Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 415
  • 625
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро и от мен....
Вчера бях във Фантастико и напазарувах до петък...взех си кашкавал и сирене на Маджаров - Лайт...много са готини, нали са режимни  newsm78

И как изглеждат тези Лайт сирене и кашкавал? Аз купувам кашкавал и ситене Маджаров с червен етикет, те ли са?

# 346
Момичета пускам снимки 'ПРЕДИ' и 'СЛЕД'  заради Вас,срам ме е да се гледам Embarassed,като зомби съм.
какво те е срам - супер изглеждаш Hug
пък и какъв резултат -БРАВО

# 347
И търсих пустите трици, но никъде не намерих...възможно ли е да са под друго наименование- например...овесени ядки?
Joy Joy Joy не, нали щяхме да им викаме ядки , ако бяха

Ама защото примерно...гречка-елда...или...булгур и...абе знам ли ! Simple Smile
Аз ви казвам , че съм блондинка...пфффф...пак ще търся ей...никакво отказване  
Naughty

aspasia
, моите са със син етикет май... newsm78 сиренето със сигурност е със син..и пише Light  с ръкописни букви

desi7674, наистина изглеждаш супер!

# 348
пак ще търся ей...никакво отказване  [/color] Naughty

само така

# 349
Добро утро и от мен Hug

Започвам с отчет - за 6 ударни съм -2кг. Честно казано ми е малко странно. Мислех, че ще сваля повече, ама.........От вчера запонах фаза2.

Много ми се иска да дойда на срещата, ама пусто опустяло няма къде да дена детето. Много ми е рано в  17 ч, но за другата среща ще се класирам!

Сега отивам да гаврътна първото си кафенце и след малко пак съм тук.

Желая ви стахотен слънчев и пълен с усмивки ден Heart Eyes

# 350
desi7674 -страхотно изглеждаш-браво на теб!И колко време вече си с Дюкан?   bouquet

Аспазия  bouquetЗа лайт сирене  не съм чувала ...И аз днес ще потърся,ама то пуста и провинция..... #2gunfire

Munichka -поздравления за килограмите.Само така Peace  bouquet

# 351
tutti , аз като си отида в родната провинция - Ловеч...и там няма нищо, но тези продукти ги има в Била ,ако имате там!  Hug

# 352
  • Пловдив
Деси7674,, БРАВО!!! с тази визия сега в кой период си 3 или 4 и как ги спазваш?

# 353
Добро утро и от мен.
Ралче, за детето вие с мъжа ти си преценявате, оставете ги да си говоряг колкото си искат. И ние имахме такъв момент в живота, казах на роднините де си тледат техния живот с по-висок тон и оттогава нямаме проблеми. Аз сама разбрах кога съм готова за дете, като започнах да се радвам прекалено на бебетата на приятелките ми.
Елена, направо ти завиждам - благородно разбира се, че си сама - това не ми се е случавло от 4 години. Направи нещо за себе си, каквото ти харесва - това са твоите дни.
На Деси7674 мога сама да кажа -БРАВО, резултата от Дюкан е супер. Голям стимул си за всички.
На останалите от София - радвам се, че ще се видите, после да разправяте надълго и нашироко и да не прегрешавате, че и в Уго и в Дивака има невероятни вкусотийки.
На всички отслабващ ден - аз сега започвам да работя, ама съм с детето на работа вече втора седмица и е доста трудно. Току-що се направих айрян и тя ми го изпи.
Отивам да правя още.......

# 354
Добро утро, момичета!
Аз нямам с какво да се хваля, уж съм режима пък кантара показва плюс, ама тоз цикъл тед го чакам е виновен.
Муничка, 2 кг, са супер резултат за ударния, пък и да не говорим, че ти тръгва от малко килограми и малко имаш да сваляш! Браво!
Деси, изглешдаш супер!
Айскрийм, Ралче, като не се чувствате готови за бебе хич не им обръщайте мнимание на роднините. И аз съм в такова положение с роднините, с тази разлика че аз вече искам бебе, ама просто не се пулучава. Тяхното мърморене напряво ме побърква, ноооо такива са, кво да ги правим.
За срещата във Варна, ако е в събота аз няма да мога да дойда, че ще съм извън града, но за следващата среща /нали ще има такава/ съм на линия.
Пухче, честито ти килце!
Да ви попитам неща дали ви е се е случвало: първо вчера след обяд ме хвана главата , ама това е нормално. Обаче вечерта след като се навечерях като започна ми се гади  Sick ужас, цяла вечер докато заспах. На мъжо му нямаше нищо така че не може да е от яденето  newsm78
Аспасия, аз купувам сирине лайт на Дея от Кауфладн, но във Варна, иначе на Маджаров са опакованите сирине и кашкавал лайт.

# 355
  • Пловдив
хей нали другото кафе щяхме ние да го организираме с Айсчето в Тракия?

# 356
Здравейте, момичета!
Все не ми остава време да влезна и да си поговоря с вас. Много, много, много съжалявам!!!!
Да ви докладвам, аз продължавам да съм на Дюкан. Само през уикенда бях при мама на гости и не можах да устоя на гозбите й. Но от понеделник пак дюканствам. Но от вчера едно гърло ме боли, че не се трае - гнойна ангина. И след малко ще ходя антибиотици да си купувам. Предполагам, че ще мога да продължа да дюканства? Вие как мислите?
Гледам, че среща ще има, момичета... Кажете повече инфо... Ще се опитам да дойда.

# 357
  • Пловдив
хей нали другото кафе щяхме ние да го организираме с Айсчето в Тракия?

Ми ние си чакаме ...

# 358
  • София
Деси7674  страхотен резултат! Браво! Изглеждаш супер!   bouquet

Сноуче, точно така е за срещата. Ще се чуем по-късно, за да ти кажа къде сме седнали.

Ето пак инфото за срещата, за не го търсите назад в темата:

Срещата е в 17.00  на ъгъла на Гладстон и пл.Славейков. До Макдоналдс. Всички, които искат да дойдат са повече от ДОБРЕ ДОШЛИ! За тези, които искат да се присъединят по-късно пак давам тел.:0889 53 53 85 - Михаела

# 359
Уф, да му се невиди....много съм зле с пазаруването....аз купих на Маджаров с червен етикет от Пикадики, краве...ама явно не е това. Другите бяха обче, козе и пр....не видях лайт Sad

Общи условия

Активация на акаунт