Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 369
  • 625
  •   1
Отговори
# 300
С вашите диваци ми се прииска и аз да дойда.  Crossing Arms Айде варненките- чакам съботата като топъл хляб.....опа....това не излезе от моята уста /пръсти/ в смисъл че то и не е влизало товадетонесеспоменава в уста.....оох хлебеееец! Ама една мисъл вадя...

# 301
Здравейте, мацки  newsm51
Ето ме и мен накрая се приземих. Правихме ремонт, малко път и чак сега се прибираме. Какво да видя колко сте изписали, просто нямам думи ще ми трябват няколко дни да изчета всичките теми, които съм пропуснала, но пък ще ми бъде доста приятно.
 За мен какво - бях полурежимна, но все пак почти успях да запазя постигналото с изключение на 1-2 кила, които смятам да разкарам като започна с чисти протеини от утре. За стимул няма да си местя лентичката нагоре  hahaha
Доста нови попълнения виждам на всички  welcome
на свалилите честито  newsm10 и само така.
Гледам и среща заформяте, но едва ли ще успея да се добера до вас (това го казвам с голямо съжаление за мен). До 17.30 ч. съм на работа от там трябва да си взема детенце от детската градина (ние не стачкуваме), че няма нито кой друг да я вземе, нито на кого да я оставя, но сигурно ще има и други такива срещи  newsm03
За сега чао отивам да чета и ви пожелавам лека нощ и приятни сънища   sleepuu

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора. - малее какво правите, бе хора

# 302
 Rolling Eyes Ми то до утре в 17 има време и от Варна да дойдете Simple Smile
Русалка! Вземи детето и с него ела! newsm78 Лесно ми е на мен..., как си ги представям тия фокуси Thinking

# 303
  • София
Хайде и от мен лека нощ!
Мише, явно ти ще трябва офицЯлно да кажеш къде ще ни е срещичката!

# 304
  • София
Мише, ами тогава в Дивака в 17 ч. newsm78 #Crazy Или на Гарибалди до будката за вестници?
Аспазиа, пътувай към Гарибалди и звънни да питаш, ако не решим сега окончателно.

Кри, аз ще звънна да направя резервация за утре 17.00 в градината на Дивака заради бебока на Аспазия... ако тя не дойде ще се преместим горе. За сега запзвам маса за 6 човека....
Значи направо в Дивака ще се чакаме, а?
Казвайте та да се обаждам...  Wink
Супер, много благодаря!!!! Аз ще се постарая, но мразя да обешавам, нали ме разбирате!? Говорим за Дивака на малките 5 кюшета последно, нали?

Не.
Но, както решите. Утре ще се разберем окончателно.

Официално срещата е в 17.00  на ъгъла на Гладстон и пл.Славейков. До Макдоналдс. Всички, които искат да дойдат са повече от ДОБРЕ ДОШЛИ! За тези, които искат да се присъединят по-късно пак давам тел.:0889 53 53 85 - Михаела

bouquet

Бачи, Кри! Много се радвам, че ще се видим!   Hug

# 305
Хайде и моето легълце е готово newsm46
Мишето! Оставяме срещата в твои ръце:) Et moi aussi Simple Smile))

# 306
  • София
Готово... обявена е....
Лека нощ на всички, които си лягат... мен разходка с кучета ме чака...

До утре момичета!  Hug

П.П. аз още съм тук де..  Joy

# 307
Здравейте отново!  Hug
krikri, благодаря ти за поздраленията!   bouquet Утре ми е последен ПЗ ден и от четвъртък ще съм пак 5 дни на П. Очаквам още намаления до края на седмицата.  Praynig
Отчет за днес: Закуска - чай. Обяд - 1 варено яйце и 8 рулца от раци. 14,00 часа - 1 домат и 8 рулца от раци. Следобед - 1 безкофеиново капучино. Вечеря - 2 чушки, малко пуешко филе и сирене лайт. Вода за деня - около 2,5 л. Физическа активност - разходка 1/2 час + 1 час тренировка - каланетика.
Лека нощ и сладки сънища на всички!  Heart Eyes

# 308
Лека нощ, момичета!До утре!

# 309
Изпекох си рибата и сега мирише целия блок. Колко ли псувни отнесох, ама важното е, че утре ще се яде риба.
Мише, приятно

# 310
Бачи, ти и френски ли проговори.
Хайде залягам над учебниците.

# 311
  • Варна
Е, тая тема се развива вече наистина светкавично!

Да повторя (и потретя май):

За варненките срещата се планира в съботния следобед, вероятно на Летния театър! (някои с дечицата, който - както). Ако вали - на друго място.

Джини, ще ми се да се видим непременно! Дано не ни се осуети плана!

Лека нощ и сладки сънища, ако не ви убиват кокалите много  Joy Joy Joy

# 312
  • София
Лека момичета!   bouquet

Изпекох си рибата и сега мирише целия блок. Колко ли псувни отнесох, ама важното е, че утре ще се яде риба.
Мише, приятно

Мерси Джини! Отивам!

# 313
  • Пловдив
Малей, колко много писане, докато взех една продължителна вана с книга в ръка  
И сега колко много народ горе по трибуната читателства  smile3529
Мише, крайно време е да превъзпиташ мъжа ти да влезе в правия път на мръвката  
Елена, и аз си мечтая да остана сама за малко поне... Ама не ми се очертава в близките няколко години  smile3518
Тути, Нинка - митинга мина нормално. Бях естествено на него, ходя на всичките заедно с малкото вещерче, да протестира и то детето   ruporuu Агитката от Карлово и Сопот беше там, дори държаха реч  smile3527
Кри, само така  newsm10
Аспазия, ами и ние викаме да тръгваме на училище, ама нещо господата отгоре не искат  #2gunfire
Бачи, за какъв Макдоналдс приказваш, такива имена не знаеш ли че са забранени  hahaha
ДВВ, дано детето се оправи по-бързо  Hug
Вие хубаво за срещичка говорите.  И в София, и във Варна. Пък аз в петък се скарах със сервитьорката и изплаших пловдивчанките. Дори и тук не се мяркат, така ги изплаших  Embarassed Embarassed Embarassed

# 314
Вещи мерси  bouquet Hug

Лека и от мен отивам да се плиосна в леглото Crazy За 2часа сън Ники се събуди 5 пъти  Tired а какво ще става до сутринта ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт