Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за ваксината Pentaxim?
Как да увелича кърмата си естествено?
Как да се справя с препълнените и болезнени гърди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за ваксината Pentaxim?
Мнението за ваксината Pentaxim е разнообразно. Някои майки се интересуват от нея и я разглеждат като възможност за своите бебета. Важно е да се консултирате с педиатъра на вашето бебе, който може да ви предостави информация за ваксината, включително потенциални странични ефекти и подходящия момент за ваксиниране.
-
Как да увелича кърмата си естествено?
-
Как да се справя с препълнените и болезнени гърди?
За справяне с препълнените и болезнени гърди се препоръчва прилагането на топли компреси, вземане на топли душове, масажиране, упорито изцеждане и кърмене. Освен това може да се използва лецитин за подпомагане на разграждането на млечните жлези. Важно е да се предотврати натрупването на течности, да се третират рагадите и да се даде възможност на бебето да суче.
-
Как мога да помогна на бебето си с колики и как да се справя с коликите?
-
Как да се справя с дърпането и сърденето на бебето по време на кърмене?

ако се наложи да го преобличам веднага след ядене, че като давам отгоре илиза отдолу
Познава го детето. Жената каза, че след време сама щяла да си го иска, защото го чувствали като тяхна къщичка.
, това го казвам на шега, давайте на бебетата да си хапват и да са спокойни и те и вие.
И спи като англече, милото
Много искам да си я кърмя още поне 1-2 месеца...А да не говорим,че свекървището ми скъса нервите и само коментира,че нарочно не ям,че съм на диета и за това нямам кърма.Детето трябвало да качи 1,200 кг. и всякакви такива глупости,които ме изнервят още повече.Започнах да плача всеки ден по няколко пъти и за най-малкото нещо.Не знам наистина дали си струва толкова нерви и притеснения това кърмене.Направо съм на ръба на нервна криза,колкото и да си повтарям,че ще се оправят нещата и ще кърмя още малко...
Много дълго стана,ама наистина съм се депресирала яко.Някой ако може да помага със съвети-какво да ям,да пия и т.н.,ще съм благодарна.