 218
Добро Утро !  Simple Smile

Потече някакъв нет по чешмата Joy и аз бързам да се рапиша Simple Smile

Честита Сладка Бебелина Карина на мама Меги!

Честито Мило Синче на мама Поли 1234

Честити Рожбички  на мамите Екита и Йоли!

Ние с Елица сме добре Simple Smile на мен ми тежи, а на нея явно и е добре вътре на топличко и тесничко и тъй, няма никакви симптоми за скорошно запознанство с нея.

Целувки на всички и леко раждане на момичетата, които ще се запътват към родилна зала днес!

# 219
Здравеите и от нас все още 2 в 1.
Гледах снимките в албума,ама нашите бебета май са си най-сладките верно.Като фотомодели са всички.Да са ни живи и здрави.Вече нямам търпение да се ражда и нашето бебче и да си го гушна най-накрая.
Хайде ние потегляме на дълга разходка днес.Целувки на всички бебоци,а на останалите по тумбаците.

# 220
Здравейте мамита, ние още сме 2 в 1. След 24 часов престой в болницата уж да раждаме, изведнъж ми спряха болките и се прибрахме в къщи снощи. Но тази сутрин май ми падна тапата Wink Но вече без сериозни болки не отивам, защото се нагледах и наслушах на такива работи в бургаското родилно, че #Crazy
А сега да вляза в ролята на щъркел Снощи в 21.35 ч. Кatalina е родила дъщеричка Иванина - 2,470 кг и 48 см . Мама е малко отпаднала, но щастлива.
Стискам палци на всички, които днес ще тръгнат към родилното, дано всичко мине бързо и с по-малко болка! baby_neutral

# 221
здравейте , мамички  !   остава  ми  малко , но  ми  се  струва  цяла  вечност .  много  ме  боли  междукрачието  -костите,  не  мога  да  си  намеря  място  Cry   дали  не  получавам  разкритие,  а  нямам  контракции,  нито  водите  са  ми  изтекли ,  нещо  взех  да  се  шашкам   #Crazyда  не  би да започва раждането , а  аз  да  не  разбера   Shocked

# 222
P.S. Само една корекцийка бебета на Каталина тежи 2,750 (направо незнам как съм го написала това - сигурно от вълнение)
 ooooh!

# 223
Честито на ПОЛИ и КАТАЛИНА !!!!  bouquet
Да са живи и здрави малките слънчица и много много послушни Simple Smile
На мамите им пожелавам бързо възстановяване и прибиране в къщи   bouquet

Да се отчета:) И ние сме все още 2в1 дребешун се разполага все по-добре и май хич няма намерение да излиза Simple Smile Ама още му е рано Simple Smile Нека си седи на сигурно и топличко Simple Smile
Много хубаво е времето навън само за разходки Simple Smile Блазе на мамите които вече имат бебета за разходка:) Предстравям си какво удоволствие е Heart Eyes искаммммм и аззззз Simple Smile че с този корем разходката е относително понятие Simple Smile
Да се похваля и аз:) вчера купихме столчето за кола на бебо и много сладки дрешки Simple Smile качила съм снимки в албума ако на някои му се гледа Simple Smile
Ох като казах албум много са сладки бебоците:) Ама като ги гледам и нещо ме избива на рев  newsm78 такова умиоление ме обхваща Simple Smile пращам въздушни целувки на всички бебчета:) да са живи и здрави и много послушни че мамите да могат бързо да се възстановят Simple Smile
Пожелавам леко и безпроблемно раждане на мамите които днес ще се запътят към родилна зала Simple Smile

# 224
  • София
Честита дъщеричка Иванина на katalina!

Me_and_baby - при мен така започна всичко. В сряда вечерта  ми започна една кафеникаво течение  и се обадих на мойта лекарка и тя каза, че било тапата. На мен странно ми се видя, защото си мислех, че тапата ще е наведнъж, по-слузеста, а това не ми изглеждаше така. В четвъртък започнах да усещам доста болезнени контракции, в петък продължиха и бяха ту редовни, ту преминаваха и най-накрая в събота се започна.  Mr. Green Предполагам, че и при теб е тапата и стискам палци всичко да се нареди възможно най-добре за вас!  Hug

Lollipop - за това падане долу на бебето и падане на корема да споделя. Момичета, не се притеснявайте, ако коремите ви не са паднали. Моят така и не падна, като ме приеха да раждам фундусът ми беше 37см.! Когато мойта лекарка ме преглеждаше преди да постъпя в болницата главичката на бебка все още не беше заела напълно правилна позиция, но непосредствено преди раждането всичко си е дошло на мястото. Така че Лолипоп - може пък да получиш изненада, никой не може да кажа кога точно ще родиш.  Peace

mishonka95 - Честита ви първа разходка!  Hug Hug Hug Аз от не усетих абсолютно никакви странични ефекти от епидуралната - нито някаква болка в гърба, нито от излизането от упойката, абсолютно нищо.  Naughty Дано тази болка при теб премине бързо.

Момичета да ви се оплача малко - през 9 месец много започна да ме мъчи подуването на ръцете (става въпрос за пръстите и дланта, само частта над китката). Особено сутрин, и болка усещах, не можех хубаво да си свия ръката в юмрук, схващаше ми се единият пръст. След като родих си мислех, че ще отмине....но не би.  Sad Много е гадно и вече започвам да се притеснявам. Случвало ли му се е на някой?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт