Режим на Пиер Дюкан - 33 част

• 31 643
  • 650
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Отдясно се вижда и мойто дете.

# 301
  • Варна
Както се вижда, хапнахме и пийнахме - съвсем режимно, честна дума!
Ето го едното ми ядене.

БЕШЕ МИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИЯТНО ДА ВИ ВИДЯ, МОМИЧЕТА! НАИСТИНА СТЕ СТРАШНО МИЛИ!

# 302
  • София
Срахотни сте момичета!   Hug   bouquet

# 303
  • Пловдив
хей морето, много сте хубави! ли4и си 4е си прекарвате добре!

Тиси, Дорчестър схващанията и умората май са ми сачетани с хууууубава настинка. вземам мерки а и ще си купия нещо да пия с магнезии и цинк.

мишле, до сега за тези 3-4 години няколко пъти започвах ралични диети и не казват на близките, за да не се окаже поредния въздух по налягане. този път направих обратното, казах на всички - сега където и да отидем на гости менюто е съобразено с мен.

# 304
Хей! Варненки:))) Личи си , че сте дюканки Simple Smile) newsm10 newsm03 Все хубави ни подбира тоз доктор Simple Smile))
Пък, ако и Кри ми прати някоя снимчица да се видя, как съм излязла на нашата среща.... Ще и кажа, колко кила съм днес Simple Smile))

# 305
  • Пловдив
Тиси, съжалявам, че отново си вляза във фаза на задържане. дано да приключва по - бързо! Peace

# 306
  • Варна
Забелязах аз, че сме всичките хубави, ама не исках от мойта уста да излиза... hahaha

ето вече всичко качих - това е албума

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=179701

# 307
  • София
Бачи, колко кила си? Казвай, че умирам от любопитство!  Joy

Верно си е, дюканките сме хубавици.... пък и скормни, както не веднъж е казвано...  Crazy

# 308
Мише-82,400, но от днес съм на ПЗ, та очаквам задържане пак. Но нормализирах процеса-мисля Thinking
Нещо съм гладна. Май искам кекс newsm78......... по-добре секс, ама няма newsm78  Дори да си призная... предпочитам секс. Щот, като се замисля за това и глада ми минава. Joy

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 18:10 от baci

# 309
  • София
Михи, съгласна съм с теб, но когато кажа че съм на диета, реакцията обикновенно  е малко странна и започват да ми се дават някакви наставления....и съжалявам хиляди пъти, че съм споделила...затова предпочитам да прегреша и после да си изкупя прегрешението, доколкото е възможно.... Embarassed
Винаги съм имала този проблем. Сега, обаче..... като видяха резултата. Всички ме поддържат, което за мен е голямо чудо!
Аз в началото неказах на никого. Малко по-късно информирах шефа и колегите, че в жегата ядях мръвки, да не ме мислят за смахната Simple Smile)
Аз пък отначало казах, че съм на специален хранителен режим, предписан ми от лекар (не съм излъгала), а като кажеш "режим" е доста по-различно от "диета". Като започнах да имам резултати си казвах навсякъде. При свекърва ми беше страшничко - опитваше се всячески да ме саботира. То не бяха сладкиши, питки, сладолед, любими манджи - а аз твърдо не. Малко се засегна, ама какво да направя.  Peace

# 310
  • София
Мише-82,400, но от днес съм на ПЗ, та очаквам задържане пак. Но нормализирах процеса-мисля Thinking
Нещо съм гладна. Май искам кекс newsm78......... по-добре секс, ама няма newsm78  Дори да си призная... предпочитам секс. Щот, като се замисля за това и глада ми минава. Joy

Бачи!  Hug Страшна си! Разсмя ме много! Ама и аз като се замисля за секс и на мен глада ми минава.... явно действа...  Joy

# 311
  • София
Михи, съгласна съм с теб, но когато кажа че съм на диета, реакцията обикновенно  е малко странна и започват да ми се дават някакви наставления....и съжалявам хиляди пъти, че съм споделила...затова предпочитам да прегреша и после да си изкупя прегрешението, доколкото е възможно.... Embarassed
Винаги съм имала този проблем. Сега, обаче..... като видяха резултата. Всички ме поддържат, което за мен е голямо чудо!
Аз в началото неказах на никого. Малко по-късно информирах шефа и колегите, че в жегата ядях мръвки, да не ме мислят за смахната Simple Smile)
Аз пък отначало казах, че съм на специален хранителен режим, предписан ми от лекар (не съм излъгала), а като кажеш "режим" е доста по-различно от "диета". Като започнах да имам резултати си казвах навсякъде. При свекърва ми беше страшничко - опитваше се всячески да ме саботира. То не бяха сладкиши, питки, сладолед, любими манджи - а аз твърдо не. Малко се засегна, ама какво да направя.  Peace

Кри, при мен само при бабите ми е трудно, но ме знаят, че съм голям инат и не се впечатляват особено. Преди като не ядях месо беше по-страшно...бяха ме отписали от завещанията даже.... срамота било да ме ям месо... е сега и аз съм съгласна.  Wink

# 312
Сега гледам един диетичен филм по канала-за риби е:)))

# 313
  • София
Варненките, страхотни сте! Много сте сладки! Друго е да се срещнеш със себеподобни, нали?
Дори, сина ти ли пие биричка? Joy
Мише Hug, да не отидете с Цвети в различни Диваци newsm78 newsm78 Joy
Нинка, оздравявай!
Бачи Hug, честито намаление! smile3501 newsm51 Умори ме с тоя кекс-секс  Joy Амче то кой не предпочита секс пред кекс  Joy
Бачи, ще ти пратя снимки, обещавам, ама нещо голямо почистване ми се отвори  Embarassed
Дори, от линка влизам само в снимка бг, а не в албума newsm78

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 18:33 от krikri

# 314
  • София
Сега гледам един диетичен филм по канала-за риби е:)))

Представяш ли си какви сме след като и филмите ги гледаме като "режимни"  Joy
Мише Hug, да не отидете с Цвети в различни Диваци newsm78 newsm78 Joy

Хмм, Кри  Hug и аз си го помислих....

Цвети, аз ще съм в Дивака ма 6ти септември.

Общи условия

Активация на акаунт