Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 362
  • 625
  •   1
Отговори
# 285
Бачи  Hugизкупих триците на Незабравка (19 пакета) #CrazyАма тя доста е смъкнала за 1 месец! Зарибихме и продавачката в магазина за трици  Joy
Joy Joy Joy
Мише, ако ще сме в Угото то по-добре да се чакаме на Гладстон на ъгълла до Макдоналдса, че да негубим време в придвижване. Аз от там ще изприпкам към Гарибалди.

Бачи, кой Мандоналсд? Нещо мА обърка... Уго на Витошка ли?
аз го разбирам за Макдоналдс на Славейков. Нали, Бачи?Там наблизо има Уго и Дивака също - те са си баш на Гладстон май??? Ще се постарая да дойда, ама ще съм с бебето, та моля да седи в залите за непушачи или навън, ако е топло??? Дано да не нахалствам?

# 286
  • София
Та последно срещата къде ще бъде? Гарибалди в 17.00??? И после ще звъним да кажем къде сме?   newsm78

# 287
Кри май ще реша утре ,ако не се изкуша от доматките в хладилника /домашни са/ ще продължа още 1-2 дни Mr. Green

# 288
  • София
На Ралчето честит аватар   bouquet Ралче, та ти си още дете на 25 г. Има време за бебета, няма да ти избяга. Супер е, ама всяко нещо с времето си!
забременяли непланирано, ................., пък после смятат това за най-щастливата случайност.
Peace моя милост!
И моя милост, и то дори 3 пъти  Joy
Мише, може 17 ч в Уго направо newsm78

# 289
 Joy Joy Joy Мише! Вие стигнете до ъгъла на Гладстон(на Славейков до Макдоналдса), пък от там ще видите , колко е близо и има избор, защото в Дивака май има по-Дюканско ядене.
Кри!  Laughing Припкам и то доста по-бързо от преди Simple Smile) 4 етажа ги изкачвам на един дъх

# 290
Та последно срещата къде ще бъде? Гарибалди в 17.00??? И после ще звъним да кажем къде сме?   newsm78
аз ще ви търся по телефон, за да ми кажете къде сте, ако успея да се класирам, но много ми се иска да се запознаем!!!

# 291
  • София
Бачи  Hugизкупих триците на Незабравка (19 пакета) #CrazyАма тя доста е смъкнала за 1 месец! Зарибихме и продавачката в магазина за трици  Joy
Joy Joy Joy
Мише, ако ще сме в Угото то по-добре да се чакаме на Гладстон на ъгълла до Макдоналдса, че да негубим време в придвижване. Аз от там ще изприпкам към Гарибалди.

Бачи, кой Мандоналсд? Нещо мА обърка... Уго на Витошка ли?
аз го разбирам за Макдоналдс на Славейков. Нали, Бачи?Там наблизо има Уго и Дивака също - те са си баш на Гладстон май??? Ще се постарая да дойда, ама ще съм с бебето, та моля да седи в залите за непушачи или навън, ако е топло??? Дано да не нахалствам?

Давака и Уго са на малките 5 кюшета, по-точно на 6ти септември и на Св. Иван Рилски... ако не се лъжа де и за да няма разминаване пак предлага да се видим на пл. Гарибалди... в 17.00
Joy Joy Joy Мише! Вие стигнете до ъгъла на Гладстон, пък от там ще видите , колко е близо и има избор, защонто в Дивака май има по-Дюканско ядене.
Кри!  Laughing Припкам и то доста по-бързо от преди Simple Smile) 4 етажа ги изкачвам на един дъх

Голям фен на Дивака съм и не само аз... всички семейни празници са ни там... ами дайте тогава да запазя места в Дивака? А?? Имат ме в тефтера....  Joy

# 292
  • София
Мише, ами тогава в Дивака в 17 ч. newsm78 #Crazy Или на Гарибалди до будката за вестници?
Аспазиа, пътувай към Гарибалди и звънни да питаш, ако не решим сега окончателно.

# 293
Мише, ами тогава в Дивака в 17 ч. newsm78 #Crazy
Аспазиа, пътувай към Гарибалди и звънни да питаш, ако не решим сега окончателно.
ок! Лека нощ от мен!

# 294
Момичета! Най-добре в началото на Гладстон до Макдоналдс. Защото този Дивак е на Гладстон,

# 295
  • София
Мише, ами тогава в Дивака в 17 ч. newsm78 #Crazy Или на Гарибалди до будката за вестници?

Кри, аз ще звънна да направя резервация за утре 17.00 в градината на Дивака заради бебока на Аспазия... ако тя не дойде ще се преместим горе. За сега запзвам маса за 6 човека....
Значи направо в Дивака ще се чакаме, а?
Казвайте та да се обаждам...  Wink

# 296
  • София
Момичета! Най-добре в началото на Гладстон до Макдоналдс. Защото този Дивак е на Гладстон,

Ама, Бачи, Дивака на малките 5 кюшета е по-добър, а в този на Гладстон не правят резервации

Но кажете все пак..  newsm78

# 297
  • София
Клонка, не видях да ли някой ти е отговорил - СВИНСКО НЕ!
Гери, ако се чустваш уморена от режима или просто ти е писнало, мини на 3 фаза за малко. Като почивка. Но ако имаш сили, карай си на 2, докато свалиш всичко.
Вещи Hug, браво на теб, че си намалила списъка. Който не се е обадил в 2 теми и не е предупредил, че ще отсъства, отпада! Вещи, съгласна съм !
Дейзичка, една от ветеранките, Лу, пиеше фибри при проблем с 00.

# 298

Кри, аз ще звънна да направя резервация за утре 17.00 в градината на Дивака заради бебока на Аспазия... ако тя не дойде ще се преместим горе. За сега запзвам маса за 6 човека....
Значи направо в Дивака ще се чакаме, а?
Казвайте та да се обаждам...  Wink
Супер, много благодаря!!!! Аз ще се постарая, но мразя да обешавам, нали ме разбирате!? Говорим за Дивака на малките 5 кюшета последно, нали?

# 299
Не.
Но, както решите. Утре ще се разберем окончателно.

Общи условия

Активация на акаунт