Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 371
  • 625
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Да ви кажа не съм качила от тогава...може би 1 кг ..но така седя.Но да отбележа че продължавам така да  се храня.То ми стана начин и на живот направо  Grinning свялах до май месец от тогава нито нагоре нито надолу...
А ти имаш ли много за сваляне? Или само искаш да задържиш постигнатото?

# 226
и от мен чао, че ще тръгвам след малко

# 227
  • София
АААА. чух за сиренцата, чух, обичам ги и аз, ама какво да се прави, модифицирам според режима Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 228
Толкова писах одеве, и хоп- пак ни спряха тока. А сега вече не мога поименно да повторя, малчо спа точно 1 час, та нито сготвих, нито нищо. Все пак намирам време понякога да ви надникна, та да не  изпусна нещо Mr. Green!
За срещата-ние няма да можем да дойдем, че съм без кола, баща ми 2 месеца ползва втората ни кола, докато си купи нова и все не си купува Naughty! А на мъжа ми му е необходима и му е трудно придвижването без!
Предлагам ви, да се разпознавате по-лесно, да си носите в ръка книгата на Дюкан!

# 229
Здравейте, момичета  Heart Eyes
Днеска ми е 16 ден и малко прегреших.Появи ми се пак тоя глад от преди 5-6 дена, когато вечерях няколко пъти  Laughing Сега обаче не дойде вечерта апетита, а преди малко и изядох около 100 гр.кашкавал  Embarassed
И за да не продължа с глупости си направих млекце с трици.Инае през деня съм яла някакво нищожно остатъче от кексчето от трици, едно яйце, кофичка кис.мляко и едно пилешко сварено месце..
Тоя кашкавал ! За пръв път се дъня  Close

# 230
  • Варна
Много малко си яла през деня, затова
 Hug

# 231
Ordy, споко! Аз снощи изядох 3 сурови бадема. Не им издържах, хем знам че са забранени дори в трета фаза.
КЛОНКА, прати ми на лично съобщение кода на този емотикон, който е в подписа ти. Няма да го ползвам тук, но ми се иска да го имам-кефи ме.

# 232
  • София
Джини, ползвай си го, където искаш.Той е от спамърската тема в клюкарника.Там е като запазена марка за спамърите.Докато излезе друга мода Crazy

# 233
# 234
# 235
  • София
Оффффффф- малко оффф- топик от мен, ама обещавам малко!
Както ми видяхте подписа- съм объркана, а именно защото всички роднини много натискат вече да имаме дете, аз и мъжа ми, в същото време, аз все още не се чувствам напълно готова (мисля си за деца, но при мисълта аз до държа и да се грижа за него се втрисам), в същото време така като не съм бременна едва ли не се чувствам виновна пред роднини, като повдигнат въпроса все се чудя накъде да гледам и как да се държа Cry Cry Cry
И си мисля, че насила си набутвам мисълта за дете в главата- в смисъл, не че аз съм напълно готова, а защото външни фактори го налагат Cry Cry Cry Cry
Споделих си мъката, поолекна ми, благодаря Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 236
Що бе ралче, ако всички условия са налице - мъжа ти е мъж на място, имате жилище, имате що годе стабилни професии....какво има да го мислиш. Я само колко жени са забременяли непланирано, впоследствие са свиквали с мисълта за дете, пък после смятат това за най-щастливата случайност. Ама какво ли разбирам и аз, че да говоря...

# 237
  • София
Абе, Ралче, какви роднини, какви пет лева???

Направо не ги разбирам тия неща.Мене даже по улицата в квартала ме питат няма ли вече второ да раждам, че било време.
Моля ти се, стегни се - това си е някаква тъпота народна, дето всеки се чувства длъжен да задава тъпи въпроси.
Първо те питат имаш ли гадже.
После/като имаш/ - кога ще се жените.
После/като се ожените/ -кога ще имате дете.
След това/като имате дете/ - кога ще имате второ.
След това почват да те разпитват как сте с мъжа ти, щото трябва да са в течение, че с тези две деца, да не стане някой сакатлък, че да се разведете Mr. Green

Ей това е животът на средностатистическата девойка-жена в БГ.

Аз, за да ме оставят намира, вече казвам :"правим опити, ама...ще видим..."
И замълчавам многозначително.
Почти спряха,подозират драма, явно.Хе-хе.

# 238
  • Варна
забременяли непланирано, ................., пък после смятат това за най-щастливата случайност.

Peace моя милост!

# 239
  • София
Оффффффф- малко оффф- топик от мен, ама обещавам малко!
Както ми видяхте подписа- съм объркана, а именно защото всички роднини много натискат вече да имаме дете, аз и мъжа ми, в същото време, аз все още не се чувствам напълно готова (мисля си за деца, но при мисълта аз до държа и да се грижа за него се втрисам), в същото време така като не съм бременна едва ли не се чувствам виновна пред роднини, като повдигнат въпроса все се чудя накъде да гледам и как да се държа Cry Cry Cry
И си мисля, че насила си набутвам мисълта за дете в главата- в смисъл, не че аз съм напълно готова, а защото външни фактори го налагат Cry Cry Cry Cry
Споделих си мъката, поолекна ми, благодаря Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ралче, обясни го това на роднините. Моите се опитаха да мънкат, но аз ги отрязах. Ще или дете, когато съм готова и го искам. ТОЧКА. Също съм им казала, че този момент може да не дойде никога.
Не си го слагай на сърце...
На колко години си?

Общи условия

Активация на акаунт